26

анонимен

преди 3 години

До ИвоТи си ЗЛАТЕНА!

25

До 1

преди 3 години

Ти пък колко вземаш, за да пишеш срещу ваксините.

24

Анонимен

преди 3 години

Народът ни е изключително неграмотен по здравни теми. Убеждавам се като чета коментарите

23

До 17

преди 3 години

Какво ти е трудно да проумееш.Такива са фактите.

22

Анонимен

преди 3 години

До 27Как сравняваш нашата здравна система с тази в Швеция.СЗО разписва препоръките диференцирано с оглед нивото на здравни услуги в страните - три нива отделя.Не е тайна за никого.Швеция.Мечтай си

21

(-_-)

преди 3 години

До Иво:В Беларус, Швеция и къде още беше без идйотски мерки газят трупове, нали? ***!

20

Иво

преди 3 години

Истината е, че ако не ни бяха прибрали по кошарите сега щяхме да газим в трупове. Другото са приказки на пазаря.

19

Ани Салич от Нова

преди 3 години

Всички, които са против ваксините са нацисти и ще бъдат подложени на нов Народен Съд! Само ваксина му е спасението на тоя свят, аз ще се ваксинирам 2 пъти по 2 пъти на всяка ръка, за да покажа лично на другаря Домусчиев колко съм прогресивна. Николай Дойнов, с пряков Ангорския Заек ,смята да направи същото! Да живее комсомола, другарки и другари! Урааааааа! И обещавам да говорим все повече за ваксината по новините на Нова! Заклевам се дори!

18

Вино Тинто

преди 3 години

До Kelly McGuireНамерих го и аз, благодарско, но защо нашите медии не казват за това?

17

Kelly McGuire

преди 3 години

До Barba GaniosКолега, гугълно долното и ще прочетеш цялата статия. Не се говори за държавата RSA, а за Южна Африка, вероятно е за георграфския регион, не знам и аз. CBC, CBS, ABC, BBС и Times of India са го публикували тоз материал днеска. "UK scientists worry vaccine may not protect against coronavirus variant found in South Africa."

16

Кичка

преди 3 години

Тоз *** се показва по медиите повече и от Ани Салич. Багo у дофтуро, нема ли си пациенти, та е нон-стоп да търси слава? И защо е без маска? Какъв пример дава?!?

15

Barba Ganios

преди 3 години

До Кели Мак Гуайърdo 13.....kolega v RSA niama nov shtam !!! Tova sa lajlivi *** !!!

14

Да

преди 3 години

До Анонименне са заразни, пий, пуши (далеч от мен) яц *** колкото си искаш

13

Kико

преди 3 години

"...когато трябва да ми се постави втората доза, да съм на 52% защитен, а седмица след поставянето на втората доза, защитата да е 94%".=======================Човек без грам информация по темата дори да е, само като прочете тези умопомрачаващи сквернословия и му е ясно, колко оплетен в собствените си кълчища е тоя тип. Остава само и с десетични дроби да си беше послужил, за да ни убеди колко е важно да се напълним с "ваксината" - гаранция на 97.98%! Тичай народе, безплатна и безопасна! Удри!

12

Анонимен

преди 3 години

Ей да спреш да хайманосваш по телевизиите и да си гледаш пациентите че сума и народ умря в твойта болница от кови

11

Кели Мак Гуайър

преди 3 години

Въпросният доктор е поредното платено лице-манекен на Фармацевтичната, сатанинска индустрия, погубила повече души, отколкото спасила. Защо бре, аланколу, благославяш райския джус на евреина-сатанист-милиардер, но не кажеш примерно, че днес борсите в цял свят се сринаха, защото от учени от Англия доказаха, че ваксината на Пфайзер НЕ действа върху нов шам на коронавируса, регистриран в Южна Африка? Това е инфо, което всеки може да провери в интернет. Платени пропоненти на "ваксината" бол!

10

читател

преди 3 години

Този до неотдавна беше пръв специалист по фините прахови частици.Заливаше медиите с измислени сметки.Сега е специалист по вируси. Също специалист.Добре, че няма пандемия от трипер...

9

Абе тия нещо?

преди 3 години

Срещу определена сума ще продадат и майка си, освен принципите си. Обаче ме радва колко много хора виждат вече глупците, лъжците и продажниците. Няма как химия да е по-добра от естествения имунитет. И няма как химия да е наложителна, при болест, от която се възстановяват 98%.

8

Barba Ganios

преди 3 години

...Kantardjiev e mar sha !!! Platena mnogo dobre za da lae vseki den !!!

7

Анонимен

преди 3 години

Чакайте бе,те всички предатели,самозванци,корумпирани,платени .Вие всъщност можете ли да покажете мнение на лекар,който твърди,че ваксината е чип,рептилска,еврейска,политически проект и изобщо нещо различно от това,че на този етап действа и не са известни нито крайни странични ефекти,нито индикации за такива ! Дайте да го видим този експерт! Къде е ? Или вие разбирате повече от всичката медицина и лаборанти .Хахаха...Аййй....големи см?шници !Не ви ли е срам бе ?!