24

Програмист

преди 3 години

Цензурираната дума в 25 беше KEЛEШ. Повтарям : KEЛEШ

23

Програмист

преди 3 години

Много сме избирателни в традициите. Едни браним с кръв и бой, други удобно забравяме. Какво стана с традиционният бой в мазето на районното? А боя с пръчки в училище? А традиционната казарма? Ами с традицията жената да си седи в къщи и да си гледа домакинството вместо да се кифли и меринджейства?А добрата стара традиция да обършеш един шамар на *** като ти се тръшка пред щанда с бомбоните в супермаркета?И най-добрата традиция-мъже да се женят за жени, и да спят с такива? Удобно забравени!

22

Любо питен

преди 3 години

Що за ттъпп въпрос? Че то ако е опасно няма да е традиция.

21

Друг Помнещ

преди 3 години

Ум робува, ум царува, ум патки пасе.

20

Ха-ха

преди 3 години

То пък една традиция. Изпият по една дамаджана вино и като си опи.каят потурите влизат в реката да ги изплакнат :)

19

Vako

преди 3 години

И до тъ....цитестига с тез комбинациики от букви наречени партии.И сдс да беше останало на власт до наши дни щеше да е същото.

18

Истината

преди 3 години

Не съм фен на такива традиции НОНикой не говори от къде дойде това ковид .и Кой и защо го натресе на светът.та тези хора да не си почитат традициите от хиляди годиниБЪЛГАРСКИТЕ ТРАДИЦИИ НЕ СА КОВИД

17

Анонимен

преди 3 години

Просто трябва да ги карат да си плащат отделно престой в болница ако някой от тях хване вирус. Само македонци може да ги бият по традиции.

16

Анонимен

преди 3 години

Поредният *** на хранилката на ГЕРБ. Ще ги познаете, по това, че призовават да не се гласува. Или пък че всички са маскари.

15

Анонимен

преди 3 години

Що се отнася до хвърлянето на кръст - добре, библейски е свързано с кръщенето в реката. Ама т.нар. "мъжко хоро" си е една мутро-псевдопатреотска измислица (родена с идеята да прави джумбюш на чужденците туристи) и не е никаква традиция, а повод за напиване и демонстрация на криворазбран маскилизъм. Още повече в условията на пандемия и строги мерки да се правиш ура-мъжага показва само пълна глупост и простотия.

14

Разочрован зрител

преди 3 години

Що за събеседници? В целия материал нямаше нищо смислено, въпроси и отговори. Маестрото говори за избори, торбалан говори за някакви негови неща, които едва ли интересуват хората.

13

Анон

преди 3 години

Добре че турците не са се усетили да кажат има пандемия не си пазете историята и традициите. Няма страшно още 2 седмици и ви освобождаваме. Ето за който се чуди как се затрива култура, народ като по учебник. И защото няма как да няма вселенски водедебили ама то било от комунизма пияни били: КАК МИСЛИТЕ ЧЕ ЗАПОЧВАТ ТРАДИЦИИТЕ БЕ???? идва попа и казва ай ся тука вече на тая поляна ще се пее лили иванова??? Ами не.. традиция това е изблик на народната психология. И ТЯ ТЕ ЗАПАЗВА ВЪВ ВРЕМЕТО

12

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 7Не е твоя работа. Мисълта ми е че който е вкопчен в миналото - няма бъдеще.

11

Сата НАТО

преди 3 години

Просто трябва да се пазим, защото това нещо го има-------Аз пък твърдя, че го няма.Как ще ми докаже, че го има?

10

1

преди 3 години

Проблем:Хората не се връзват на истерията покрай измислената робска пандемия. Събирането на хора е предпоставка за сравнение на информация, обмяна на идеи. Неща които властта не търпи. Стратегия: Атака на въпросните сбирки. Мислете за децата за хората... работи всеки път.Измести дискусията към традиции, към номера и дати. Пък и да се освободи място за ам. култура.Резултат:След години изолация и индивидуален интернет за всеки, никой няма вярна информация. По-разделени от всякога

9

Анонимен

преди 3 години

Стига с това дали е опасно да се спазват традициите.Те хорота всяка година скачат в ледената река а вие чак сега сте се загрижили

8

пънкар

преди 3 години

Мицов, във всяка твоя публикация използваш думата "пънк". Ти си толкова пънк, колкото пистълс са криско. Ти слагаш политически оттенък на всичко в пънка и го използваш като нещо модерно. Гледай си профила във фейсбук, който очевидно те прави толкова самозначим и самоуверен. Не бъркай музиката. Имаш някаква нездрава обсебеност да свеждаш до знанието на хората всичко, което не ги интересува - какво правиш, какво ядеш, какво е твоето мнение. Пак да ти кажа. Когато се наричаш "пънкар" е смешно..

7

Анонимен

преди 3 години

И как си кръсти детето, програмисте напредничав, Джонатан, или Челси?

6

Анонимен

преди 3 години

Като се наредиха преди празниците същите редици пред Била и Джъмбо, каква беше разликата?

5

Програмист

преди 3 години

До ЦИНИКТрадициите и обичаите са нещо, което се е правело НЯКОГА. Не сега.То по традиция децата трябвало да се кръщатават на някого...... и познай с какви шутове излетя тъста ми като ми тропна по масата по този въпрос :)