10

До 6

преди 3 години

В целият свят е така, не само в България. Съдебните системи в демокрациите не са създадени да създават справедливост, а да се нагласят правилно нещата. И между другото се занимават с битова престъпност, ей така - за пред хората. За да създават изкуствено усещане за правда в обикновения човек.

9

dakotabg

преди 3 години

Има един знак, DUR ! Пред него,всеки е длъжен,да спре! Казах!

8

Ахмет Доган

преди 3 години

Местане да не се бе цепил...Сега Прокуратурата Ми и Съда Ми ще ти го нацепят.

7

Анонимен

преди 3 години

Хаха! Неспазване на маркировката, но му отнели предимството!? Всеки който мине през "остров" и те удари си му отнел предимството? Човека си джитка и ти му се моткаш пред колелата! Бухаааа!

6

Анонимен

преди 3 години

Няма да го барнат. Ердоган ще даде нареждане да се потули всичко. Накрая бащата ще е виновния. Вече се почва. Столчето не било като хората,скоростта превишена,зъбите не си е мил,косата му е била дълга и му е падала в очите. Смешна работа. Една експертиза за катастрофа може да приключи за 2 седмици макс. И делото трябва да приключи според експертните оценки до месец. Ама тук се мота с години все едно е предумишлено убийство с куп свидетели и спорни доказателства. Бг смех.

5

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата ни е толкова корумпирана, че винаги оправдава подобни хора. Докато нещата не станат истински в съдебната ни система и всеки един българин да отговаря пред закона, независимо от положението му в обществото, ще сме все по зле.

4

Анонимен

преди 3 години

Само ДПС ли не спазва правилника?

3

Смях

преди 3 години

Всички съгражданина *** са един дол дренки!

2

АнонимеН

преди 3 години

ТО Е ЯСНО, ЧЕ ДОГАН СИ РАЗЧИСТВА СМЕТКИТЕ !!НО ТОЯ СИГУРНО СИ ГО ЗАСЛУЖАВА!

1

Анонимен

преди 3 години

Горкото бебе!