25

brrrrrrr

преди 3 години

тука пишат само такива дето са на държавната хранилка и техните семейства - избирателите на ГЕРБ - нищо общо със здравия разум.

24

Анонимен

преди 3 години

Освиркаха ли фигуранта?

23

Анонимен

преди 3 години

15 Само че тъкмо Радев е събрал мутри които служат на Русия, около себе си. Като самият той е фен на Путин.

22

Анонимен

преди 3 години

Е, Гумен, все нещо трябва да прави, получава 13 000 лв заплата, всеки месец. Винаги на празници обаче, води кампания срещу властта,срамно.

21

знамената

преди 3 години

Преди атака сме ги криели под куртките си!

20

а нова катастрофа де

преди 3 години

Само национални катастрофи и донесе нашата героична борба! Кага през турско е било!

19

77

преди 3 години

до ком. 7......шкембе войвода , дори не се прекръсти , когато го благословиха с китката...голем петриот.

18

Анонимен

преди 3 години

Помните ли как позорно изгониха Гумен Десов от Естония ?!А Деса се скри в Америка при синчето си, затова я няма от месеци.Дори и тя не може да го понася тоя.Насила ги ожениха преди изборите.

17

Отровна гад

преди 3 години

Физиономията, гласът и походката на Румен Радев са като на човек, изпитващ силна болка от хемороиди!

16

До Велмазов

преди 3 години

Тикво пртоста, ти ли се криеш страхливо там. Айде зад решетките мутро скапана!

15

Фатмашки мастурбант

преди 3 години

На Румбурак вече му викали гусин "тука има тука нема" заради идими дойдими - то с датата на изборите. А тия знамена, които са осветени в негово присъствие по време на злощастния му мандат, трябва догодина при новия читав президент да се преосветят, за да се премахне прокобата.

14

до патриораст

преди 3 години

До ПатриотМухъл патриот за какъв се мислеш да плюеш по българската армия.

13

Анонимен

преди 3 години

Уж много беше ербап правителството на Боко да си ходи и викаше Оставка. После схвана,че ако на 28.03 има избори и заболеваемостта нарастне,всички ще го обвинят и нищо чудно да му се търси отговорност на фигуранта. И се уплаши. Ама така е,като много говориш и след това мислиш(ако изобщо може да мисли де). Сега върти ,суче, подхвърля опорната на ***,че Борисов е протеже на Ердоган. А много хора не светнаха,че миналата пролет Боко убеди Ердоган да не пуска мигрантите у нас.

12

Анонимен

преди 3 години

Брей,брей,*** такъв!Уж нямаше вирус, защо има мерки, защо не се раздават пари на калпак- глупостите на Рундьото от миналата пролет, после изкара хората на улицата, обикаляше без маска,защо сега се раздават пари,защо няма мерки,позорно го изгониха от Естония,вкара сума ти генерали с пневмонии във ВМА-есента. Днес защо смъртността била най-висока,какви мерки щяло да има на изборите и кой знае още колко тъпизми,докато не излети с шут и с 200 от президентството,което овоня със злобата си

11

православен патриот

преди 3 години

Жив и Здрав да е генерал Радев!!! Пътеводителя ни в борбата срещу мафията и мутрите !!! Свобода или Борба !!! Долу ваксините !!! С нами Бог !!!

10

Паткоявление

преди 3 години

Много знамена, много генерали и малко армия. На всичко отгоре, кърджалийската патица и кметицата юрданка и те се наредили на военния парад, излагация.

9

asd

преди 3 години

Този ориентира ли се вече, че има световна пандемия? Гледам маска вече слага. Те добре, че го върнаха позорно от Естония та започва да сгрява. Взе и на загрижен да се прави. Ама преди това се правеше на безсмъртен и подвеждаше хората.

8

Патриот

преди 3 години

америка унищожи българската армия ,сега имаме само жалко натовско пушечно месо и обслужващ персонал!

7

Малееее...

преди 3 години

Тука било пълно с ГРОБари на и промити мозъци. Каквото интелектуалното ниво на вожда им такова и на последователите му . България си отива ... като население и територия.

6

Атанас Велмазов

преди 3 години

ОСТАВКА , СЪД, ЗАТВОР ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ РУНДЮ ГУМЕН ГАДЕВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!