47

@

преди 3 години

Тоя пък ***, който е пазач, защо изобщо го е чакал да чупи толкова коли вместо да го гръмне веднага?

46

шопендар

преди 3 години

До Анонимен,знаете ли защо погребваха собствениците на руски коли прави,защото лежеха цял живот под колите си

45

барел петрол 30$

преди 3 години

До Анонимен 41 А има ли Донбаска?Донецка? нация или Луганска нация - все дело на блестящия гений на кгб-ееца Путин.

44

Грамотвод

преди 3 години

До Анонимен 45 Къв грамотвод бе брат?! Ти в изгорелото училище ли учи история и български?

43

Анонимен

преди 3 години

До 43Да,бе да, за всичко Фердинанд виновен!Всички политици и военни против неговата политика ,но той видители си правел каквото иска!Стига сте го използвали като грамотвод!

42

Анонимен

преди 3 години

До 41Рассия ако беше завладяла и задържала Босфора,това щеше да стане само през трупа на България.През 19век единственият официален език в Рус.Имп. е руски.Да не говорим ,че като южна държава тук щяха да се заселят поне2-3милиона мужици.

41

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТова го кажи на глупавия *** Фердинанд и предателя преди него,не нашите политици са били виновни,пак западняците са забъркали кашата,както винаги!

40

Анонимен

преди 3 години

До 39Западняците може и да не са водили правилна политика на Балканите ,може би защото не са ги познавали,но със сигурност нашите политици са водили още по-неправилна политика със западните ,източните,севрните и южни световни и балкански сили.Затова сега сме последни във всички еврокласации!

39

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГлупости,руснаците като освободиха гърците и им създадоха държава на пелопонес,да не би да ги накараха да пишат на руски?Или когато руснаците помогнаха на Турция,да не се разпадне и воюваха на тяхна страна,да не би да ги принудиха да говорят на руски?Да не би и ние да сме говорили руски,след Освобождението?Напротив,точно обратното,западните държави асилмилираха славяните и други народи от източна Европа и създаваха нови нации и новоизмислени езици!А Русия е Европа,Турция не е!

38

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовСАЩ са най-великата държава в историята на галактика,,Млечен път",а Рассия е пример за провалена държава в историята на Вселената.

37

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГлупости,просто американците и руснаците са се наговорили да отворят границите още през 70-те години и цели групи са работили за развала, ако си мислиш,че някой с някого се е борил ,се лъжешА що се отнася до Балканите,западноевропейците винаги са водили крайно тъ-пи политики на Балканите,поразяващо тъ-пи,личи си,че са си нямали понятие от Балканите и източна Европа изобщо и винаги са грешалиА САЩ не са били врагове с Русия изобщо,погледни историята,по-скоро Англия са били русофоби

36

Анонимен

преди 3 години

До35Ако руснаците бяха завзели Босфора ,щяхме сега да пишем на руски.

35

Анонимен

преди 3 години

До 34Аз пък съм благодарен на американците ,че ни освободиха от миризливия ботуш на ушанките.

34

Анонимен

преди 3 години

До ГлупостиДа бяха го залвадели руснаците този Босфор,щеше да е по-добре за всички балкански народи и за Европа,щяхме да вдигнем банкет до небесата от радост,а не както сега Турция да върти номера на европейските държави и да превръща света София в джамия или да натрапва бежанци умишлено на Европа,с цел ислямизация на европейските държави и да ги командват в по-късен период!

33

Анонимен

преди 3 години

До ГлупостиГлупости дрънкаш ти,я виж картата на Сан Стефанска България,руснаците са освободили точно районите с българско население,не всички,но около 70-80% от тях,затова и местните българи се включват масово да помагат на руснаците през войната.

32

Анонимен

преди 3 години

До 29Дори руснаците не твърдят че цар Александър 2Освободител си заплаща с живота си ,за нашето Освобождение.Какво ли още ще измислят нашите русофили?!

31

Глупости

преди 3 години

Точно руснаците нищо не са дали..ДОШЛИ СА ДА ЗАВЛАДЕЯТ БОСФОРА И ДАРДАНЕЛИТЕ ЗА ИЗЛАЗ НА БЯЛО МОРЕ!САМО НАШИТЕ *** СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СА ДОШЛИ У НАС, ЗА ЧЕРНИТЕ НИ ОЧИ И РОЗАВИТЕ НИ ДУПЕТА.... ХАХАХААА

30

Анонимен

преди 3 години

До RАз имах Лада,ламарината корозира,но колата продължаваше да върви и след 30 години.Да не говоря и за хладилниците или електрическите прибори,също толкова издръжливи!

29

Лелееее..

преди 3 години

КОЙ КАРА ДНЕСКА РУСКИ ТРАЛЯСНИЦИ, БЕ...?!Я, СЕ ОГЛЕДАЙТЕ......ХАХАХААА! ....

28

Анонимен

преди 3 години

До Хохохоооо...Десетки хиляди руснаци са дали живота си за свободата на България,включително и руския цар Александър 2 е заплатил с живота си, а през ВСВ ни освободиха от фашизма,който нанесе жестоки поражения на България - масови убийства,глад, черноборсаджийство и т.н., да се величае вечно славата им на нашите руски освободители и братя!