68

Анонимен

преди 3 години

На тоя кой ще му повярва. Лъжливото овчарче Мангъров.

67

Анонимен

преди 3 години

Мангъра няма да се зарази, но се рекламира зверски. За радост на шашкъните, които измират.

66

Анонимен

преди 3 години

Ба си тариката - всички го рекламираме. Но Той не ходи при болни от КОВИД, само се преструва...

65

Анонимен

преди 3 години

този е самия дявол, не виждате ли как от очите му изкача оген, а ноздрите му бълват калбета с дим, изчадие демонично дошло за да събира душите на отиващите си от короната

64

trumf

преди 3 години

не съм аз ,не бях аз .......магърчето не съм го закачал .Този човек си взема 5 мин под прожектора сега може пак да си ходи в лабораторията и да лъска епруветките.Доктор а *** човек с тотална липса на възка с живиа живот. Едно негоео пропочество не се случи само дава лоши съвети.Супер ше е за депутат от БСП ДПС а при слави ше е цар сред еднооки.

63

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПросто защото на американците не им пука за някой нашенски ***, който срича на развален английски да спрат някакъв сайт, без да могат да обяснят защо.Виж, когато на български провайдер му се обадят от МВР, той веднага кляка.

62

2loop бей

преди 3 години

Този недоклат не е виновен, виновни са медиите, че му дават трибуна. Човека е психочно болен, и опасен за здравето на хората

61

Анонимен

преди 3 години

Само не схващам какво значи,че сърварът е в Сащ и нищо не можели да направят. Ами бг полицията да се обади на тази в Сащ и те ще спрат сървара. Та даже и виновните ще заловят. Не е толкова трудно да се сетиш какво да направиш.

60

Анонимен

преди 3 години

Българската прос...отия вече има поредно ново направление...мангъровщина.

59

Анонимен

преди 3 години

До 61 дърт мошеникНяма лоша реклама,но проблемът е,че не му плащат за тази реклама.

58

дърт мошеник

преди 3 години

Нема лоша реклама.Важното е всекидневно да ми се предъвква името и сбръчканата ми физиономия да се хили по екраните на кабеларки и нац.тАлАвИзИИ...

57

Анонимен

преди 3 години

Забъркал го....някой там....Тоя лъжлив, сенилен дъртак не спря да обикаля кабеларките и да плещи глупости ежедневно, сега някой друг го бил забъркал.

56

Анонимен

преди 3 години

Па той си го каза човека, всички ще го срещнем, така и стана. Но е прав колегата като акцентира вниманието върху изявите му като медийна звезда. Вече не ми харесва, в началото будеше симпатии сега не.

55

вируса мЪнгАлАчков

преди 3 години

Уфььь писна ни от тоя заекващ доцент-вирусолог!Що не оди да се шибка изодзади некъде дето нема да му гледаме тъпата мутра!!!!***!

54

избиване накомплекси

преди 3 години

Туй доцентче ако ГО няма една седмица по медиите и форумите ще пометне от мъка...Ковид циркаджията все се натиска за медийна популярност и вече досажда на оФФФьците с техния стаден имунитет.

53

Пич

преди 3 години

"Струва ми се, че този човечец вече има психически проблем да е под светлините на прожекторите"Никакъв психически проблем няма. Това е типичен тарикат и опортюнист. Възползва се от ситуацията да излезне от сенките. Става въпрос ясно за тежък комплексар, който видя шанса на живота си, да направи кариера и пари. Парите ги прави чрез реклами на шарлатански продукти, а кариерата я направи с назначението за шеф на клиника. Това е, нищо повече.

52

Анонимен

преди 3 години

Мангъра с тая физиономия, може спокойно да го лепнат на плаката на следващия епизод на Мумията. И Междузвездни войни. Иначе ми се вижда добър човек, не знам.

51

Пич

преди 3 години

Хахахахах този човек е забавен, добър манипулатор, и откровен лъжец. Рекламите на "Иновирон" си седят на сайта на Мирта Медикус, със захиленото му лице. Тези реклами ли има предвид или други, които просто не са му платили? :) Защото Мирта Месдикус са фирма регистрирана в България, с контакти на сайта, с официално лице на управител, и т.н. Какви сървъри в САЩ, какви 100 лева?! Взел ли е пари от Мирта Медикус? Всички тези глупости, които наговори заради парите ли бяха? Вие си отговорете.

50

Анонимен

преди 3 години

"сървърът идва от САЩ и няма как да бъде достигнат" - еми изчакай го да дойде сървърът от САЩ и тогава ще го достигнеш. Докато пътува, вероятно ще е трудно.

49

Кико о

преди 3 години

Как да рекламира човек с психологични отклонения? Бихте ли оставили детето си на Мангъров сами за 1 час?