16

Нико Тесла

преди 3 години

Цялото човечество трябва да се вдигне като един срещу зловещите убийци, наследници на нацистките палачи!

15

Маршал Рокосовски

преди 3 години

Нито крачка назад!Зад нас е заложена на карта цялата ни свобода!Това е бой последен!Или ние или те!

14

Щирлиц

преди 3 години

Понякога има срив на операционната система,но имайте търпение,подготвяме нова версия.

13

Едуард Сноудън

преди 3 години

Това е най-голямото глобално престъпление за което трябва нов Нюрнбергски трибунал!

12

SS

преди 3 години

КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВАМ ДА БЪДА ОПИТНО ЗАЙЧЕ ! КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВАКСИНИРА. ТОВА Е ВСЕ ЕДНО ДА ИГРАЕШ РУСКА РУЛЕТКА.

11

Анонимен

преди 3 години

За всички които се притесняват, че има несъобщени странични реакции. В България преди да ти сложат вакснината се подписваш, че ще съобщиш за такива ако се появят. Освен това живеем в свързан свят, вече има милиони ваксинирани с тази ваксина в други държави.

10

SS

преди 3 години

Ваксинирането с набързо направени и неизпитани ваксини ще бъде признато след време като престъпление срещу човечеството.Питам ? Кое ви гарантина ,че няма да умрете или да се разболеете след ваксинация.

9

Соня

преди 3 години

СОНЯ АЗЕВЕДО ПОЧИНАЛА НА 41 ГОД. НА 01.01.2021Г. ДВА ДНИ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯТА НА ПФАЙЗЕР. БЕЗ СЪПЪТСТВАЩИ БОЛЕСТИ. ПОТВЪРДЕНО ОТ НЕЙНАТАТА БОЛНИЦА В ПОРТО. ПОРТУГАЛИЯ. БАЩА Й ПИТА ЗА ПРИЧИНИТЕ. ПРОЧЕТЕТЕ. ПРЕВЕДЕТЕ СИ НА БЪЛГАРСКИ С ГУГЪЛ ТРАНСЛЕЙТ.

8

Анонимен

преди 3 години

Започва се ...всеки и да не е доктор или професор ми е ясно че ваксината е менте ,да видим какви обяснение ще има след време )

7

Ще има дълъг списък

преди 3 години

Португалска докторка в Опорто е сред първите жертви на ваксина Pfizer. Медицинска сестра в САЩ припадна пред камерата след поставяне на ваксина на PFIZER и повече не я видяхме въпреки че социалните мрежи настояват да я покажат. Санитарен работник в Аляска с тежки алергични реакции Мексикански лекар на 32 години с енцефалит Люцерн Швейцария възрастен човек почина от алергична реакция на PFIZER Възрастната жена от Хърватия която почина след по малко от 24 часа след ваксиниране с PFIZER

6

Няколко дни

преди 3 години

След първата доза умират хора. Какво ли ще е при втората доза.

5

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че страничните реакции са очаквани. Колкото очакваха медицинската сестра от болница CHI Memorial в Тексас, на живо 10 минути след като я боцнаха, да припадне, а няколко дни по-късно и да умре. Нейното име е Тидани Доувър, от март месец е работила в ковид-отделение, не се е заразила, но "ваксината" и помогна много.

4

Анонимен

преди 3 години

Ама само ако инсталират чип с нея, иначе на професора ми... не му дреме?!?

3

Анонимен

преди 3 години

А колко се несъобщените?

2

Анонимен

преди 3 години

това току-що си го съчиних, не знаете какви неща ми хрумват за excuses, ако не проработи

1

Анонимен

преди 3 години

Още една медицинска сестра, Соня Азеведо на 41 години от Порто, Португалия е починала в неделя след ваксинация. Без съпътстващи заболявания, както е обичайно да се уточнява сега.Не се очаква да го съобщят по националните ни медии.