64

м дааа

преди 3 години

Да им е честито, със здраве да си ги харчат.

63

НЕТ

преди 3 години

Такава ни е правосъдната система,подкупна. В БГ, правосъдие няма. Вярна е поговорката "За кокошка, няма прошка, за милиони няма закони. И тия пари, ще излязат от нашия джоб.

62

Анонимен

преди 3 години

Ще получат, защото ги обвиниха под натиска на улицата. Толкова хора реагираха първосигнално, че приличаше на селски линч.

61

Анонимен

преди 3 години

Това за убиеца с бокса ли беше?

60

4epa

преди 3 години

СРАМ РЕЗИЛ- ПОДКУПНО ПРАВОСЪДИЕ - УЖАС !!!!!!!!!!!

59

Toto

преди 3 години

Чудя се какво щеше да говори родата на "пишман каратиста" ако той беше пребил някой старец с бокса. Щом е изкочил да се бие значи е бил жаден за кръв, готов да убива. И си получи точно каквото си търсеше.

58

Иво

преди 3 години

Само биячи в тоя форум. Страх да го хване човек. Боксове, каратеки..... ама ако ви викне бау един ром на улицата и ке се чудите накъде да хванете. Класици.

57

Анонимен

преди 3 години

Абе, чудя се тези пари некадърното обвинение ли ще ги плаща или ние пак ?? Да вземат коледният бонус на прокурорът разбирач

56

Анонимен

преди 3 години

Случаят : младо дупе, гъзе тренира бокс, тежи 55 кг с мокри дрехи. Спречква се с някакви селяни, вади бокс, яде един шамар и ТЪЙ КАТО Е ИМАЛ ПРОБЛЕМИ СЪС СЪРЦЕТО, получава инфаркт и почива. ЧИЯ Е ВИНАТА? Ами ако те беше нападнал теб и неможеш да се защитиш? Я стига вече с този случай. Нека роднините му не търсят лесни пари. И гъзари не подскачайте на непознати. Винаги има някой чийто *** е по дълга от твоята.

55

Ивайло

преди 3 години

Ега ти държавата

54

Отровна гад

преди 3 години

Няма мутри "поничките"!Това го измислиха журналистите.Има двама братя, обикновени мъже селяни, на които като ученици са им викали поничките.

53

Наблюдател

преди 3 години

Данъкоплатеца, благодарение на "добрата работа" на Прокуратурата, се превърна в основен финансов донор на всякакви едри и дребни престъпници. Докога ще търпим тази наглост?

52

Анонимен

преди 3 години

До 59Момчето първо е налетяло с бокс. Изял си е шамарите. И докато са чакали кротко полиция е осъзнал, че вече не е страшната батка с бойни изкуства и е от върха на пирамидата е паднал на дъното. Представете си, не само си е изял шамарите, вместо да набие някого, изложил се пред гаджето, пред приятели, чакат полиция, че и маминка пристига. Е как няма да се стресира горкия.

51

Анонимен

преди 3 години

В шофьорската врата държа едно кукри, както и лютив спрей против мечки, а в багажника имам лопата и чували. Надявам се никога да не ми се налага да ги използвам.

50

Анонимен

преди 3 години

Съдията си е гласувал подкупа който ще получи от убийците след като държавата им плати. Момчето било умряло от болно сърце. Ами да. Може и от това да е умряло. Но сърцето му е спряло в следствие на силен стрес породен от побоя на гевреци,понички или по-точно казано на убийците му. На мястото на бащата взимам едно оръжие и си разрешавам сам случая. Така и така живота му вече е прецакан.

49

Astarot

преди 3 години

Къде са прокурорските уволнения? Как ще са виновни душиците, че момчето получило инфаркт при вида на боксовете...Че чак и да осъдят прокуратурата, това си е позор, за който някой японски прокурор сигурно би си направил харакири.

48

Някойй

преди 3 години

Не стига че са виновни ама ще им и плащат. Нашето мижава прокуратура за нищо не стават

47

Анонимен

преди 3 години

БЪЛГАРИНА Е КАТО ТОЯ ТОШКО ПЪРВО СЕ ДЪРВИ ПОСЛЕ КСТО ВИДИ ДЕБЕЛИЯ ГО ОБРЪЩА НА ПОЛИТИКА БОЛЕН БИЛ СЪРБЯЛО-ГО Г'ЗА ВРЪСКИ ТЪРСИ ,БРАВО НА СЪДИЯТА .ТОВА ДА ВИ Е ЗА НАЗИДАНИЕ

46

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам им на т.нар. "Понички" ако излязат на свобода от затвора, по улиците някой ден да си намерят майстора. Но не майстор по таекуондо, а истински майстор на бойни изкуства!

45

Сезонна вирусология

преди 3 години

Е как така щетите **неимуществени** _ обезщетението обаче хиляди левове. Що не осъдиха Прокуратура - Враца да им се извинява публично на центъра у Враца всеки ден ....да кажем две години ?!?!? Ето ти неимуществено обезщетение за щетите !!! Ако искат да си водят и адвокатите....