77

Анонимен

преди 3 години

А какво ще стане изобщо ако не сложим ваксините? Ще сме много по-здрави.Тия експерименти си ги правете на вас.

76

Анонимен

преди 3 години

Ако не ви сложат втората доза е лошо, ще си останете надървени докато сте живи.

75

Щирлиц

преди 3 години

Ще ни пораснат крилаааа.

74

Пижо

преди 3 години

А, стига бе. Когато хората *** от какви ли не заболявания, ги пишат починали от ковид. Когато обаче същите починат след ваксина, не било редно да се отдава на ваксината, трябвало да се пише, че са починали от други заболяванията. Че, те, как знаят, че не са починали от ваксините. Самите производители не знаят за страничните ефекти, защото досега са тествани само на маймуни, българи и англичани.

73

Пазим стари и болнни

преди 3 години

На старците нищо друго няма да им стане от ваксината, освен че няма да умрат ако се разболеят от covid. Това, че имат хипертония или др.заболяване не е противопоказание за ваксинация, а по-скоро е показание за ваксинация.Притивопоказание е, ако си настинал от друг вирус в момента.

72

Ще се ваксинирам

преди 3 години

Работата ми е свързана със срещи с лекари от различни окръзи - дотук 50% от тях са изкарали covid със или без симптоми и вече имат имунитет. Това е причината много от лекарите да не се ваксинират засега! Те отстъпват реда си на хора, които още не са боледували. Така е редно!

71

старец

преди 3 години

Всички лекари казват,че лекарство се дава на болен човек,докато ваксина се поставя на напълно здрав.Е-тогава,старите и болни от редица хронични болести хора-защо трябва да се ваксинират приоритетно?Те по дефиниция трябва да се изключат от ваксинациите.

70

трансхуманист-гущер

преди 3 години

Ако пропуснете втората доза ще могат да използват само част от тялото ви като флашка. В 1 см ДНК да поберат 700 терабайта инфо е целта на заниманието.

69

Анонимен

преди 3 години

Айдее ти к'ви отивай-те да ви го по-дават устно

68

Защо не може на 1

преди 3 години

Не слагат ваксините на един път, защото не са тествани добре и ако се сложи една пълна доза то ще е смъртоносна.Освен това къде по-изгодно за производителя да се плаща по два пъти за едно и също нещо.

67

Анонимен

преди 3 години

Казва ли ти някой.. един бог знае (и фарма-компанията производител...)

66

Анонимен

преди 3 години

Сигурен съм, че2та доза увеличава чуствителността на приема и. С 1та доза 5Г ще има обхват само в градовете. Като ви бият и 2та, ще можете да си ходите на село и от там да ви управляват! За толкова наивни ни имат ТЕ. България казва не на 5Г и ваксините като цяло. Не случайно окото е изобразено на пирамидата - наблюдение и контрол, а това е поредната стъпка

65

SHEFA

преди 3 години

АКО СИ БИЯ ВАКСИНА ЗАЩО ДА ПРОПУСНА ВТОРАТА- ТРЕТАТА ПЕТАТА-НЯМА СМИСЪЛ.-ЗАТОВА ЗАСЕГА НЕ МИСЛЯ ДА ОЩЕТЯВАМ НУЖДАЕЩИТЕ СЕ ОТ ПЪРВА ЛИНИЯ.

64

Анонимен

преди 3 години

Опааа, почнаха да дават на задна, значи досега ни обясняваха че ваксинираните с първа доза трябвало много да се пазят да не се заразят докато им бъде поставена втората доза след която щели да развият имунитет,незнайно за колко време но все пак имунитет. Сега, ама втората доза не била толкова важна ама ей така за всеки случай. Що не си кажат направо че тая ваксина е пълен хората и без това знаят че е така. А тия дето сънуват чипове и....

63

Анонимен

преди 3 години

В първата доза е кодира ЕГН и трите имена, а във втората - местожителство. Сами преценете какво изпускате, ако не си поставите втората доза.

62

Анонимен

преди 3 години

До ДарвинОчевидно ти не се нуждаеш от нея!

61

До бай Вълчо

преди 3 години

Чипа е в третата доза. Първата е кспериментална. Втората върви с мед. серификат с чип.Реалнта е третата, и е нанобот - микросензор с колоид. Това е етапа н апускане на 5Gза да има реална връзка!!!Нещо друго интересува ли ви?Инфо от извора!

60

Анонимен

преди 3 години

Никой не агитирам да се ваксинира ! Все ми е тая за Вас ! Уважавам опасенията на хора от гледна точка на иновацията и страха от странични алергични ефекти.Но да бълваш глупост след глупост за чипирания,рептили,евреи,нов световен ред,убивания,кастрирания и всякакви такива простащини е нелепо !

59

ДДД

преди 3 години

Ще ни е дошъл поне малко акъл в главата.Който не му е да отива на масовото заколение.Фюрера даже не си е мечтал за това.

58

Анонимен

преди 3 години

Тоя пък опитни зайчета вика!А когато си купуваш Тайлол хот или хапчета за отслабване какво си ?Този прах нали е на 3,4 год,а хапчетата постоянно се менят.Значи,когато излезе нов фармацефтичен продукт не сте опитни зайчета и грабите щото един там ви казал,че има ефект,но за ваксината сте!Ама трябвало 5 години.Ми то и преди е трябвало да пътуват с каруци хората,но всичко се развива.Когато е вложен принудителен и целесъобразен ресурс и е опростен юридическо-законодателния аспек,нещата стават бързо