99

До 103

преди 3 години

Винаги съм се чудел, като казваш за инфлация, добре, може и да стане, добре е за тия дето ще са с растяща заплата ако имат някаква изобщо... има и това логика. Но винаги се чудя, като каже някой, взимаш сега кредит и след 10 години, ще го изплатиш с половин заплата. Извинявай ама Гольо от Горно У.но е по - ербап от банкерите ли? Значи те сега му дават и после с пръст в устата щото гольо се сетил ... а те не :).

98

Анонимен

преди 3 години

До до 105Я ме светни за коя чужбина става дума щото аз като гледам всичко на запад от бившия източен блок е бързо ислямизираща се клoaka. Аз моите деца и внуци не бих искал да учат в клас с 80% Джамал и мохамед и после да ги згази някой камион на мира на площада

97

До 105

преди 3 години

Съгласен съм с теб, изходът от София не е селото, от което са избягали хората, а чужбина. Само че тя е вече само мираж - не заради някакви лични недъзи и липса на квалификации, а заради безспирни локдауни, задължителни ваксини и новия световен ред.

96

Врели некипели

преди 3 години

Имам роднини в малко градче. Няма никой завърнал се в градчето, както твърдят експертите тук, че програмисти и висококвалифицирани се били върнали. А старците масово *** от ковид недиагностицирани. Масов мор. Аз лично никога не бих живял в БГ село/Бг малък град, дори в София се отегчавам, пък камо ли на село, където новината на деня е коя баба е починала.

95

Анонимен

преди 3 години

Повече няма да има 97-***. Тогава полираните до блясък червени мозъци докараха поредната национална катастрофа, както са правели няколко пъти преди и след 89-та. Затова дойде валутния борд. Сега се печат евра, и то не в БГ. За да няма бунтове, се раздават пари на неработещи, а за целта се взимат заеми. Бъдещото поколение да оправя с тях, на оставащите в БГ. На взимащите сега заеми децата са отдавна в Америка. Ако си се набутал с имоти вече - гориш. Пробвай да продадеш и ще видиш колко си вътре.

94

...

преди 3 години

Ако сте си взели нещо в София преди 2019-та сега иде инфлация. Цените на всичко ще скочат х10 заради задаващата се яка криза, както и заплатите ще почнат да пълзят нагоре за да няма бунтове. Ще се разпечатат хартийки на поразия и после всички ще гледате как тези взели си апартаменти и плащащи по 700лв ипотека ще ги изплатят за по 1-3г. До 5г 700лв ще са равни на сегашните 7. Зависи колко зле стане инфлацията може и с 1 заплата да се изплатят. 97-*** така се появиха кредитните милионери.

93

Анонимен

преди 3 години

Прекрасно, балона се спука! Сега алчни "столичани", ще си припомнят как се работи.

92

Варна

преди 3 години

София, е междинна спирка на Терминал 2 за богатите, и крайна спирка за бедните.

91

Анонимен

преди 3 години

А к'во стана с мантрата: криза на имотите в София няма?

90

Анонимен

преди 3 години

София беше чудесен град, преди ***, които твърдят, че никога не биха живяли в него, да се довлекат тук, заедно с целите си домочадия!

89

Анонимен

преди 3 години

Кризата иде

88

Анонимен

преди 3 години

Който си е купил бетонен затвор в софия ще съжелява скоро

87

Анонимен

преди 3 години

Факт!!! В София няма условие за нормален живот.От точка А до точка B винаги трябва минимум 1 час.Навсякъде зелени,сини зони. Паркинг свободен като другите градове няма. В магазина, автобуса,офиса винаги има един, който кашля. Винаги има един хитрец без маска. В парка винаги има кучета без каишка или наморник. В блока винаги има един дрогиран и задължително поне веднъж в годината някой на пътя ти налита на бой, защото си му отнел предимство или нещо си там. Камери и пак блъскат и убиват деца

86

Сата НАТО

преди 3 години

Аз си пожелавам неомъжените/неоженените през тази отминаваща година, да се бракосъчетаем през идната година. Времето лети. :)--------Пожелавам ви го най-искрено и с добри чувства и ще се помоля да имате добър късмет!

85

.

преди 3 години

Бегай с това гето София!

84

До 92

преди 3 години

Ама то демократи и комунисти е едно и също. Две различни версии на колективизма където има илюзия за свобода и на избор а държавната администрация коли и беси.При монархията едно време данъка за селяните е бил най много 5% и е отивал по предназначение. За армията да се пазари държавата и да се строят пътища. А не като сега да се хранят многомилионни администрации.

83

Анонимен

преди 3 години

Снимката е правена в Дружба 2 - белия блок е 301ви а червените тераси са на 268ми, по-интересното е че е на повече от 15 години, защото липсва клетката на мобилните оператори на покрива на блока а сателетните чинии са на ITVPartner...

82

И още ще пада

преди 3 години

И още ще пада като няма кой да купува

81

Анонимен

преди 3 години

Тая глупост да се живее в града в блокове я измислиха комунистите! Това не е нормалното положение на нещата а е просто една от многото социални аномалии на проваления 20-ти век.Нормалното положение на нещата е 90% от хората да живеят по селата и да се занимават със животновъдство земеделие и занаяти както е било през последните 5000 години по целия свят и както си беше и в България преди да дойдат комунистите.Очаквам скоро да се нормализират нещата и хората да се върнат на село.

80

Ковид - 1974

преди 3 години

Ще пренаселят със сгради, навремето красивия град и ако следваме световната практика , населението от София , след преминаване на някакъв праг на критичност ще почне да се изнася първо в покрайнините , а после и по далеч. Така че търсете имоти до 20-30 километра до столицата , после и по далеч. И това естествено ако хората се замогнат.