55

4epa

преди 3 години

НЯМАХМЕ 7 000 0000 ТЕХНОИМПЕКСИ ЗА ДА ИМА ЗА ВСИ4КИ КОРНЕЛИО !!!!!!!!! А САМО ЕДНО И ТИ ГО ПРИВАТИЗИРА !!!!!!!!!!!!!!

54

Анонимен

преди 3 години

Ниновна много хубаво ,,работи,, с Устава.Разчисти бьесьепьето.

53

БАБИКЯНОГЛУ

преди 3 години

Пропуснах да добавя при БСП -излизаме от НАТО и ЕС, пълна нацционализация и колективизация, възстановяваме Белене и откритите листове по границата..... ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ НА НАРОДА!

52

БАБИКЯНОГЛУ

преди 3 години

Бсп е партия на можещите. Тя ще ни изведе към светлото бъдеще. Ще построим развито и хуманно общество. От всикиго според възможностите, на всекиго според потребностите.ВЕНСЕРЕМОС

51

Въпрос към Курнелия?

преди 3 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

50

нинова президент

преди 3 години

Позицията е една и съща последователна "Ще гласуват само тези които Аз поканя".

49

Анонимен

преди 3 години

Бяхте толкова време на власт и нищо което да покаже оеднаквяване освен 1-я лев за пенсионери за преглед и това че хора които са работили и тези дето не са работили вземат минимслна пенсия Да не би да има оеднаквяване на заплати дпоред ценза нищо подобно чистачката нс летището взема повече от лекар завеждащ отделение или от учител това ли е равнопоставеност всичко ни е сбъркано само депутатите ди увеличават заплатите

48

Анонимен

преди 3 години

Нинова е права като иска да въведе ред в партията. В тоя ред на мисли се сещам намериха ли кой им открадна черната каса?

47

Не на ГЕРП и БСП

преди 3 години

Тая женска не е алтернатива на баце.

46

БАБИКЯНОГЛУ

преди 3 години

Така е. Един кабинет в който да влязат можещи и истински българи като: Овчаров, Масларова, Вигенин, Румен Петков, Пирински, Орешарски, Даниел Вълчев(по изрично настояване на българските учители, които го боготворят) Гечев и Мая Манолова....

45

Анонимен

преди 3 години

Ау, демокрацията и е отнела много, ама много. Сега ще налага ред, хахаха! Времето ти изтича, неусетно!

44

vale_karo

преди 3 години

До НИНОВА Аз пък теб ще питам.Колко предложения БСП е внесло в Народното събрание през последните четири години и колко колко управляващите са приели.Добавка:Колко от тези предложения с леки изменения управляващите са ги предложили като свои .

43

Патриот

преди 3 години

Да се чете :"Ще има опашки и еднакви заплати и пенсии за всички!"

42

Анонимен

преди 3 години

Справедливост ще има когато бсп и техните роми отглеждани 100 год бъдат изселени в Индия и 3 млн българи напуснали домовете си се завърнат.

41

Анонимен

преди 3 години

Нинова се сети, че трябва да има "ред"Като свали Бузлуджа в София и взе участие в протестите май не мислеше така. Искаше с въстания и хулиганско поведение на протестърите да яхне коня на властта.Ама не и се получи.И сега се хвърли да създава ред.Абе каквото и да е дайте да се доберем до баницата - дали с протести, дали с "ред" няма значение.

40

Нане Философ

преди 3 години

Значи всички ще си купиме по един Техноимпекс. По-точно нема да си го купиме, а ще ни го дадат те така, за нема нищо.

39

Изненанда

преди 3 години

Я ! Краварката от левия ъгъл пак се е изцепила !

38

Анонимен

преди 3 години

Значи и Техноимпекса ще се върне там където си беше и всичко разпродадено от СДС. Била ли е другарката член на СДС и подкрепяла ли е унищожаването на Виденов и Българската държава и народ ?

37

Анонимен

преди 3 години

Корни пак се е набрала..

36

обикновен

преди 3 години

Ми за кво бяха тези напъни посред епидемия пред сградите на властта, вдигнати юмруци и напъни за предсрочни избори, щом здравето на хората е било най-важното? Тогава, що не беше важно?