95

Анонимен

преди 3 години

Цяла година ги държат заключени, мълчат и се крият като мишки. Сега, като не им дават да се напият групово, се правят на мъже. Роби! Ботев се обръща в гроба.

94

Хикса

преди 3 години

*** да ги опуат полицаите та да кандисат.Е таа година нема си мокрите м.дете,кво толкова.*** кьоравили сте за това което се случва по света и у нас.Голема работа ,че кокошките нема да снасят,ако не си направите традицията та година

93

Тошето Ю ЕС ЕЙ

преди 3 години

Балканска диващина, с тези "традиции" още дълго ще мечтаете за стандарта на Запада!

92

Анонимен

преди 3 години

Всеки ,който не пречи на другите,може да си прави каквото си иска!Какво ви пречи някой,че влиза в реката?Усмихнете се и толкова.Хората по света гонят кашкавалени пити,надбягват се с жени на раменете и тнт.Голям проблем вече станал,ей!Човек ли убиха?Кога се превърнахме в такива хейтъри?

91

Анонимен

преди 3 години

Това хоро е един пиянски бабаитлък, нямащ нищо общо с празника.

90

Анонимен

преди 3 години

Преди да влязат в ледената вода да ги кастрират, да не им измръзнат кайсииките

89

желание 2

преди 3 години

Тогава изобщо не влизаха в храмовете и манастирите, а и никой изобщо не е хвърлял кръста в реката, никой не е играл хоро, освен на площада и в кръчмите старите комунисти и техните дупецелувчици. Какво да ви пиша още, освен да пожелая здраве и щастие, и Бог да налее акъл в главите ни.

88

желание

преди 3 години

Щом са толкова смели и държат на около 15 годишна традиция, нека да се ваксинират преди да скочат в студената вода на река Тунджа. По комунизма никой не ги биеше, защото тогава бяха смотани плямпалници и само Ботев им беше на устата. Тази традиция е само на около 15 години. Преди 1989 на Богоявление празнуваха рождения ден на Ботев и село Калофер се пълнеше с чавдарчета, пионери, комсомолци и комунисти от цялата страна. Автобусите паркирани по разбитите им павета от двете страни на улиците...

87

Евала

преди 3 години

Абе хора, вие бани в къщи нямате ли? Или не можете да траете некъпани от лятото? Колко е зимата, че толкова ви е зор, сега да се бухнете у ряката? Традиция било, за изтрезняване след бакър вино, патриотизъм, все едно Априлско и Илинденско въстание правели.Аферим!

86

стефчо

преди 3 години

На кой му пука за селските пиянски простотии,ако щат и цялото село да скочат в ряката....

85

Кикимора

преди 3 години

Пияндурници Хванете Се За Замръзналите Си Умрели Курници!!!!!!!!

84

Анонимен

преди 3 години

*** иска да се напие и да се клати в реката, като се държи за други пияници, за да не падне. Нека уважаваме традициите! Все пак още един повод да се напият и да забравят колко мизерен е животът!

83

H

преди 3 години

Ми прави са хората... За Другите дет хвърлят салфетки може иначе...

82

Анонимен

преди 3 години

Страшна традиция - една сурия пияници се наливат и се въртят във водата.....как не са се серили от UNESCO да го опишат и съхранят този обичай...

81

Анонимен

преди 3 години

Не оставят хората да си правят кефа , затвориха фи като овце .

80

Анонимен

преди 3 години

Много грозни, злобни коментарии!!! Ей за тези ни "качества" , няма да прокопсаме!!! Не ви ли е срам от Бога??? Не ви ли е неудобно от героите в гроба--- борците за България??? Вари го печи го ...българин се зове!

79

Жоро

преди 3 години

Ще се напия и ще ударя едно хорце в реката. Ще повъртя кучето за здраве, пък никой не може да ме спре :)

78

Анонимен

преди 3 години

До дедо ТашункоЗа новата година ти пожелавам еднопосочен билет до Северна Корея и поне по една ваксина от всички произведени! Подарявам ти и моята, да си имаш 2...

77

дедо Ташунко

преди 3 години

Примитивни хора са си калоферци, не познавам нито един читав калоферец вече 7 десетилетия. Пожелавам на кмета да бъде на мястото си и при евентуално нарушение да одрънка със солени глоби, тези пър.чов.ци и нищ.ожеств/а!

76

Пак ГЛУПОСТИ..

преди 3 години

ПИЯНСКОТО ХОРО НА БОГОЯВЛЕНИЕ,.... НИКАКВА СИЛА НЕ СЪЗДАВА!САМОЗАЛЪГВАТЕ СЕ....!СЪЗДАВА САМО ГЛАВОБОЛИЕ И МАХМУХРЛУК...ХАХАХААА... ..