15

Life или жизнь

преди 3 години

Скоро и фъндъкова ще слезне от бронирания Мерцедес и ще си ходи в родното село с обществен транспорт. Да чуем как ще се оплаква тогава от "надробената попара"!? Тя много краде. Факт.

14

Анонимен

преди 3 години

До кога с тази неграмотност електората тсмниа да си патува добре а ние нормалните за нас санкции протест

13

Анонимен

преди 3 години

За нищо на света няма да обикалям половин час, за да си купя билет! Пунктове по кварталите няма, а тото пунктовете не ги знам къде са, защото не давам пари за тото и др. подобни простотии. Няма и да допусна да бъда глобен или някой, около мен.

12

Анонимен

преди 3 години

Трябва да са луди тези от Центъра за градска Дебилност ако си въобразяват,че по време на пандемия ще се увеличат пътниците в градския транспорт.Интересува ги само да си натрапват целогодишните карти и да глобяват белите хора.Другият електорат си пътува спокойно безплатно откакто съществува градския транспорт в столицата.А ЦГМ с широко затворени очи.ДОКОГА???

11

баба Ленче

преди 3 години

Ми то сумайти народ си отиде по родните места, по-заможните си купиха резиденции в близкия прованс... местните си фущят с двайсе+ годишните таратайки... И градския транспорт се ползва изключително от най-бедния контингент... предимно.Иначе карта аз лично няма вече никога да си купя. Годишна такава ми изгоря половината заради локдауна лани. Така че не ме търсете..

10

славянин

преди 3 години

Всеки обществен транспорт трябва да фалира!

9

delta force pc game

преди 3 години

На един отстрел разстояние са прасетата, дюнера лети с хеликоптер ,а руската салата със самолет или обратно по ваш избор ....

8

...

преди 3 години

В София има над 2000 спирки. Има 61 пункта за закупуване на билети 70% от които са из централната част на града. Руски паметник до лифта на Витоша има 4 пункта - 22км линия, около 50 спирки само по трамваи 4,5, автобусите по Борис, тото пунктовете не се намират близо до спирките! СТИГА С ПРОСТОТИЯТА! Ако имаш бар без тоалетна не може да се оплакваш, че клиентите ти пикаят зад бара. Ако шофьорите не продават билети, не може да се жалвате, че хората пътуват без такива и бягат от контролата.

7

God

преди 3 години

Защо касите на метрото не приемат плащания с карти, а само в брой? В кой век сме или по точно в кой век са общинските служители?

6

Анонимен

преди 3 години

Нормално,градският транспорт е инкубатор на коронавирус.

5

Анонимен

преди 3 години

Те затова кондукторите (проводниците на транспортните идеи) са така озлобени и си вършат стриктно все оше съществуващата работа.

4

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

София , не е европейска провинция!

3

ceci_

преди 3 години

Пикал съм ви на тапанарската услуга, за която не може да си купиш билетче.2021 - Цирк София на живо. Даже и в България няма друг град с толкова вулгарно безсмислено заплащане на градския транспорт.Ако не дай си Боже си турист в територията, как се купува билет е предмет на поне 15дни целодневно обучение... след което се оказваш на кръговото на седмицата .. и духаш супата както казват авторитетни фактори

2

Анонимен

преди 3 години

Скоро само социално слаби на държавнидотации ще се возят, ако продъжават хората да се изнасят през терминал 1

1

Ковидясал

преди 3 години

Нормално, на хората им се живее. Вирусът не е шега работа, а дистанция в градския липсва.