31

Историк

преди 3 години

Боже колко мъка има по този свят. САЩ са държавата с най-неграмотните граждани в света. Те дори не знаят каква форма на управление са. САЩ по конституция са Конституционална Република и не са ДЕМОКРАЦИЯ. Има съществена разлика м/у тези форми на управление. Демократите в последно време се опитват да извратят собствената си държава и нарушават конституцията си, но фиксирани от проблема Тръмп хората дори не забелязват, как бавно и постепенно се подменя ценностната им система.

30

Анонимен

преди 3 години

До Калеко Алеко ДА НЕ СТАНЕШ КОЛЕКА(виж Р/Б речник)

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонименвоенната Лабораторията в Ухан била собственост на някой друг, но не на червените бАклуци? Това ли е новата опорка от Корни? Пий си хапчетата др0гарю и си пусни от тубата рекламните клипове, направени от чайниците как проучват от над 10г. вирусите за "защита" ест.

28

Анонимен

преди 3 години

Демокрация в САЩ не е имало никога, защото тя е власт на народа, а в САЩ винаги са властвали богатите. На този човек явно добре са му промили мозъка. След последните събития там е уместно да се припомни изказването на Оскар Уайлд" Америка е единствената страна, прекрачила от варварството към упадъка, минавайки цивилизоваността". За тези, които не вярват да прочетат голямата статия на Кнут Хамсун от 1899г. "Духовният живот на Америка" и я сравнят с днешната ситуация. Много е вярна и актуална.

27

Анонимен

преди 3 години

Лабораторията в Ухан е собственост на Пфайзер , през два подизпълнитела , но собственост на Пфайзер. Ако ще се ваксинирате срещу короната все пак ползвайте тази на Файзер , готова е и тествана отдавна , много отдавна. Това не е демокрация и Сащ нямат правото да са световни лидери , банда долни мошеници , бъркащи единствено л а й на по цял свят.

26

Полицията ли?

преди 3 години

И къде е контрапротеста със 'подръжниците' на Байдън?Във Беларус поне цветните добре го играха известно време - а тука и такова нема!

25

Къде са правата?

преди 3 години

При тях може да се ползва груба сила и да се убиват протестиращи - тука не било демократично!

24

бацо

преди 3 години

Демокрацията на САЩ вони така както смърдят избопите на нашия Толуп. Каква демокрация да очакваш от шайка продажници и измамници, които служат на мошета престъпници.

23

Калеко Алеко

преди 3 години

Краят на американската демокрация е като края на "Загниващия американски империализъм", привижда се на разни другаре и товарищи но никога не се случва, а и докато загниваше и умираше погреба и не един и друг диктатор, както и цалото СеСеСере и други туморни образувания като бившата Югославия ... !!!

22

нн

преди 3 години

Има убити. Това вече на САЩ им идва в повече. Начина на предаване ва власта нещо много засмърдя.

21

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията никога не не била присъща в тази страна . Там господства интереса на глобалистите смятащи че целият свят им принадлежи и могат да си правят каквото искат . Справка и ваксините пълни с отрови за изтребление на човечеството . Русия е номер едно във военна техника а комбинацията и с Китай ги правят страшило за целият свят но те никога не търсят военни цели и завладяване на чужди територи и богатства.Демокрация ли е да включиш че 2.5 милиона мъртви американци са гласували за Байдън?

20

Анонимен

преди 3 години

Надявал се?На какво?Америка в своята идея за обетована страна на емигранти се е прецакала още в своето създаване.Не може да вземаш кадри от целия свят и да е нормално.Едни бели викинги не искат черен парламент,а българи описват процеса като опасен.От началото тая страна се брани само от полицаи и гвардейци,Холивуд бълва насилие и простотия и очаквате нормален процес?Всички сте си продали душичките за едни пари и викате на това мечта.Колко страни бяха рушени по този американски модел?!!И нашата.

19

GREECE

преди 3 години

Извинете Аз съм СОКРАТИС!Иска пита за каква Демокрация бълнувате!!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Каква демокрация? Какъв край?

17

ГосТ

преди 3 години

Нека гражданската война започне сега ! Какъв капитализъм без вътрешни борби ? Който оцелее, оцелее. Хахаха

16

Койно

преди 3 години

Тоя пък какъв експерт е? Демокрацията в САЩ бе разстреляна след братята Кенеди. Оттогава тази дума загуби смисълът си за тази изкуствена държава.

15

Анонимен

преди 3 години

Демонокрацията е в опасност! Тръмп е просто един луд, който казва от време на време истината. Не че е промяната, но и това е забранено при демонокрацията.

14

Латинопартизан

преди 3 години

Началото на американската Африканизация и мексиканизация!Нещо като нашенската тотална тиганизация!

13

Прогнозирам

преди 3 години

Избухване на война някъде в скоро време в опит САЩ да намалят напрежението на собствен терен. Украйна ми се вижда като вероятен кандидат, като се имат предвид обвързаностите на Байдънови.

12

Анонимен

преди 3 години

Видяхме демокрацията в деиствие - газ стрелба по демонстранти , убити граждани протестиращи срещу подмяната на - вота