177

Май

преди 3 години

И тук в БГ ще замирише ако продължават да си пълнят гушите.

176

Анонимен

преди 3 години

Егаси майтапа, за тази държава ни искат ВИЗИ!!!!

175

Патриот

преди 3 години

Другари транс-атлантически *** каква е нашата позоция сега ,каква е позицията на Плевнавлиев покрепяме ли демократичната революция иили туй е гаден преврат ,къде сме !Демократично ли е тва там ,като в Украйна а?

174

жалко

преди 3 години

Аз нямам надежди след като демократите вземат властта.Всичките мутри в България се появиха по времето на Клинтън който беше демократ.

173

Анонимен

преди 3 години

58Revoliusion"Vreme besche da jivee Trymp i svobodata"Тръмп вече 4 г. е президент. Той не ви ли даваше свобода, че сега било време?

172

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

Ако и ние на 14.12.1989та бяхме влязли в Народното Събрание...щяхте да намажете веригите на танковете на излизане и щяха да ви прехвърлят с чаени лъжички от фугите между жълтите павета в найлонови чували :)

171

Анонимен

преди 3 години

До: номер 217А, след като евреите са на Байдън, тогава как Доналд Тръмп подкрепи агресивната политика на Нетаняху за окупация на палестински селища и подкрепи преместването на столицата на Израел в Йерусалим?

170

Анонимен

преди 3 години

Слаба работа. Само да си имаха нашите ултраси там :)

169

Анонимен

преди 3 години

Щом Тръмп им нареди в Туитър да се приберат в домовете си значи официално е вдигнал бялото знаменце.

168

Делано Рузвелт

преди 3 години

Аз няма как да докажаче всички Демократи са конекрадци, но зная че всички конекрадци гласуват да демократите.

167

Анонимен

преди 3 години

В момента надеждата на всички нормални хора, нефалирали 4 пъти и неспасявани пак толкова пъти от мафията, е в Президент Майк Пенс!

166

Анонимен

преди 3 години

Само двама сенатори подкрепят клоуна в този момент!!!

165

стоян

преди 3 години

И нашите сатанисти начело с Боко Тиквата трябва да бъдат изметени от парламента.От 13-ти ги почваме.

164

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

В САЩ Почва Гражданска Война,Националистите на Тръмп , Срещу Евреите на Байдън,Залагам на Националистите ХА-ХА-ХА-ХААААААААААХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

163

На дончУ белината

преди 3 години

му остават 13 дни в Белия дом и безбройни съдебни дела.

162

Патриот

преди 3 години

голямата *** тайна на демократите е че са сатанисти педофили изнасилващи убиващи малки деца надрусани пяни тотална гнусотия мдълбоко амам дълбоко затънали в педофилия и снъф ,че за това създадоха целия този хаос и отклонения на вниманието с Русия,Сирия,Иран и къде ли какви скандали новичоци ,нахалници,руски агресии само и сами да прикрият престъпленията си!Това са болни хора трябва да бъдат изправени пред съд!

161

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Краварите да вадят оръжията и да започва революцията...

160

Анонимен

преди 3 години

Каква Русия ви бие по главата, бе гламави copocoиди?На руснаците им е ясно, че за тях ще бъде същото с Байдън или Тръмп. Ако имахте малко акъл в главата, щяхте да знаете, че Путин вече поздрави Байдън. Тръмп вече спря газопроводите на Русия, военни бази се правят в Източна Европа и Русия вече не и пука за ТРъмпПроблемът е за Американците - фермер от средния запад на САЩ с доход от $60К трщбва да изхранва чернокожи самотни майки в големите градове, които получават по $140К на година за 5 чавета

159

Справедливост за САЩ

преди 3 години

Долу узурпатора Байдън!!!Вън демократическите крадци от Сената на САЩ!!!Върнете откраднатите гласове на Тръмп, coppoсоиди!!!

158

ВАГИНИР ПУТИ

преди 3 години

*** ИЗПРАЩА ГАЛАКТИЧЕСКИТЕ СИ ВОЙСКИ ДА ОСВОБОДЯТ САЩ ВЕДНАГА СЛЕД КАТО ОСВО ОДЯТ СЕРИЯ