34

популист

преди 3 години

Тоя разправяше, че през март 2010 година излизаме от кризата и ще имамаме средноевропейски доходи. Пък го съдят в България за далавери.

33

1

преди 3 години

До Анонимен-12 не знам дали го съдиха,но от Грузия беше изгонен със сопи,бил пратен от Световната банка,за да ги стабилизира,но грузинеца не е женчо,*** го търпя и яде посната му пица без да мърка.

32

Ми добре

преди 3 години

Хареса ми перспективата как българите от Великобритания щели масово да се върнат в Родината. Прекрасно! Само че тука ресторантите също не работят, чиниите ги мият машини, пък бабички за гледане Ковид-а едва ли ще остави много. Та това, което ме радва и обнадеждава е, че селското стопанство най-накрая ще получи своя шанс за рестарт.

31

До 30

преди 3 години

И аз имам библиотечка и карта за неработеща библиотеКА, хаха, а като гледах библиотеката на даскала ми по математика и станах еврейка още веднага хахахаДянков, ти ли си?

30

псссст

преди 3 години

"Щото тия месеци досега бяха лекинки едва ли не!? И защо като Бойко..." Аз викам Бойка само на гаджето си, а той какъв ти е, ти да не си сестра му, ми спорете си по телифона

29

псссст

преди 3 години

Сашо е, за китайската, след този китайски вирус... вече сме китайци. Но няма страшно, ти пак ще препишеш, ето давам ти подсказка, китайския символ за криза, значи също и надежда за успех и прогрес

28

шшшшт

преди 3 години

Ей са се засилих да си купя къща близо до София. Набелязъл съм няколко села, където се забелязва качествена градска среда, функционална мрежа на публичен транспорт и голяма концентрация на театри, библиотеки, ресторанти, училища, университети, болници и тн . Общо взето села които с нищо не отстъпват на столицата. Даже се чудя от къв зор се бутат толкова хората за столиците ....

27

Анонимен

преди 3 години

И теб какво те грее като има срив на имотите в София,ако имаш си имаш и толкова.Ако нямаш ходи си купувай някъде около София,защото има ли поголямо търсене,те ще поскъпнат.Темата сега е друга.

26

Мен

преди 3 години

Както и отлив на хора от големите градове. Търсенето на къщи съчетано с отлива ще предизвика поне 20% срив в цените на апартаментите и покачване на цените на къщите в малките градове и основно около софия.

25

ББ

преди 3 години

а ти ще се върнеш ли Симо,или още ще пророкуваш след като *** всичко.Ти Велчев и Горанов сте големи мозъци и всички се осрахте и избягахте като мишки.Къде сте сега , какво работите , кой ви плаща заплата.И без вашите бръщолевния е ясно че ще е тежно.За всички ще е не само за нас но въпроса е как сега и накъде.Ти оправи БГ та отиде в Москва и там да даваш акъл .

24

Анонимен

преди 3 години

Идват години на изпитания

23

Дянков

преди 3 години

Извини ме леко пил съм

22

Анонимен

преди 3 години

Важното е Евро проектчета да има, ако ги спрат, тогава хората с мазните коли не знам какво ще правят..За обикновенните хора не се притеснявам..

21

Анонимен

преди 3 години

Спомням си го когато съветваше да обръщаме левчетата в долари, че долара щял да поскъпва,а беше на върха си от 1.9 за левче и след това само надолу.

20

Анонимен

преди 3 години

Очаквам вълна от българи, които ще се върнат от ВеликобританияОще няколко хиляди безработни, включително и с дипломи за които в България реализация няма.

19

баба мара

преди 3 години

не месеци а години ще изчакаме следващото правителство да ни информира каквое заварило в хазната аз се тревожа че няма да има пари за пенсии

18

Хи хи

преди 3 години

Нато ни пази и не ни трябва армия. Европа дава пари и не ни трябва икономика.

17

Програмист

преди 3 години

Най-тежката епоха за българската икономика ще я помня като "Дянковият данъчен рекет".Затвориха хиляди фирми и сума ти хора останаха на улицата защото пишеха актове на промоция - дали си крив или прав, според ДОПК обжалването не спира изпълнението. Първо плащаш, после обжалвай колкото си искаш.

16

Анонимен

преди 3 години

Този и той е от фондацията на Людмила Живкова и крадците.Ще се върнат от Англия на кукуво лято,ще си оставят там спокойния живот и добрите заплати,за да дойдат в България,за да ги рекетирате и мачкате,да не са луди?

15

Анонимен

преди 3 години

Дянков,винаги когато ти се появиш,ни предлагаш мизерия и постна пица,това не е новост,на хората им причернява като те видят,върви си!