105

11

преди 3 години

Тоз па *** още ли не си е наврял акумулатора отзaд и да отлита към Марс?

104

Анонимен

преди 3 години

Този е един артист и нищо повече от това.Нещата които произнася са само празни кьорфишеци.Самият той си няма хал-хабер от техника и наука.Перач на пари на някаква икономическа клика.Ако ви се отдаде случай да го гледате в ефир,обърнете внимание на техническите и научните му познания,Пълен въздух под налягане.Измислен герой от всякъде.Скакалец.

103

до 107

преди 3 години

май не беше САЩ, а Канада - от там прадядо му бяга в изгнание в Южна Африка, след като опита им за Държавен преврат. както и да е, Мъск се прави на ни лук ял ни лук мирисал, а сигурно е част от същата клика като прадядо си. То от векове вече едни и същи и наследниците им са на гърба на народа. И в България е така - СаксеКобургота е добър пример и той така се върна на Бял кон...

102

Ако не Знаете

преди 3 години

Пра-дядо му се опитва да направи Преврат в САЩ и като не успява избягва в Южна Африка в Изгнание, сега Пра-Внука му се върна в САЩ на Бял Кон, да пообере данъкоплатците с Ортаците си във Вашингтон и Уолтстрийт. Личи му и на лицето и в погледа за прозорливите хора! Няма нищо за Уважение у Мъск, а за Пра-дядо му си е чист Предател!

101

ГосТ

преди 3 години

Бил приет, ама това, ама онова. Тия ги разпраай на друг. Завършил е екзотичната и много абстрактна " физика и мениджмънт " хахахаха в колежче, сигурно за две години. Типична калинка. И да знаеш, това е разликата между Университетите и колежите - докторанти и магистри у колежите нема. Империал колидж е Университет, примерно.

100

Муахаха

преди 3 години

това е Най-големият Измамник на Планетата Земя и то на Всички времена - първо взима народни пари субсидии на година в Милиарди, щото уж колите му намалявали Вредните Емисии - само, че е удобно лобистите във Вашингтон на които плащаш милиони до ти издействат такова законче - Милиарди без да трябва ни продукт, ни продажби да имаш. Второ у година дето е Пандемия, пазара на коли се срина, продажби няма,но акциите на Тесла се качиха 750%, което си е пълна борсова манипулация. а за НАСА да не говорим!

99

Край

преди 3 години

И аз мога да давам съвети за забогатяване след като господарите на света ми приватизират космическата програма на НАСА и почна да им возя космонавтите на каквато цена им кажа.И като господарите на света буквално забранят да другите да правят коли. С евро 7 политически се налага ДВГ колите да бъдат забранени.

98

Анонимен

преди 3 години

Данъчна ревизия на Мъск за 5 години назад и е доживотен затвор,ето това не посмя да пипне Тръмп,той си остави враговете на спокойствие и обслужваше Путин,сами ,че сега няма сила на света която да го спаси от създателите на Мъск и такива като него.Тръмп из стюпит,биг,биг,биг стюпит

97

Мъдьо

преди 3 години

Прав е чиляка, сега само бързат да изкярат някоя кинта и при уруспийте и са наливат с алкол. Първото е животински нагон, второто е като първото.

96

ГосТ

преди 3 години

Аз съм такъв, че да мога да различавам изобретателите и учените от инвеститорите. И дипломата ми е от Университет. И специалността ми не е толкова абстрактна и иновативна хаха

95

зб

преди 3 години

лесно е с мащабни държавни поръки да се правиш на велик частник

94

До 96

преди 3 години

А ти кой беше?

93

ГосТ

преди 3 години

Инженер? С колежанска диплома по физика и мениджмънт от не помня кой селски колеж беше. Хахаха хахахаха . Тоя прекупвач май се мисли за Томас Едисон хахахаха. Най лошото е,че си вярват

92

дедо

преди 3 години

бай Мъск кажи как да го направим ,ще слушам. Имам 20 лв на цяло и съм отворен за всякакви бизнес идеи..кажи братчет помогни малко и ше черпя!

91

До 92

преди 3 години

Съвет - подобри правописа и пунктуацията си! Тогава може и да успееш да достигнеш до простолюдието. :)

90

До 92

преди 3 години

Духовито или не, много точно описва стадния манталитет. Веднъж по нешънъл джиографик гледах как дадоха фенерче на една маймунa. Тя се помисли за специална, изолира се от другите и отказа да общува с тях. Много ми напомняш на нея. То е ясно, че всеки от нас остава неразбран повече или по-малка. Големите умове, обаче, умеят да обяснят идеите и на по-глуппавите.

89

Анонимен

преди 3 години

До 90То е ясно че не разбираш. Не е чудно. И освен това не искаш да разбереш. И точно поради тази причина не е нужно да ти обяснявам каквото и да е. Говориш на някого който иска да проумее и да научи нещо. Зорлем от *** човек да правиш умен е най - голямата глупост. Нищо не правя когато не виждам смисъл в него дори и другите да ми казват обратното.

88

Анонимен

преди 3 години

А то значи било в мащаба? така ли? да не мислите че Мъск живее в колиба че вече не се е обзавел с всички екстри които осигурява богатството? И точно тук си личи колко маломерни сте самите вие. Говорите за апартаменти и коли средна ръка когато става въпрос за човек който с парите си може да купи цяла една малка държава. Духовитостта ви стига дотук, тоест никаква я няма. Глупави сте като гъбени чорби. Жалко, предполагам че вие сте бъдещето на България. Олеее!

87

До 87

преди 3 години

Парите са си негови - той решава как да си ги харчи. И защо е длъжен да плаща чужди дългове? Не разбирам... Логиката да заселваме други планети е, че това би могло да реши проблема с пренаселеността на планетата. А дали ще се случи - времето ще покаже.

86

Недоволен

преди 3 години

Като един истински патриот обичам Русия! А на теб отдалече ти личи, че си платен! Колко ти плаща Мъск за тия коментари!?