154

Демократ

преди 3 години

Смятам, че и тои е истински демократ като своя колега- джо баиден А протестиращите срещу него са - терористи

153

Анонимен

преди 3 години

В цялата статия не видях нито едно доказателство на тезата, заявена в заглавието. Напротив, правя си извод за обратното.

152

Анонимен

преди 3 години

Аре Стига бе, никой не обсъжда такова нещо по телефон в днешно време, много политически трилъри сте гледали.

151

Анонимен

преди 3 години

Ха ха, смята се че записите се чува еди какво си, егати доказателствата.

150

Анонимен

преди 3 години

Този колхозник поне не унищожава цели държави!А, кво правят американските президенти?????Либия, Сирия, Ирак, Афганистан....

149

МНЕНИЕ

преди 3 години

Не вярвам и на дума от написаното . Фалшива Новина .Само погледнете Годините - яко са сбъркани .

148

Обективен простак

преди 3 години

Джо Байдън също поръча да разстрелят протестиращите пред Капитолия.......Тя беше застреляна ВЪТРЕ, а не "пред", след като разбиха предпазно стъкло в една от залите и тя се опита да влезе през него.....видеото го има.Трябваше да отстрелят още много.

147

Мен

преди 3 години

До редакторите добре е да давате идруги гледни точки а смятам че ние самите може да направим заключение.

146

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноДжо Байдън не е президент. Тръмп е президент.

145

Нищо ново

преди 3 години

Комунисти, сър !

144

Мен

преди 3 години

Не знам кой е писал статията но за убийството на Павел Шереметя имаше прес конференция на украинските власти и президентът им и казаха че са заловили убийците а те нямат нищо общо с Лукашенко.Или не се е потрудил да събере всичките данни по случая или просто ни лъже и в двата случая по добре да смени занаята

143

Уникално

преди 3 години

абе как може да сравнявате "Президенски терор" на двама души, да кажем от еднакви държави и като площ и като население и като образованост и по БВП,параметри много. е и кякво е подобието- различията са повече от възможните икономически-финансови-исторически и дъдъ параметри.Тази статия е написана така че утре ако президент се окаже който и дае победилият да няма основание да поздрави писача с една демократична по-цепеница по тиквата.А тука ни включват бутоните за забравяне на БацеБоцеБудалаце

142

Анонимен

преди 3 години

Ако има доказателства за ония приказки дето оная Цвета от онова кърлежи че е неукавагина, съкратено НКВ, тогава хората ще повярват, че Лукчо от Бялата Русия се е разхождал из Киеф да тепа тия дето са писали срещу укрутките в Киниефъ.Докато не се докаже че Лукашенко виноват, всички които са невинни са виновни както и убитите

141

Анонимен

преди 3 години

На церемонията Тръмп няма да ходи защото по-това време ще бяга към Шотландия да се крие в комплекса си с голф игрища. Само че министър председателката на Шотландия Върджин намекна сериозно на Тръмп че не желае Тръмп на територията на Шотландия. Не го желае защото със сигурност САЩ ще поиска екстрадиция на Тръмп за да се яви пред съда и това ще доведе до излишни дипломатически търкания между САЩ и Шотландия. Накрая Тръмп ще акустира в Москва.

140

Анонимен

преди 3 години

""Да чуя че съм банкрутирал от такива като вас звучи като комплимент."Не, не звучи като комплимент. Звучи като нещо, което те жегва право в корумпирания мозък и те кара да тролиш още по-силно, за да забравиш защо си се корумпирал."Щом така мислите, и щом ви доставя удоволствие. Кого съм тролил? Кого съм обидил? Важите мисли са си ваши.България е много по-свободна страна, особено форумите.На други места биха ни модерирали.Човек има правото да вярва в каквото си иска, но е хубаво да мисли!

139

Анонимен

преди 3 години

До юбералес"След като в САЩ има президентски терор, следва Тръмп незабавно да подаде оставка. Или да бъде изхвърлян чрез импийчмънт"... четох, че е доста трудно. И без това показа, че не може да губи горкият. И на церемонията по провъзгласяването на Байдън за Президент няма да ходи. Имаме си приказка - сърдитко Тръмпчо, празна му торбата. Харесвах го като президент, но се изложи накрая. Добре,че поне се светна да каже на хората да се разотидат.Въпреки всичко сигналът отвъд океана е много лош!

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141"Да чуя че съм банкрутирал от такива като вас звучи като комплимент."Не, не звучи като комплимент. Звучи като нещо, което те жегва право в корумпирания мозък и те кара да тролиш още по-силно, за да забравиш защо си се корумпирал.:))))

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"В САЩ не е имало и един ден президентски терор. Да зашитаваш от посегатлство обекти от национално значение, от полудели конспиратори неграмотници не е терор, а задължение на всяка нормална държава."Точно така е, но на простия русофилин как можеш да му пробиеш бетонната глава за да стигнеш до нещото което при обикновения човек се нарича мозъчна кopа.Сега разбрах че тук думата "кopа" се цензурира. Бе то в тоя сайт има по жестока цензура отколкото при Тодор Живков.

136

юбералес

преди 3 години

След като в САЩ има президентски терор, следва Тръмп незабавно да подаде оставка. Или да бъде изхвърлян чрез импийчмънт

135

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа чуя че съм банкрутирал от такива като вас звучи като комплимент.Очевидно не харесвате доводи,които не ви допадат.Отдолу има още един,който написа:"В САЩ не е имало и един ден президентски терор.Да зашитаваш от посегатлство обекти от национално значение,от полудели конспиратори неграмотници не е терор, а задължение на всяка нормална държава."Плашещо е колко латентни фашисти са се навъдили в България. Приятелю, в Македония се оправиха много по-добре, когато нахлуха в парламента!