19

Анонимен

преди 3 години

Да...до изборите тия ваксини ще да спрени,защото са ментета ,гледайте сериала с ваксините

18

Извод

преди 3 години

Ако не сте изкарали ковид и сте сравнително млади и здрави, карайте го сега. За предпочитане е пред ваксината.

17

Много скоро

преди 3 години

Много скоро и вас ще ви поставят пред същия изборн- васина и работа или без ваксина безработен. Не искам да съм лош пророк, но дори тези, които могат да работят безпроблемно дистанционно (и преди март 2020 са работили в офис) ще бъдат насилвани.

16

Анонимен

преди 3 години

До 17Не разбрах какви права имаш в предвид за България се нарушават? За робите на комунизма правата не са отменени! В България от 44 г. до сега се управлява от комунисти! Айде сега ЧНГ за да не загубим контенанса!

15

Анонимен

преди 3 години

Направо се оляха с тези ваксини! Все едно, че някакви бонбонки раздават. Аман.

14

Аз

преди 3 години

А този,който иска да гласува,но има алергия или автоимунно заболяване,как ще го накарате да се ваксинират?Вие нарушавате правата му!

13

Анонимен

преди 3 години

Тези избори ви дойдоха дюшеш за да можете да прекарате ваксините

12

леле

преди 3 години

медиите са корумпирани сайтовете като видят някоя не удобна дума в коментарите и я правят с точки

11

бесове

преди 3 години

Този е един от най-обсебените от бесове.

10

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли ,къде е Бойко ?! Направих ремонт на тоалетната ,та да дойде да го инспектира

9

Патриот

преди 3 години

Товоа не трябва да се допуска ,герберастите ще употребят пандемията също както демократите го направиха във ФАЩ да откраднат и фалпшифицират изборите!От къде накъде ще се ваксинирам за да пусна една бюлетина този психопат чува ли се изобщо какви безумия говори!Това е тирания!Бунт и революция ни трябват не избори!

8

Батко

преди 3 години

Много е зле този пич! Обърна палачинката на няколко пъти! За власт и минутка внимание какво ли няма да направи доктора от МВР - Болница! Да вземе да се скрие, хич не ни е интересен!

7

Анонимен

преди 3 години

Обяснението е очевидно. Във ваксината ви е кодирано ЕГН (и не само то), машините в избирателните секции могат да изчетат тази информация, докато натискате с пръсти по сензорния екран. Така знаят кой за кого е гласувал, а и пак ще изкривят резултатите в своя полза.

6

Билбо

преди 3 години

Опппа...членовете на избирателни комисии задължително ваксинирани, демек - само гробари. Наблюдателите и те трябва да с ваксини, демек - пак само гробари.

5

aa

преди 3 години

и ти ще идеш в затвора, докторе. Не сега, не утре, когато му дойде времето. Ако не идете в затвора, ще повръщате парите които налапахте. Я със здравето си , я с децата си - съдбата не прощава. Забавя но не прощава и идва точно когато трябва да иде

4

Анонимен

преди 3 години

Бюлетината трябва да е интегрирана за всички и сложна.И да се отпечатва в различни варианти, за да не върви с пръчици до къде, листчета с номера и т.н.Индиректно ще се въведе ценз за грамотност.

3

наблюдател

преди 3 години

Това ако не е извиване на ръце, не знам какво е. Опитвам се да отгатна на кого ще послужи най-добре.

2

Анонимен

преди 3 години

Отдавна имам една идея.Изборите да са в два дни, тоест един цял уикенд.При това -с екзитполове в събота вечер.Така ще имат възможност и неупражнилите право на глас да размислят и упражнят гласа си , ако са недоволни накъде отиват нещата.И със сигурност активността ще се вдигне.

1

Анонимен

преди 3 години

Ба, спестихте ми мъката да се чудя за кого от тия гении да гласувам, нема що.