373

Анонимен

преди 3 години

До Ново двайсеАз четох,че за президент го готвят Н.Младенов, не за премиер,четох,че преди това Бойко го е канил за премиер,за да си задържи властта,но той му отказал.А и президент по му подхожда,ако спечели изборите,разбира се.

372

Отврат

преди 3 години

Тиквата е известен още като ученик,като доносник и подмазвач. Срам за нашия народ ,за 11г. не можа да изхвърли този .....името му не трябва да бъде споменавано.

371

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен На осъден Толуп ,3 пъти за лъжи от Български съд ,някой вярва ли ? И то два пъти от К .Нинова ! Мани ,мани ! Пък и то по рождение ,му скърца дъската .

370

Анонимен

преди 3 години

До АнонименРадев е с ЦЦ , за каква "разлика" със сегашното управление ми говориш?Радев се опита и да разцепи БСП отвътре.Ако герберите пак спечелят изборите, поне успокояващото ще е ,че ЦЦ не е в ГЕРБ

369

Анонимен

преди 3 години

До Кат ВИРУС се вкопчиА ти гледал ли си видеа от парламента?Че той не брои парламента и за слива.

368

Ново двайсе

преди 3 години

Щатите изпращат Николай Младенов за премиер???

367

Анонимен

преди 3 години

Няй-голямата грешка на герберите е, че преследваха всички хора,които не са от ГЕРБ и това се връщаше като бумеранг от омараза след това към тях!

366

Barba Ganios

преди 3 години

...tova "trevopasno ",muchashto ,prejivno se gavri s balgarite ot dossta vreme !!! Do koga ?!??

365

Barba Ganios

преди 3 години

...niama li koi da mi " vzeme merkite" na toia *** be ?!??

364

Анонимен

преди 3 години

Защото пациентите умират още на стълбите!!!Това се казва правилно управление по "Борисовски"...........ба неговата .айка

363

Handel

преди 3 години

Дори знаем и на къде сочи посолата - към Барцелона.

362

Анонимен

преди 3 години

До SharkОще в началото на управлението им се закриха болници и цели райони останаха без болници и хората трябва да пътуват десетки или стотици километри до болница. От друга страна не ремонтират и подпомагат останалите общински и държавни болници и техния персонал,но точат касата.

361

Анонимен

преди 3 години

До ВарналиевА колко фирми бяха рекетирани унищожени в България от ББ и ЦЦ?

360

до 396

преди 3 години

Давам му на ТУЛУПА доживотен мандат при бай Ставри....

359

Кат ВИРУС се вкопчи

преди 3 години

Означава ли това безпрецедентно оцеляване, че начело на държата ни стои титан, способен да се справи с какви ли не предизвикателства? Означава ли, че ние като нация не разполагаме с нищо по-добро, което да ни управлява? И означава ли това оцеляване, че Борисов е незаменим?Оцеляването на Борисов по никакъв начин не беше героично, той оцеля така, както оцеляват плевелите и някои болести - загнездват се и няма изкореняване. Борисов оцеля грозно: с раздаване на пари, криейки се зад собствените си внучета и избягвайки парламента, както и центъра на София. Оцеля не като държавник, а като шумкар.

358

Варналиев

преди 3 години

Аз работя в тази фирма за бойлери. Наистина, в самото начало бяхме пуснати за десетина дена, казаха в неплатен отпуск, но после ни платиха и за тези работни дни именно 60/40. Добре работихме после и добре получавахме. Благодарим на ръководството и на Бойко.Вие ходете и скачайте по Орлов мост, те и макаците скачат, ама живеят в гората. :)))

357

Анонимен

преди 3 години

то наистина се оказа така затварянето на парковете и поставянето на кпп-та като в хитлерова германия много помогнаха на племето *** вече ръкопляскат под команда на мутра в джип хаха

356

анономен

преди 3 години

Абе руменчо ви каза да се вдигате и вие взехте да пищите по форумите))))))))))))). Ей едни 20 лв. какво правят)))))))))))

355

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Има си хас ... и т.н.

354

Щирлиц

преди 3 години

Консумирайте весели хапчета отговорно и с мярка!Не надвишавайте дневната доза.