51

Adam

преди 3 години

До Анонименand now?

50

Анонимен

преди 3 години

А ние 8 процента ама не се ядосвайте в крайна сметка живеем в България и живеем според това което ни кажат Великите умове на нацията нямаме мнение като нация в момента

49

Анонимен

преди 3 години

Идус не е от Израел бил е там когато и римляните имал е различна гледна точка

48

Анонимен

преди 3 години

Ще видим, ще видим...

47

Анонимен

преди 3 години

Ами значи, Иванушка, ти и другите герои-ваксинатори ще ни спасите от Триглавия Китайски Вирус. УРА

46

Иван

преди 3 години

До ...боцНито една ваксина (С изключение на вариолата, която е унищожена) не е елиминирала до край заболеваемостта от съответната болест. Въпреки ваксинацията от детски паралич след толкова години все още има хора, които боледуват и осакатяват от него. Това, което СЗО казва, е че с натрупването на повече ваксинирани хора (критична маса) , ще намалее заболеваемостта и ще се премахнат мерките постепенно.

45

Иванее, срам

преди 3 години

"При тестването на ваксината са се заразили 8 души от ваксинрантие и 162 от плацебо групата"Това какъв процент е от 44 000 тествани бе, Иване, срам за рода ти?Има ли въобще процент? Че да ОБЯВИШ "95% ЕФЕКИТВНОСТ"?На базата на 0.3% от тестваните? боц!

44

Гадняр

преди 3 години

Цирка с ваксините няма да свърши скоро. От сега си правят устата, че щял да мутира много. Тоест на есен с нова песен и спринцовка в г*за! И по 2000лв за плазма с антитела от преболедували. Но нашите управници не са прости и ще предплатят за новата ваксина, с вируса, който тепърва ще мутира. До края на Март обществената поръчка ще е минала и парите ще са на топло в Банкя.

43

Иван

преди 3 години

До Боци-БОЦБОЦ!И къде точно го е казал СЗО това, че никой не е видял. Ваксината на Пфайзер показва 95 % гаранция за предпазване от заразяване. Тя не е жива ваксина и естествено не може да гарантира 100 % имонитет. Но и за това не е опасна. При тестването на ваксината са се заразили 8 души от ваксинрантие и 162 от плацебо групата. Това не е обикновена противогрипна ваксина, която само гарантира по-леко протичане на болеста и която се администрира всяка година.

42

Анонимен

преди 3 години

Щом Исус е от Израел, и Израел ваксинира, следователно, изводът е, че трябва да се ваксинирам с експерименталната, нетествана ваксина. Логиката е безупречна.

41

Анонимен

преди 3 години

Израел е дал на света много известни личности.Най-известната е самия Исус Христос..ФАКТ!!

40

Анонимен

преди 3 години

В Израел може у нас не може защото такова е интелектуалното ниво на управляващите

39

Боци-БОЦБОЦ!

преди 3 години

Загрей го, Иване! СЗО ти каза, че ваксините НЕ ПРЕДПАЗВАТ от разпространение на вируса! Маските остават! Имунитета към вируса изчезва за по-малко от половин година - а ваксината не е вълшебна! Тя имитира вирусната инфекция! Имунитетът е същия! Щамовете вече ги пропагандират по медиите- да обяснят на Иванушка дурака, защо се налага пак и пак и пак да го БОЦИБОЦКАТ по два пъти годишно. Понеже иначе ще се чуди - "амъ ко стана, нали съм вациниран?"Никога не е късно да загреешИванушка

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Освен ако не си в 10 клас - доста си закъснял с четенето на Фермата.

37

Иван

преди 3 години

До БОЦИ-БОЦТи си много болен човек Боци-Боц. И доста ***. Лекувай се. Ваксината не е за теб определено, че може повече да изкукаш след нея. Тя е разработен аот интелигентни хора за интелигенти хора. Останалите с маски и като овце на опашката на 6 крачки разстояние.

36

Анонимен

преди 3 години

В момента чета "Ферма за животни" на Оруела. И това книжле както и "1984" представят случващото се днес.

35

БОЦИ-БОЦ

преди 3 години

"С това темпо на ваксинация у нас тази че и следващата година ще си ходим с маски."ОВЦЕ!!КАЗАХА ВИ ГО ВЕЧЕ ЯСНО! И ВСИЧКИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ, ЩЕ СИ ХОДИТЕ С МАСКИ! Понеже ваксината не предпазва от заразяване или разпространение!Надупете се!БОЦ!А вече идва НОВИЯ ОЩЕ ПО ПО НАЙ ЗАРАЗЕН ЩАМ! За него- наесен - РЕИМУНИЗАЦИЯ!Дайте бут! БОЦ!Ама през есента на 2021 ще открият още ПО-СМЪРТОНОСЕН НОВ ЩАМ!Така чеМАСКИ НА ЗУРЛАТАИ ПРЕЗ 2022 РЕИМУНИЗАЦИЯБОЦ!иБОЦиБОЦ!ДОКАТО ЗАГРЕЕТЕ!

34

Анонимен

преди 3 години

Хората се определят на бедни и богати!А не на националности!

33

Анонимен

преди 3 години

Това за 80те % е теория на конспирацията - мечтите на глобалистите.Досега са наболи около 150 хил и центровете вече са празни. НЕ вярвайте на пропагандата и всичко което ви се казва. Чсилата за ваксинацията са фикция, точно както и Байдън е новия президент. Това е псевдонаука. В Израел ще се ваксинират макс 30 %.

32

Анонимен

преди 3 години

България върви плътно зад Израел - до май ще ваксинира 2 % от населението.