40

Анонимен

преди 3 години

Браво на кмета, така се прави. Да открие сметка и аз ще пратя пари

39

Иван

преди 3 години

Така всеки може да се изплюе в лицето на държавата, както го прави този кмет.

38

Ханибал

преди 3 години

Ей,ще си умрете от притеснение,да не се разболее от нещо което не съществува. Т.ъ.п народ.

37

ТУРБОСЕЛЯНИН

преди 3 години

Подай си и оставката бееее....

36

Кико

преди 3 години

А на заболелите кой?

35

Програмист

преди 3 години

Ами глобата е малка, всеки със средно голям доход може да си я позволи. Трябваше да я направят 200-300 бона за длъжностното лице да видим тогава дали ще я плати.

34

Off

преди 3 години

ОБАЧЕ местните се страхували на са челнове на СИК за изборите, за да не се заразели. WTF, ***, които като се напият им идва смелостта. Освен да идат пияни в СИК, та да не се страхуват.

33

Анонимен

преди 3 години

Тоя пиянски патриотизъм не знам , кой го е измислил ? Пълен цирк е това хоро !Почти в цялата страна имаш организирано празнуване . Защо са тези полемики ?

32

славянин

преди 3 години

Короназомбитата така и не искат да приемат, че никой не ги задължава да излизат от дупките си, нека си стоят в тях докато се мумифицират, за да не се заразят и умрат от ''страшния'' вирус и да не пречат на нормалните хора да живеят нормален живот!

31

дедо Ташунко

преди 3 години

Dido, номер 24. Браво на теб момче, с малко думи си казал всичко.Каназирева е изрекла огромна глупост, започна правилно, но няма кураж да докара работата до край. Полицията трябва да разпознае от направените снимки всеки един участник от вчера и да събере 60-70 хиляди лева глоби. Нашенците разбират само когато играе тоягата. И стига вече с това хоро, пишете повече за убийствата в САЩ. Там работата ще стане дебела, всички са въоръжени до зъби.

30

Анонимен

преди 3 години

Кметовете са милионери от далавери с обществени поръчки.

29

Лили

преди 3 години

Да поеме и лечението на болните след седмица. ***.

28

Анонимен

преди 3 години

Всъщност глобата е цифром и словом 0 (нула) лева, защото веднага пада в съда. Даже самите контролни органи често не я придвижват по каналния ред, защото знаят, че пада. Единственият случай някой да бъде глобен за незпазване на мерките е "да не му се занимава" или да е притурил някоя реална противообществена проява, примерно обида на длъжностно лице и др.

27

Анонимен

преди 3 години

Ковидясалите страхливци излязоха на челото...

26

Анонимен

преди 3 години

Има и една традиция да се къпете само в неделя. Даже се честити банята след това. Спазвате ли я или май някой традиции е добре да си останат в миналото? Особено, когато са започнали да умират хора!

25

123

преди 3 години

Стига глупости! Навсякъде в страната са хвърляли кръст и е имало струпване на хора. Но никои не говори за това. На пъпа им излезна това "Ледено хоро". Традициите са за да се пазят и предават на поколенията. Да отидат да видят по улиците и парковете какви струпвания има. Оставете хората на мира. "Народ който ходи по огън и лед не може да бъде унищожен!"

24

m.e;e

преди 3 години

До До 22 Браво

23

Анонимен

преди 3 години

До 26 каква вековна традиция е това хоро? ти знаеш ли въобще какъв е празника? и скачането за кръста също е изгъзица! айде като се бие в гърдите,че толкова ги знаете нещата, поне научете какъв е празника и какво трябва да се прави!

22

Справедливост!

преди 3 години

Ако глобяват кмета на Калофер, би трябвало да глобят и президента Радев и Отровното трио! Не по политически причини, а за многократно организирано нарушаване на карантината, което със сигурност ни струва разрастване на епидемията и човешки животи. И в Беларус протестират, но с маски!

21

До 25

преди 3 години

Еми такава ни е държавата на мутри и ***. Такива като Маги, жена му и *** му трябва да им се отнеме всичко откраднато и да ги пратят със самолета за Ереван.Позор за всяка медия е да дава гласност на такива да обиждат българите. Никой на сила не ги държи тука и да се махат като не му изнася. Ама в Армения няма кой да му позволи да прави шоута за *** като тук.