13

Рабин

преди 3 години

Аз ям от сеното на козите, като им сложа в яслата да се хранят. После си преинсталирам линукса, защото не ми тръгва кирилицата.

12

Програмист

преди 3 години

аз пък откакто съм в къщи свалям по кило на месец. Нормално е, няма ги тези разточителни обяди дето правех в ресторантчето до офиса. Сега в къщи един бърз сандвич и обратно на бюрото. Ако изобщо се сетя да обядвам.

11

Киро Рамбото

преди 3 години

У нас за празниците се правят тежки софри и трябва да се натъпчеш и напиеш като хипопотам.

10

Зозо

преди 3 години

Ооххххх, ако знаете как се намаах на обед :)))))))))))))))))))))))))))))))

9

чапкънин

преди 3 години

А защо трябва домакинята да измисля менюто? Вкъщи аз готвя много по-добре

8

Анонимен

преди 3 години

Донка май търси оправдание за килограмите си..

7

У

преди 3 години

Българите не се хранят умерено, а се правят софри като за края на света, особено по празници. Аз срещам доста затлъстели от всякакви професии, има даже строители и хора с лопати, дето би трябвало да са по- сухи. Понеже съм пътувал много, се учудих че и в Азия са почнали да наддават и вече се срещат пълни. Най дебели обаче са една държава в Тихи океан- Науру/ или подобно.. Хапвайте умерено и няма страшно, това е!

6

Шопо

преди 3 години

Тая специалист по хранене???!!! Вижте я само колко кила е !!! Тя себе си не може да храни здравословно,тръгнала другите да учи !!!

5

IT

преди 3 години

Така е. Аз като почнах работа 2012 бях 72 кг. Само първата седмица ходех до офиса, след това главно хоум и веднъж месечно се събирахме с колегите. Сега 9 години по-късно съм 104, но най-много качих след, като се ожених 2014.

4

Анонимен

преди 3 години

Хоум офиса е супер, не харчиш пари за пътуване, пестиш поне 2 часа на ден от блъскане в трафика/ време, което може да ползваш за спорт/. Не ядеш джънка от близкия мол, и не плащаш 7кинта за салата от половин домат с имитиращ сирене продукт, щот било ресторантчето на топ локация и да избием наема. Надявам се да се даде избор, на тези които имат желание да са хоум.

3

хехе

преди 3 години

Проф. Байкова е доста мазничка и все преглъща лакомо като обяснява за манджите :)Точно като в луксозен ресторант ще почна да отсервирам през 30 мин., сякаш не ми стигат бачкането и чистенето.

2

Освиенцим

преди 3 години

Досега не съм видял някой две дебел,а да не яде

1

Анонимен

преди 3 години

... и още повече предразполага към изкукуригване.