6

Анонимен

преди 3 години

До матуритеАа без матури викаш, за да може подмазвачите, връзкарите и тези от пропадналите училища, дето пишат шестици за това че си присъствал в час, да имат предимство? Добре, че бяха матурите (и двете ги взех с отличен) да ми оправят дипломата на мен, понеже в гимназията префърцулени даскалици се скъсаха да ни прецакват.

5

Анонимен

преди 3 години

Без матури, тези които ще ползват държавен заем ще стоят на тръни, защото ако нямат оценки, няма как да ги приемат и не могат да кандидатстват за заем. Ще кандидатстват, но по-късно, а местата в интересните специалност ще са свършили. Е, за кетъринг и музейно дело винаги има, но сякаш ковида им изяде последващата реализация.

4

Матури?

преди 3 години

До АнонименТи нормален ли си?

3

Матурите

преди 3 години

Са абсолютно излишни. Стрес за всички деца, напълно ненужен. Който иска да кандидатства, може да се яви на кандидатстудетски изпити, както след 12, така и след 7 клас. Балообразуващите оценки спокойно могат да се вземат от дипломата, и да се умножават по колкото си искат, спрямо критериите на приемащата обучителна организация.

2

Анонимен

преди 3 години

Матурите са преизлишни по принцип. Натягане, което е всъщност тежък стрес за учениците. А те имат нужда от далеч по-хуманен подход за привличане към знания и наука. Учебната година е достатъчно време за учене и правилни оценки. Упебните програми обаче имат нуждаот разумно разтоварване. Всеизвестен и отколешен факт. .

1

Анонимен

преди 3 години

Пълна лудница.