15

Анонимен

преди 3 години

Престнете да ни занимавате с тази измама коронавирус!С отровните ваксини !Стига вече оставете хората да си живеят живота -отваряйте всичко веднага!

14

ГМО

преди 3 години

Новите неизпитани ваксини са плод на генно инженерство-доц Чорбанов. Като пуснат от типа на руската и китайската ,хората може да им се доверят!

13

Анонимен

преди 3 години

Е сега като няма толкова заразени,кой е ,,нулевият пациент? ,,...Ха Ха Ха , изсмя се кралят на равален испански."

12

Intel Inside

преди 3 години

Започването на училище от 18 януари ще съвпадне с ваксинирането на учителите, което ще доведе до проблеми. За да се васинират, трябва да са здрави, ако не - ще има странични реакции, което ще е антиреклама за всички, които се колебаят. Какво ще стане ако ваксинираните се разболеят, докато все още не е сработила ваксината? Но нали по-важно е ПРИСЪСТВИЕТО на мало.умниците в училището. Пак нищо няма да научат за това време, но до един месец ще повторим ноември.

11

Анонимен

преди 3 години

БОГ Е ЛЮБОВ И АБСОЛЮТНА СВОБОДАВ БОГ няма болести и вируси

10

Анонимен

преди 3 години

Ай сиктир,с тая измама !!!

9

Анонимен

преди 3 години

Скъпи Бобчо, ваксината не произвежда нов вирус а само едно шипче от него, което нито може да се възпроизвежда, нито нищо. Ограмоти се малко преди да спамиш чудеса.

8

555

преди 3 години

Препоръка на Мангъров :Преди ваксиниране прецеждайте ваксината през ситен гевгир . Чипът остава в гевгира .

7

Анонимен

преди 3 години

Тая боядисана лелка ли ще преповтаря едни и същи неща тая вечер? Това, което тя е прочела в Интернет и го рецитира като някакво нейно мнение можем и сами да си го прочетем, а сигурно тя е 99-тата, която го повтаря като папагал

6

Бобчо

преди 3 години

Ако не се вземат мерки следващата зима при третата вълна ще се отчете много сериозен ръст на умрелите, но истинския виновник ваксината няма да се разкрие ще обявават нови и нови щамове. По тоя начин спасението от пандемията ще направи пандемията безкрайна. Естествения имунитет е най-добър и помнете слънцето и чистия въздух убиват вирусите не носете тия пар.цали по устата си.

5

Анонимен

преди 3 години

Смъртността при един вирус по принцип падала и започвало да се боледува по леко от него.Професоре, хайде да се консултирате с другия професор Мутафчийски какво точно ще става: яко ще се мре, ако ще се боледува или ако ще се оздравява. Всеки ден ни подхвърлят различни мнения, оценки и становища. Тази титла професор в България вече се превръща в синоним на профанация.

4

До Бобчо

преди 3 години

Не ги разбираш тези неща...

3

Анонимен

преди 3 години

Нямаше нужда да започвате статията с подвеждащ въпрос дали е по смъртоносна новата мутация. Не е, казаха го преди седмици в Англия. Още повече, че наши доморасли величия отрекоха въобще тази нова мутация - тя не била толкова нова, забелязали са я специалисти още през пролетта. Какво точно са забелязали не зная.

2

Бобчо

преди 3 години

Няма никакъв нов щам, тъй като ваксинирането започна от Острова от там пуснаха лъжата. иРНК ваксината създава изкуствен вирус прозведен от човешките клетки и когато изкуствения вирус се сблъска със реалния се получава много по-гежка кръстосана реакция от имунната система. Ако ваксинирането продължи човечеството ще попадне във един омагьосан кръг от който няма излизане.

1

Дедо Пенс

преди 3 години

Ама вие изследвахте ли този щам,в България ли е вече или просто така да плашите народа ?!!!???