77

Града на светлината

преди 3 години

Лондон с тесните си вонящи на мyхъл улички само може да диша прахта на Париж. Неслучайно всички творци ходят в Париж, а не в Лъндън. За Ню Йорк с подтискащите си грозилища-небостъргачи не отварям въобще дума.

76

Хахахаха

преди 3 години

Всеки лондонччанин прекарва средно 30 дни в годината, под земята, правостояща сардела в сиперскъпото и морозливо метро. Лпндпн изпревари Ню Йорк пп убийства. В Ню Йорк ще те застрелят а в Лондпн ще те разпорят като прасе за коледа. Живея в Лондон от години и напоследък правя планпве да со боя шута. Това тука не е живот. Нито за англичаните, нито за европейците. Идеално място обаче за престъпници всякакви.

75

From a londoner

преди 3 години

По голям *** от ЛДН няма. Кво му е хубавото... Не разбрах. Ами Виена, Рим, Барселона какви са тогава?

74

Анонимен

преди 3 години

Абсолютни глупости.1-во място Лондон - неприветлив и затънал в проблеми.4-то място Москва един голям но неприветлив град.100-то място Краков един зелен старинен град.Разкошен

73

Щерю

преди 3 години

Как чрез частните медии ни промиват и програмират мозъците - просто не е истина...

72

Бре

преди 3 години

Прелистих световна преса и добре че погледнах и Днес.бг да разбера и тази "новина"....защото никаде другаде не я срещнах.Откъде ги измисляте тези статии / класации/ бе хора ? Вярно жълтите вестници не чета, може би е от там . Най- малкото няма как да е вярна

71

Американ

преди 3 години

Лоц Анжелес на 7, Банкувър и Виена - след 30-то!?Що за *** е праил тази класация?

70

Хм

преди 3 години

Лондон е град, който дори англичаните не си харесват. Със сериозни проблеми, включително хигиенни. Така че няма как да е в топ 10 дори 20.Да, съгласен съм с мненията че това е някаква тяхна си "ВЕЛИКА "класация Имат си комплекса , че даже римляните не са им харесали мястото достатъчно за да останат и постоянно бълват класации с "топ 10" в които си нареждат техни "посредствении "

69

Глупости

преди 3 години

Поредна глупост. В истинската класация Лондон е след 20 място , а Виена и Токио са в първите 5. Предполагам че тая е на някой английски вестник и както винаги наште преписват като луди.. Не съм срещнал един пътешественик който би сложил този град в топ градовете . Единственото с което Лондон е в топ 10 е култура , но тази година му беше нулева , така че там и София може да го бие

68

Анонимен

преди 3 години

Цюрих 36,Виена32 и няма повече швейцарски и австрийски градове!А,можеше да са са поне още 20 и то на по-предни позиции.

67

Анонимен

преди 3 години

Ха, ха... лондонПълна пръдня.А Осака, Шанхай, Хонг Конг, Ханой, Пекин, Манила, Осло, Копенхаген, Хелзинки, Рейкявик. Техеран, Волгоград, Одеса, Владивосток...

66

Анонимен

преди 3 години

Най-красив е родният ми град,всички останали по света са ,,забележителности''.

65

Анонимен

преди 3 години

Мизерният ориенталски сбирщайн Истанбул е преди Виена?Ха ха ха ха ха, ромски мечти!Само в Истанбул съм виждал 5000 пингвина в подлез, а най ми харесаха ваксаджиите на Босфора. Такава мангалщина не е лесно да се събере на едно място!

64

Анонимен

преди 3 години

Враца къде е?

63

Пустиняк

преди 3 години

Седнали някакви хора и направили статистика. Какво му е хубавото на Лондон? Пълно с талибани и нигерийски наркодилъри. Във всеки момент някой може да те наръга с нож в метрото или да ти отнесе тиквата с някой патлак. Има квартали, които изглеждат по-зле от Перник. Мръсотия и мърлящина. Метрото им също е смрад. Добре че е кралицата да поддържа това и онова, като плаща и наема работници от цял свят, защото от англичаните *** за зеле не става.

62

Абе

преди 3 години

Най-красиво е там, където няма много хора !

61

Ха-ха

преди 3 години

До Анонименахгличаните пак го сложиха на франсетата

60

Анонимен

преди 3 години

Най-посещаваният град в света винаги е бил и си остава Париж. Не разбирам какво има в американските градове, че да се е засилил някой да ги посещава. Едни небостъргачи и това е. Няма наслояване на архитектурни стилове като в европейските градове, култура, изкуство, атмосфера. Къде са Венеция, Агра с Тадж Махал, Братислава, Рига и много други.

59

ХХЛ

преди 3 години

Благодаря, предпочитам на село, пък ако имам възможност бих ги посетил и толкова.

58

Анонимен

преди 3 години

Родното място си е най хубаво.