214

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Изключително скъпа магистрала,в нагласени конкурси(със ясни изпълнители),некачествено изпълнение и некачествени материали!!!"Вожда на племето" обяснява колко труден бил терена, защото не е запознат как във развитите Държави се строи правилно, колко материал се поставя, каква технология се използва,каква е репутацията на фирмата изпълнител----все сложни думи за ТИКВАТА!!!! Да отиде да види какви тунели и мостове на какви неблагоприятни терени се строят и със какво качество!!!!

213

ОБЩ ФРОНТ е нужно

преди 3 години

Стига играйте с патериците Му...Не се ли обедините около най голямата опозиционна партия в случая БСП (добра или лоша), която е единствената партия способна да гътне ТУЛУПА, ще му хапнете маркуча... Нужен е ОБЩ ФРОНТ !!! Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 години. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението (извън ЕНП) с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ ***....в случая добра или лоша това е БСП...иначе Тиквуций ще е вечен!!!Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!

212

Анонимен

преди 3 години

Този нали е премиер, какво инспектира, това е работа на инспекторите, които с образованието си и знанията си да забележат нередности. Интересно кой върши премиерската работа, като той се разхожда всеки ден и не работи.

211

Анонимен

преди 3 години

Във Варна останаха най-ниски заплатите защото не се строят заводи. А това е защото нямаме магистрала. Само Баце може да ни спаси?

210

Анонимен

преди 3 години

Догодина започва строежа на египетска пирамида с евросредства.След 20 години робски труд ,ще реже лентата.

209

Попътен вятър

преди 3 години

Медицински балони ,четириместни . Нем евтино ,хем екологични. И накъдето духне вятъра.

208

Анонимен

преди 3 години

Усвоявай Бокич, да има за кюлчета и за пуловерчета на внуците по 400 евро бройката! Пък обикновения човек си мисли ,,олеле, как ще платя наема, тока и др. сметки тоя месец,, с има няма 900 лв

207

Анонимен

преди 3 години

То управкението на Боко ,,гълта,, по 500 лв. само за смяната на улична лампа! От абсолютно всичко се краде! Тролеи, автобуси, спирки, улици, разписват се огромни пари за всичко!

206

Mlm

преди 3 години

а медицински хеликиптер кога ?

205

Mkm

преди 3 години

***, а медицински хеликиптер кога ?

204

Щирлиц

преди 3 години

Колкото повече,толкова повече!

203

.

преди 3 години

Няма хеликоптер за спасителни действия, но за измислени инспекции на некачественни магистрали има.Може ли някой да обясни какво точно прави на инспекцията, защото от медиите изглежда като екскурзия.

202

Инж.

преди 3 години

Давай Бочко,Давай друже,Петилетката за 6 месеца...Давай майка...Унучетата, де са снимаш с тех, те ще отнесат целия срам, който народа Български сега събира срещу тебе.

201

Чекмеджан при Ставри

преди 3 години

Не се ли обедините около БСП (добра или лоша), но е единствената партия способна да гътне ТУЛУПА, ще му хапнете маркуча... Нужен е ОБЩ ФРОНТ !!!!! Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 години. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението (извън ЕНП) с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ ***....в случая добра или лоша това е БСП...иначе Тиквуций ще е вечен!!!! Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!

200

Анонимен

преди 3 години

ПОЛЕТЯЛ ПАТОКА КРЯКА

199

235234

преди 3 години

До анономенПо-добре нищо да не остане, отколкото корОпционни спмени и възхвали ББ. Ако остане още корОпционното ти образование ще е приравнена с бъдеща магистърска степем. А това което остане след него е заложено срещу заеми, и скоро, като спрат плащанията ще дойдат да си го вземат. Заради такива като теб и него всички нормални се срамим да се наречем българи...

198

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Стига сти ривали за хеликоптере,че Станишката накупи та има за всеки полковник от ВВСто по един.*** нямат ни картечница,ни носилка!За апаратура и кислородни бутилки да не говорим!!Има хеликоптере ама нема оборудване щот некой през 2006та е купувал тигри и пантери като за зоо градина?!Изглежда зделката я е правил некой ветеринар,а не ВВС специалист!А и какъв хеликоптер на 3000м височина при 100кмчас вятър.Хайде стига се престаравахте,че изтъня опорката.Ша паднем вкупом от хеликоптера!!

197

Анонимен

преди 3 години

за разходки хеликоптер има, за спасяване не

196

Фигурантът

преди 3 години

Много ми дреме за магистралите , дето Боко строи. Мен ме вози нсо в S класа на задната седалка и не ме интересуват аутобани. Да се интересуват шофьорите. А като не се возя в S-класата си седя на диванчето и плюя по докторите и миистрите за кеф.

195

анономен

преди 3 години

много се дразнят,когато някой е направил нещо в България.може би защото те не са направили нищо в живота си,освен ***(и в действителния и преносния смисъл).Хубаво,лошо,коропционно...но го има.А от вас няма нищооооо.и нищо няма да остане