21

До 24

преди 3 години

Все бях виждал *** ама като тебе никога не съм виждал!Ти пияно ли си че така си дъвчеш езика!? Я пак повтори какво си искало да кажеш че да разберем!

20

Анонимен

преди 3 години

Рашид Али Бегов мутрата няма надяждане ей

19

Анонимен

преди 3 години

BTW, тези примери с програмистите са валидни за всички сфери, професии. Още повече са потвърждава, че сме банановата република на Европа - изнесени производства, колцентрове, програмисти...

18

Анонимен

преди 3 години

Ако си плащат данъци както всички други, имат право на помощи. Да бъдеш готвач си е професия, ресторанти няма как да няма. Може да са затворени, но предлагат храна за вкъщи. Сервитьорите също са нужни. Не всеки става за тази работа. Трябва да си пъргав, бърз с добра памет. Нужни са ни и чистачи. Тази работа трябва да е добре платена, тъй като трудна. Но не трябва да те мързи и да се оплакваш. А ние тук подценяваме хората, програмисти и сервитьори. Вкъщи не си ли готвиш или сервираш, или е срамно

17

Анонимен

преди 3 години

Али Баба нещо пак се врътка... Къде и колко от работещите в хотели, ресторанти, барове и т. н. са осигурени на това, което получават?! Не повече 5-10%-е големите Вериги, като МакДоналдс, Кемпински, БъргърКинг...дали?И заради кризата и алчността на работодателите да не плачат, работниците няма да вземат НИЩО! После защо хората масово емигрират на запад-защото там има нормални капиталистически-социални трудови взаимоотношения.Али бабекофф и Сие да си бачкат само, нали са си профита и спецов само!

16

A

преди 3 години

До Анонимен 5Ако всички станем готвачи (които според теб, не зная защо, не са бачкатори)-няма да има какво и на какво да готвим.

15

До Програмист

преди 3 години

Така е в почти всички сфери в момента. Има си някаква цикличност, после ще се усетят и ще започнат обратния процес (пазара би трябвало да ги принуди). По време на нестабилен пазар ще се появяват всякакви аномалии. Не си ли виждал компании да освобождават старши програмист с идеята, че ше си дръпнат 2-3 студентчета и пак ше са на далавера? И като се омажат нещата пак започват да търсят някой, който да оправя бакиите. Някои бяха така и с аутсорсинга..и така, чакръка си се върти.

14

Програмист

преди 3 години

До До Програмист 15Съгласен съм с теб, но в момента наемат хора, които не искат много пари. Истинските професионалисти си имат цена, но бизнеса е стиснат.

13

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До ПрограмистАко не спрат със силна музика и нахални викачи, ще им пращам проверки.Има начин ... ще получат озъртане 2-ра степен пишман-ресторантьорите !

12

Г

преди 3 години

В малките градове затвориха търговски комплекси където собственици са местни хора а оставиха да работят всички огромни магазини на западни фирми.

11

A

преди 3 години

До Анонимен 7Глупости -щели сме да умрем от глад! По голяма глупост не бях чел. От затваряне на ресторанти и кафетерии щели сме да гладуваме, боже събери си вересиите! А всички бизнеси не могат да бъдат спрени дори по време на война. Едни бизнеси отмират, а на тяхно мясо идват други.

10

Анонимен

преди 3 години

ричард ще му влезнат някви пари за шампоан поне да се успокои малко

9

До Програмист

преди 3 години

Наемането на истински професионалист е съвкупност от фактори, които не не изчерпват само с това да освободим някой и да стискаме палци да дойде някой по-добър на негово място. Разбирам, какво искаш да кажеш но за съжаление системата не работи така.

8

Затворен бизнес

преди 3 години

Още никои бизнес нее получил нищо всеки ден променят условията за кандидатстване за да откажат наи дребния бизнес от участие.Управляватни пълни некъдърници.

7

Програмист

преди 3 години

До До Програмист 12За съжаление е така. Поне ще освободят места, които може с някакъв минимален шанс да се заемат от истински професионалисти.

6

До Програмист

преди 3 години

Парите, които ще получават на борсата за безработни от къде мислиш, че ще дойдат?

5

Програмист

преди 3 години

Просто чудесно! Държавата ми бърка в джоба за да храни мърляви и мързеливи келнери, същите които бойкотирам от години заради лошата храна и обслужване, вместо да ги прати на борсата за безработни където им е мястото!

4

до 1

преди 3 години

защото идват избори ,това си е законен рушвет затова се и вдигат пенсии раздават се и пари по други пера не случайно и в пандемия се увеличават милионерите у нас с 20-30 на месец

3

Анонимен

преди 3 години

Като онзи собственик на фирма дето назначил фиктивно 76 служители. 76 x 2000 = 152 000 му плаща ЕС помощ всеки месец заради пандемията. Па после що ревали за помощи бизнесмените. За да им дават пари за нищо.

2

Анонимен

преди 3 години

Хотелите и ресторантите са пълни за празниците и басейните работят не знам защо не пускат всичко?