47

Кратун

преди 3 години

Ционизъм, еврейски фашизъм и геноцид, чрез ваксинации над бедните - май това са истинските му правила. Преди време Бил Гейтс категорично заяви, че неговите деца не е нужно да се ваксинират, защото не били в рискова група!

46

Анонимен

преди 3 години

Не ми харесва че бизнеса има минимум правила и става дума само за пари. Има толкова много начини да вземеш парите на някого, защо трябва да се криеш като се представяш за бизнесмен, кажи си направо парите или живота и готово, ама не, дай сега да се правиме на много готини и начетени кумпетенти..

45

Анонимен

преди 3 години

Това е сладунчестия Кермит Жабока, любимеца на шоусценариста.

44

46

преди 3 години

До ПроСоТо 46Явно си проспал тез години когато големите чудовища mainframes бяха заменени от персонални компютри и IBM отиде да търси Бил Гейтс да им пише операционната система. След това дойдоха киллер апликациите които затвърдиха на Микрософт световната доминация.

43

ПроСоТо

преди 3 години

До ВеликСимпатяго,работил съм с компютри и програмиране много ПРЕДИ да се появят неговите "Джамове"!!!!!!ДА,има принос хитрягата,но..-ТОЙ НЕ Е "истината"!!!!!!..Можехме и без него!-НИКОЙ НЕ може да спре прогреса!..И Прогреса НЕ ПРИНАДЛЕЖИ на ЕДНА ОТДЕЛНА личност!!!!!!!../номера е кой ще ЯХНЕ ВЪЛНАТА!/

42

Bili

преди 3 години

До 33- да те са от по-добър "генетичен материал"...както царете едно време -назначени от бог и със синя кръв...Това е тяхната позиция и поради тази причина изтребиха хиляди "слабоумни" в щатите с кастрация и експерименти миналия век. Сега имат технологии...А всички ние в БГ сме лош материал. Освен онзи чичко с кривото лице социолога...той е от вътрешния кръг...

41

Смиреният Били...

преди 3 години

....ахахахахахахахха!! Мбухахахахахахахахахахаха, паднах от стола, ахахахахахахахахаха.

40

Велик

преди 3 години

Аз съм му съвременник. Колкото той е дал за човешкия прогрес не можете да си го представите. Затова най-добре си затрайте и не се излагайте с глупостите си.

39

Анонимен

преди 3 години

Тоя не е лекар, нито има здравно образование. Не е завършил дори информатика. Не е и истински програмист, а копирач на код. Единствено хитростта, комбинативността, добрите му адвокати и лицемерието и гъ*облизането са му донесли слава и богатство. Не може да се мери с Джобс, Ричи или Торвалдс, а сега се изживява и като шеф на СЗО. Всичко е постигнато с корупция и задкулисни игри, както винаги.

38

theglobal

преди 3 години

Капитализмът почва и е на основа евреите. Евреите са религиозно и етнически неутрални, феодално и политически независими, има ги във всяка страна, и така им е позволено да правят търговия в световен мащаб, между враждуващи религии и страни. Тази търговия дава право и на евреи да произвеждат, като им пласират производството. И финансират. И имат полза, в светът едни да са бедни, а други по богати, едните работят, а другите купуват. Живковистите смятаха бартерната търговия за срамна, искаха свободна търговия. Добре, ще купим каквото ни трябва от запад, но те няма да купят от нас. А бартерът ги з

37

коомунист реалист

преди 3 години

Заради есе от 1843 г. упрекват Карл Маркс, че е антисемит. В това есе, той защитава евреите да имат религия, че това да имаш религия не нарушава либералният ред. Но все пак, той подхвърля, че всички са евреи в капитализмът, че християните са станали евреи. Защото ревнивият Бог на евреите са парите, заявява Маркс.

36

ПроСоТо

преди 3 години

оле мале!!!!..Тоя бил толкова "СМИРЕН",че "смиреността" му му донесла ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ,които тая креатура НЕ МОЖЕ да изхарчи и за десет живота!!..Но бил "смирен и учтив"!..Същински "христиенин"..

35

БЪЛГАРИЯ

преди 3 години

Унгарската и пражката революции, бяха започнати от комунисти неевреи срещу болшевици евреи. 10 ноември и другите преврати по него време, бяха пълна победа на евреите в ком партиите, в съглашение с евреите от атлантическата империя. Опиянени от парите и жадни за пари и сила власт. 'La Morale Dell'Immorale' Ционстката троянски вирус се закача и действа в държава с евреи, и такка не успя да направи цветна революция в Китай и Куба 1989г. Не може и във Венецуела и Латинска америка сред сегрегираното

34

Бил г

преди 3 години

Принципи:1. Участвай в лаборатория, която произвежда и модифицира вируси2. Пусни вирус и умори населението / за да ти е по-спокойно и да не ти се мотаят разни хира из краката/3. Пусни ваксина и им събери парите и пак ги остави да *** от вирус.

33

пазете младите иДЕЦА

преди 3 години

Да отбележим че Бил Гейтс е хванат в колата си с малко момче на задната седалка в компрометиращо положениеЗавземането на властта от Хазарската мафия чрез използването на фалшивата пандемия КОВИД 19 се провали зрелищно и сега разплащането започва, твърдят източници на Пентагона и азиатското тайно общество. Белите шапки са започнали незабавна офанзива чрез убийството на военачалника на йезуитите и черния папа Адолфо Николас, днес Емил Кало.

32

Анонимен

преди 3 години

Не може да използвате псевдовируса и за медицинска криза, за да нарушавате закони на ИИ, с мед. цикли от сорта наНикой не му дреме, мене изобщо не ми дремеако тоя цикъл идва от МУ София.Сори, има предложения за закони на ИИ и не става, не ми пука на кой професор какви големи цици имала майка му в децката градина и за това му се сторило, че може да ги дрънка такива

31

СТАТИСТИКА

преди 3 години

Случайно е монополист в софтуера, и още по случайно баща му е адвокат на Рофелерови, а дядо му е бил шеф на федералният резерв - централната банка.

30

Bili

преди 3 години

Това е истински филантроп който милее за здравето на всички хора, "дарявайки" милиарди за развитие на ваксини...в същото време вярва че населението е твърде много трябва да се намали...за да спасим света...но самият той има 3 деца...

29

Bili

преди 3 години

Интересна личност...има нов филм от Джеймс Корбет - Кой е Бил Гейтс...Там има доста любопитна информация с доста референции.

28

Анонимен

преди 3 години

Основните житейски правила на Бил Гейтс------------Малцина от коментиращите заят как Наистина тази "шушулка" стана милионер!Първо гепа готова Операцина с-*** и я представи за своя, а майка му заемаща водеща позиция я лансира и утвърди...Потърсете из нета как е стигнал до тук!