10

Анонимен

преди 3 години

С тези щамове, които ще стават все повече и повече, накрая ще се получи през седмица на ваксина!По принцип ваксината спасява положението обаче ако е такава като бцж например - една имунизация , после през няколко години реимунизации и приключваш, а с тези мутации това явно е невъзможно и ще стане като с грипа май-има ваксина, ама епидемията пак си върви всяка година с пълна сила!Нормалният живот ми се вижда все по-далече в бъдещето!

9

Iordan Ivanov geolog

преди 3 години

над 490 000 са новите опасно мутагенизирани,патофицирани,патогенизирани и мутафицирани щамове следени обемно лечително от природата в Европа в момента..Рекламирания щам COVID mutants се подържа от терористи с нарочно инсталирана техника в смартфони../Covid generators and activators inside new smartphones .данните са от обемно биометрични анализи ...

8

Анонимен

преди 3 години

Много ясно - всеки вирус има много щамове.Което няма да ме накара да заиграя по свирката на политическите и здравни ***, ни по гайдата на панираните хипохондрици.

7

Анонимен

преди 3 години

е то така до безкрай ще ни облъчвате с разни докторчета псевдо учени на принципа може би. Ами същото твърдение че може би няма да има проблем с ваксините и към този щам е еднакво равновероятно с негативното твърдение. Нооо по продаваемо е черногледството....журнслистическо

6

Активист на БСП

преди 3 години

Ще има и още нови чекмеджета....

5

анонимен

преди 3 години

До2Вируcи и бaктeрии oт вcякaкъв вид ce рaзнacят мeжду хoрaтa и живoтнитe цeлoгoдишнo!Имa пoгoвoркa : Нa cтрaхa oчитe и ушитe ca гoлeми!Имa и oщe eднa : Кaтo пръднe пoпa в чeркoвa - нaрoднoтo нaпъвa дo пocирaнe!CЗO, Cвeтoвнaтa бaнкa и Eврoпa кaзaхa и нaшитe ce нaпънaхa!Зaтoвa cтaнa зaтвaрянeтo мaрт мeceц!Цикличнocттa нa кризитe, кoитo ce oргaнизирaт нa cвeтoвнo нивo пo кaкъвтo и дa e пoвoд e прeз 10-15 гoдини! 2008-2009 гoдинa пaк имaшe кризa! Пoвoдa ceгa e "кoрoнaвируc"! И дoкoлкoтo мoгa дa прeцeня кризaтa трябвaшe дa e към 2024-25 гoдинa!

4

Анонимен

преди 3 години

Защото няма къде на друго място да ви затворят. А ползата е очевидна, след като хората започнаха да ограничават приемането на б0клуците, които фармацевтичните компании наричат "лекарства" и печалбите започнаха да спадат.

3

Bond

преди 3 години

"Доказано е, че на 120-ия ден от поставянето на ваксината на Moderma хората има добър имунитет"Аха...повЕрвахме на база на тестовете върху няколко хиляди души. Ама за странични ефекти след 1-2-5 всички мълчат като пукели.

2

До 1

преди 3 години

Не мога да разбера...защо си мислите, че някой иска да стоим затворени вкъщи и каква изгода има от това :)))

1

Щамът Андромеда

преди 3 години

Че как няма да има, и нова карантина и нов локдаун и нови ваксини, щом още търпят овцете, ще има в изобилие.