8

Анонимен

преди 3 години

Правите ни на маймуни - обзи ден се издава заповед за ДО до 31 януари, днес - присъствено от 18 януари! Защо се действа по този хаотичен начин? И трябва ли точно по времето, когато обикновено има грип и грипна ваканция да тръгват с градски транспорт по училищата? Малко остана до края на първи срок, да си го завършат електронно, всички свикнахме вече.

7

нормален

преди 3 години

Няма дете ,което да не иска да ходи на училище!!! Прав е човека! Всички имат нужда от социален живот в училище, иначе стават борсуци!

6

Анонимен

преди 3 години

Абе вие нормални ли сте бе?!Защо всеки,който има различно мнение от вашето трябва да е платен или гербаджия?!И от къде на къде пък си мислите,че вие сте прави и вашето мнение е меродавно?Когато спряха училищата(в почти цял свят учеха през март,октомври и ноември)-пак ГЕРБ виновни,че отнемали от образовонието.Човекът казва,че който има опасения може да е онлайн.Прав е,че мястото на учениците е в училище на 100%.До кога да са затворени? Изкривява им се психика и започват ментални проблеми !

5

Анонимен 123

преди 3 години

Офффф аман от платени, и защитници на ГЕРБ,, този няма ли да го уволнят вече, и да отива на борсата... Мине, не мине, ден, през ден, у някоя медия. Бе много компетентен бре, дайде думата и на други директори в България.

4

Не

преди 3 години

Е само този . На 119 то директорът също . На 125 то в Младост .На 18 то

3

Тоя директор

преди 3 години

Да не е на хонорар при вас всяка седмица има интервю с него?

2

Анонимен

преди 3 години

Писна ми от тоя!

1

Анонимен

преди 3 години

В БГ има само едно училище - 51 СУ и само неговия директор е компетентен по всичко от образование до вирусология. Равнис по 51-во СУ