8

ВАГИНИР ПУТИ

преди 3 години

До АнонименВ ПРОСИЯ И КОЛОНИИТЕ Ѝ СИ ИМАТ ПОЖИЗНЕН ВОЖД И...СИ ПРАВИМ ИЗБОРИ САМО ЗА ТАШ АК... 99,99 ПРАСЕНцА И ИМПЕРИЯГА НА ЗЛОТО Е ЩАСТИЕ И РОЗИ...ЧЕРВЕНИ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...

7

Додо

преди 3 години

Оказа се, че изобщо не е "оспорвана". метастазите на Сорос контролират изборните машини на Доминиън, а който ги контролира си поръчва бройките, гласовете и бюлетините. Фарс 2.0, след 3-ти ноември.

6

Иван

преди 3 години

Демократите спечелиха! Ура!Тръмп тотално разруши републиканската партия! Ура! Ура!

5

Жоро

преди 3 години

Ясен резултат. ДемоНкратите си направиха схема да намират,колкото им трябват гласове по пощата.

4

Как кой

преди 3 години

Китай - това е големият победител от изборите в САЩ! Расово чиста страна с 99.99% население от Китайци, другите са без гражданство с визи за временно пребиваване, които на всеки 12 месеца се подновяват, ако си послушен р0б на Комунистите от Пекин.

3

Много Фейк Нюз

преди 3 години

Медии - официалните резултати вече Излязоха:33-годишният Руски Еврейн от Демократичната Партия Основ Спечели!Също другияг победител е Африканец отново от Демократичната Партия. Типичен Изборен резултат в Уж държава Създадена от Бели Мъже от Добър характел Дали кръвта си на Фронта в Американската Революция.

2

Алф

преди 3 години

Извънземните от Мелмак.

1

Анонимен

преди 3 години

Ако съм на Тръмп ще обява военно положение и ще заповядам да арестуват Джо Байдън. Демократите не могат да изгонят президента Тръмп за да го изгонят ще трябва да искат помощ от Русия или Китай ,което няма как да стане. На практика Тръмп може да управлява вечно стига да му стиска.