15

redordead

преди 3 години

до 6Много не си наясно как работи вкасината - иРНК, а не мРНК, задава инструкция на тялото да прозиведе белтък - този, който е в спайк протеина - след това иснтрукцията се изхърля от организма, а тялото след като е създало белтъка, го приема като враг, атакува го, унищожава го и си зъдава шаблон, чрез който по-бързо да го унищожи след като го види следващият път.Т.е. - нито белтък, нито инструкция за създаването му остава в тялото.

14

Анонимен

преди 3 години

На Модерна ваксините са от същия тип като тези на пфайзер- рнк. Т.е. пак няма да имаме избор.

13

Путекаояма

преди 3 години

Влизаме в романа 1984 ! Ционистите почват да изпълняват план ,,Ликвидиране на бяла Европа,, !Вече докарват черни бежанци от Азия и Африка и ги подготвят за ново население на Европа!

12

Майкаиндия

преди 3 години

Колкото повече ни агитират, толкова по-малко хора ще се ваксинират доброволно. Ваксините са опасни, вредни, сатанинска работа, експериментират с човеците, убиват бавно, осакатяват физически и душевно.

11

Анонимен

преди 3 години

След като се ваксинирата и ако пред очите ви излезе син екран пробвайте да се рестартите и чакайте ъпгрейд на новата си операционна система.

10

Анонимен

преди 3 години

мРНК ваксините не подсилват имунната ви система, а я заобикалят и я кара да не работи за известно време. Ако имунната ви система работи през следващите две седмици след ваксинацията тялото ви ще отхвърли новосъздадения белтък и ще го разглежда като вирус.

9

Анонимен

преди 3 години

Фармацефтиката е най голямата легална мафия!!!!!Те спонсорират хоромонните храни зада сте болни но живи за даден период!

8

Анонимен

преди 3 години

Ако вируса е билогично оръжие и след 2 години пуснат нов вирус вече имунната ни система ще е пълна със всякакви белтъчини, после дори и руснаците няма да могат да ни излекуват

7

До 6

преди 3 години

Нямаш доказателства, седни си, слаб 2.

6

Анонимен

преди 3 години

Веднъж като се вкара такава мРНК ваксина в тялото ви всяка следваща ваксинация може да репрограмира имунната ви система. Представете си че имате белтък от ваксината и излезе нов вирус неизвестен досега на науката, този белтък може да се окаже пречка за новия вирус. Как ще премахнете белтъка от тялото си ? Нямам повече въпроси.

5

До 4

преди 3 години

Ваксината лекувала влечението към мъже, възползвай се и стани пълноценно същество.

4

Анонимен

преди 3 години

Тия ваксини са менте ...ще видите как цирка ще продължи )

3

До 2

преди 3 години

Пази се, че страната ни има нужда от потомствени роби като теб, бачкащи на трицифрена заплатка.

2

Билбо

преди 3 години

2020 г. се пазихме от вируса2021 г. - от ваксините2022 г. - от ваксинираните

1

Анонимен

преди 3 години

Ваксина или Смърт!Антиваксърите са следващо поколение вегани и екоактивисти, ***!