11

Питър

преди 3 години

До АнонимеН 10Ма то и цигарите успокояват бе, душа.... А за опиума да не говорим... Чак подслажда живота

10

АнонимеН

преди 3 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!ЧЕРНИЯ ШОКОЛАД Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗЕН, ЗАЩОТО НАМАЛЯВА СТРЕСА В ОРГАНИЗМА !!А СТРЕСА Е ДОКАЗАНО, ЧЕ СЪСТАРЯВА!МЛЕЧНИТЕ ПРОДУКТИ УСПОКОЯВАТ!!! СЛАДОЛЕДА Е В ГРУПАТА НА УСПОКОЯВАЩИТЕ ХРАНИ СЪОТВЕТНО Е АНТИСТРЕСОВА ХРАНА !!!------------ГАЗИРАНОТО Е ВРЕДНО ТОВА ВСЕКИ ГО ЗНАЕ ЩОТО ДРАЗНИ СТОМАХА НАЙ-МАЛКОТО!

9

Факти

преди 3 години

САЩ се хранят много нездравословно.Те са дебели и ....живеят с 10-15 г.повече от нас,българите. Извод....не са само храните виновни, байно ле, а : лошото здравеопазване,мръсният въздух,напрежението от повсеместната простотия,беднотията и липсата на прогрес и безперспективното ни съществуване ни убиват по бързо от лошата храна. Тиквата ще ни довърши.

8

Роза

преди 3 години

Много хубава и полезна статия!Благодаря ви за нея!

7

някой

преди 3 години

Нашите прадеди не са консумирали плодови компоти със захар, а сушени плодове. Вместо захар са използвали пчелен мед или петмез. Бонбон или халва са давани на децата само по празниците. Вижте стари снимки, няма нито един дебел българин на тях.

6

Анонимен

преди 3 години

От всичко изброено, ползвам само едно - безалкохолното. Не е газирано, степче е, от тия разтворимите. Купувам обикновено ягода, малина, вишна череша. Ама май сте прави и ще го спра и него. След като пия и после чашата става червена...

5

Анонимен

преди 3 години

Абе! Вие претаковахте МакДоналдс и КФС!Не ви ли е срам! Хората потрошиха толкова пари да се рекламират!Млади маммми водят децата си там, за да могат да си пушат на воля!КАКВО ПРАВИТЕ!УЖАСТ!

4

ikar

преди 3 години

До АнонименДащо не си я ядеш сам като е толкова полезна?

3

Realist

преди 3 години

Щом и компотите са вредни (консумирани още от нашите дълголетни прародители) ... то най "безвредните" храни са в големите хранителни търговски вериги !

2

Бау

преди 3 години

нито една алкохолна и цигарите са безвредни. Само ваксината е опасна! Внимавайте!

1

Анонимен

преди 3 години

Няма по-полезно нещо от спер.мата. богата на минерали и витамини цялата енергия на мъжа е в нея . Гълтайте дами