22

Анонимен

преди 3 години

Онези са по *** от нас, не са виждали измами няколко века.

21

Анонимен

преди 3 години

Нас турци и азиатци не ни вълнуват. Гледайте си в нашата паничка и спрете тая крадлива сгган!

20

realist

преди 3 години

Имал.... Дал. Древна народна мъдрост :)))

19

До 17

преди 3 години

Какво имаш предвид под "психично болните си родители"? Това са хора, които са се родили психично болни, създали са деца, и тези деца впоследствие са изоставили родителите си, или въпросните психичноболни родители са се оказали психичноболни впоследствие, и тогава са били зарязани от своите деца?

18

пецата

преди 3 години

изкарахте го мега майнд гений , просто някой хитър и предприемчив следовател от немската полиция е курирал този талант и му е давал инфо за баберите и са дялкали 50/50 така откриха и бойко който стана дясната ръка за българия на мафиотския клан от който е меркел питайте бойко колко ни е оправил , него никой не може да го стигне , той е номер едно в тяхната класация, мега бандит , продаде ни с гащите направо

17

Демокрация

преди 3 години

Колко благодатна за престъпниците е демокрацията в толерастка Европа.Някой може да граби,убива,изнассилва,***,краде,бие. хваща го полицията. и после го пуска. Оня си продължава.Хващат го пак,и пак,и пак,ако сам не си признае , обикновенно пак го пускат. накрая с триста зора милите , добри полицайчета събират необходимите доказателства и престъпника отива в затвора. КЕФ. Чисто легло, редовна и питателна храна, спокоен сън , здравни грижи. БЕЗПЛАТНО....При диктатура направо ги застрелват...

16

Тео

преди 3 години

Ами тъжно е, но е факт. Много от немците оставят психично болните си родители. И резултатът е този. А особено в швабско немците са скръндзи, и имат много скътани пари. Съчетано със залиняващия вече мозък е много лоша комбинация. Хубаво е при такава ситуация да се говори с възрастния човек спокойно и парите да се оставят на децата. Но голяма част от тях нямат и деца. Тъжна картинка, но факт. А тези, дори и да лежат, пак ще излязат и ще имат много пари и ще продължат. За тях има карма!

15

Анонимен

преди 3 години

Колко хора, на които им викат мозъци а трябва да им викат търбуси, забогатяха от измами и кражби..

14

Рънърса отВрачанския

преди 3 години

Сега в турския зандан ще гледа филма "Среднощен експрес" на 5D.

13

глас от тъдява

преди 3 години

Така е и по света , родителите на един познат за нова година теглят 15-20 хил ? джоб-парасъ и не могат да им обяснят че не трябва да ходят сами и после да се шляят с тези пари в джоба. Оня ден се "оплака" че дали по 5000 ? на него и братята му и пак се изпокарали .

12

Анонимен

преди 3 години

Ми що турците да не грабят надребно, след като евреите си измислиха холокоста и ограбват Германия всяка година с милиарди евро репарации?

11

Анонимен

преди 3 години

Докато има балъци, ще има тарикати

10

АнонимеН

преди 3 години

Телефонът звънва зная че си ти.Телефонът звънва зная че си ти.Извинете ДАЙ ПАРИТЕ пак ще промълвиш. 8 8 7 3 телефонът ми звъни, Осем пъти В седем дни, АЛО АПАШ ПАК МИ ЗВЪНИ. 8 8 7 3, телефонът ми звъни, Осем пъти В седем дни, АЛО АПАШ ПАК МИ ЗВЪНИ. Ти обади се НЕ случайно като на шега. Ти обади се НЕ случайно като на шега. Оттогава всяка вечер аз очаквам твоя глас. Оттогава всяка вечер аз очаквам твоя глас.

9

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Меркел що не поиска...помощ от Боко,той да се обади на...авера Ердоган и да се спре с тормоза на...клетите германски пенсионери.Най...много Ердо да поиска директно членство в ЕС,или поне 10 милиарда евро годишна...инжекцийка от съюза.Ама така е,като си подадеш...пръста,те ти налапват...ръката(нашенска поговорка,не...германска)

8

Анонимен

преди 3 години

Бай асан от 2-ти отряд на варненския ги поздравява с песента Сеедни на моя.

7

Анонимен

преди 3 години

Вятово, браче център на просветата, там са братче най-хараби мооомчетата (от махлата).

6

Анонимен

преди 3 години

Няма изненада.Същото техните роднини ромите правят същото у нас.

5

Звучат архаично

преди 3 години

Гюнтер, Петер, Ханс... Какво ще остане от Европа след десетина години?

4

Чакай, чакай малко

преди 3 години

Нелегален, а го хванали за обир и не го екстрадирали?Как стават тези работи?Германистан наистина е анадолски нижник...

3

Анонимен

преди 3 години

Само този мозък от Измир да не се окаже от Вятово Русенско