44

Анонимен

преди 3 години

ГАСПАРОВ ЩЕ БЪДЕ ИЗНЕСЕН С БЕЛЕЗНИЦИ КАТО ХОДОРКОВСКИ

43

Анонимен

преди 3 години

журналистите не трябва ли просто да отразяват а не да изказват мнение или позиция ??? що за коренсподент ***, дезинформация на квадрат

42

Анонимен

преди 3 години

този *** къде го намерихте

41

кардашиан фам

преди 3 години

мръсни интриганти холивуди, хванете се на работа нахали

40

Anonymous

преди 3 години

Иска им се на демонкратите сатанисти.Разделението е голямо, надявам се до встъпването в длъжност да се организират многомилионни протести против настъпващата левичарска *** власт.

39

Анонимен

преди 3 години

Никой вече не иска да гледа бозите на Холивуд и тези започнаха да организират флашмобове и реалитита на живо

38

Анонимен

преди 3 години

Гаспаров да си трае. Мръсно глобалистично куче! Иначе той ще се озове в усмирителна риза!

37

Чикаго

преди 3 години

Този пише точно обратното на това което направи Тръмп.Точно средната класа и работещите американци за зад негоТой върна производства обратно в Америка и създаде нови работни места,.А латиноси,черните,военните и мързеливите които ще строят,,социалистически САЩ"?са за ,,демократичният социалист" Байдън Тръмп е сам и няма лоби сред акулите с интереси,медии ,социални мрежи,вестници,борците за равенство в Холивуд, те виждат равенството ,но без да се пипат техните милиони

36

УМЕН

преди 3 години

"Само че Древен Рим и Вашингтон са две много различни неща, каза Гаспаров."Ами всъщност са де абсолютно еднакви неща и това изречение ми беше напълно достатъчно за да не чета нататък псевдоинтелектуалните напъни на арменския мисирков сороссоид мимикриращ като журналист.

35

Анонимен

преди 3 години

Този е руски шахматист, а не български журналист. И на кого се слага така охотно, като е престарял.

34

Анонимен

преди 3 години

Гаспаров ако това беше станало в Пекин или Москва какво щеше да пишеш тогава

33

Т. Ръмп

преди 3 години

Тръмп спасявал Америка?Вие луууди ли сте?Тоя перчем е една ***.След като сте избрали да го подържате , ами прочетете нещо от биографията му . Например публичния факт че преди да бъде избран за президент е СПОНСОРИРАЛ И РЕПУБЛИКАНЦИТЕ И ДЕМОКРАТИТЕ.И то доста щедри дарения.Та дано някоя от партиите да го прибере под крилото си.Шанса сега Тръмп да управлява като кандидат на Демократичната партия са били МНОГО ГОЛЕМИ.ТОЯ Е БЕЗПАРТИЕН . Отишъл е където е намерил място.И СЕГА НЕ ПУСКА КОКАЛА .

32

Анонимен

преди 3 години

За истината отидете на Banned.video

31

Tiger

преди 3 години

Гаспаров, не Тръмп а ти си срам за България.Скоро всички вие платени журналистчета ще плачите за лошия Тръмп. Когато дядо ви Байдън започне да убива наред и да чипосва населението, тогава ще се събудите от дълбокия си сън- нечистивци такива.

30

Анонимен

преди 3 години

ПОРЕДНИЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЕКСТРЕМИСТ

29

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя *** къде си вре гагата.И той голям американец станал,завалията.

28

God

преди 3 години

Републиканската партия се беше сринала преди Тръмп. Затова имаха два мандата президент от зоологическата градина. Тръмп вдигна републиканците на крака и техият електорат, но хардлайнерите се оказаха в тесни отношения с комунистите (демократите) и започнаха да бламират Тръмп от ден 1 в президентсвото Общата реакция на сенаторите от двете партии показва пълно срастване на политическите им елити в корупционни схеми. Те на практика не позволяват смяна на властта с някой извън схемата.

27

Krom

преди 3 години

Ами тя средната класа в Америка изчезна поради дългото управление на Демократите бе, глупендър! Те тикат напред такива като Безос и стимулират гето последователите на Дж.Флойд. Точно тръмп се опита да даде шанс на средната класа и именно тя го подкрепя. Какви простотии плещиш?

26

Анонимен

преди 3 години

Левски каза ,,Чиста и Свята Република''. Той беше чел ,,Капитала'' на Маркс, и не му хареса.И за това Ататюрк направи държавата си по моделът на Левски.Българите дори незнаят кой е бил Левски. Знаят го като някой който се е борил против турското робство. Истината е друга,и засяга директно Руските апетити към майка Си България.

25

ИСТОРИК

преди 3 години

Нещо да ви напомня на януарските събития в БГ от 1997 - фалита на държавата при Жан Павиана,обсадата и щурма на Парламента!? *** во главе с " безпартийния комунист" Сендов- тогавашен шеф на Парламента..бяха напълнили гащите,червената Клара Маринова,Орсов текезесаря,Премянов...бяха насядали на пода и пееха шумкарски химни..Е братята янки са понаучили някои похвати и от нас:))