14

Анонимен

преди 3 години

Това са същите мутри които на времето се опитаха да хванат бизнеса с виагра,но само си дадоха парите за виаграта.Който имаше нужда от виагра,му изпращаха на половин цена от Европа,и мутретата още си я има виаграта.Сега ще ми се отварят на ваксини.Естествено че това ще са обикновени противогрипни ваксини.Иначе откъде ще имат достъп до държавната кухня? На кой му се лежи в затвора?

13

Хаха

преди 3 години

Тия няма да забогатеят скоро...

12

Анонимен

преди 3 години

Ако се продават редом с кокаин, купувам коката !

11

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, че то желаещите за ваксини се броят на пръсти. Всички се чудят как да агитират хората да се ваксинират едва ли има наплив в Интернет.

10

Така

преди 3 години

Вариантите са два:1. Евтин еврейски номер, за да се засилят ниската и недоучилата средна класа към най-нежеланата в човешката история ваксина.2. Фармацевтичен трик, понеже продажбите не вървят (ефекта ще бъде също върху горепосочената част от обществото).Едва ли е опит за печалба на дребно от разни измамници, не че няма да има и такива, но няма как да мамиш успешно опитвайки се да реализираш на висока цена нещо, което никой не иска. Правителствата се сгромолясаха, предадоха народите си.

9

Анонимен

преди 3 години

Пропагандата придобива хумористична нотка. Чакали ред...комици.

8

дърт

преди 3 години

До Чебурашка 2И кого и за какво КЪЛНАТ?

7

АнонимеН

преди 3 години

:D ДОКАТО ИМА ТАРИКАТИ ЩЕ ИМА И БАЛЪЦИ :D

6

Анонимен

преди 3 години

Нема а съ въкциниръме оти шъ ни чипирът и шъ ни пратат на домнътъ земъ ! И тава а заради тиъ *** партиите дека ни управлявът! Я сакам да додът тиъ дека шъ ни плаштът токъ, водътъ и сичку другу, а ниъ сал либоф да праими!Тукъ пише дедо оти внуко а негъмотен.Ама язе му дифтувъм! Оти зависът от мене сичките! Сал язе моа дъ краднъ куту как си требе!

5

Мутафчийски

преди 3 години

Спокойно за онова място ред и списък няма! Потвърдено от института Роберт Кох-Германия!

4

Анонимен

преди 3 години

На мен още не са ми се обадили!Само 3 пъти до сега - едно ревеше, некъФ ми искаше да хвърлям пари

3

Stoyanov

преди 3 години

"Милиони хора по света чакат своят ред да се ваксинират" Вие за будал.и ли ни вземате? Едва ли има и 20% да вярват на тая пропаганда. Вече ставате смешни с тая ваксина.

2

Иво

преди 3 години

Докато има балами да им вярват дотогава ще има тарикати да ги лъжат

1

ЦИНИК

преди 3 години

Речено е : Светът жа свърши,абдалите не !