32

Шефа

преди 3 години

Нормално е когато те управляват алчни ***!

31

Анонимен

преди 3 години

Явно се правят експерименти с измъченият народ. Лесно им е на онези дето се лекуват във ВМА, те са правоимащи. Както едно време, децата на номенлатурата от преди 30 години си живее както едно време. Обясняват ни че радиацията от Чернобил е нищожда, а К-19 е лек грип. Всичко се повтаря и докато не избием поне 10 депутата и още толкова министри всичко ще върви постарому

30

Анонимен

преди 3 години

Грешка или не, те вече са в детските градини и училищата. Резултата ще видим след около 20 дни. Само да не посрещнем и Трифон Зарезан с пълна карантина, че тогава вече ще видят те кон боб яде ли.Гледам днес по телевизията, термометърче на входа дезинфектантче и медицински служител. То... медицински служители няма за болниците, ама за там уж има. Облекли няква лелка в престилка и казват медицински служител. И много ясно че така ще е, нали са по ТВ-то. А да пуснат една скрита камера и глейте леш.

29

Анонимен

преди 3 години

Ако има места в болниците и има пулмолози които да ни лекуват надупчените дробове, тогава да пускаме децата. Ако пък не е осигурена медицинска грижа гарантирана от конституцията на РБ, то това си е мор

28

АнонимеН

преди 3 години

ТАЗИ Е НАПЪЛНО НЕНОРМАЛНА И МАЛО-УМНА И ТОВА СЕ ВОДИ УЧИТЕЛ !!!!

27

АнонимеН

преди 3 години

ЗНАЕМЕ ДОБРЕ КАКВО Е ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ!!!УЧИТЕЛКАТА Е В МАЛЪК ПРОЗОРЕЦ НИСКО ДОЛУ НА ЕКРАНА А ТО ЛИ ЛЪСКА НА ПОРНО ИЛИ СИ ИГРАЕ НА НЯКОЯ ИГРИЧКА!

26

Анонимен

преди 3 години

Ослади им се на учителите да са вкищи и да взимат заплатите си с увеличенито, което им дадоха. Дреме им за децета.

25

без заплати тогава

преди 3 години

тАКИВА КАТО ТАЗИ СТРАДАТ ПРЕДИ ВСИЧКО ОТ ЛИПСА НА морал И отговорност! Искат да си стоят в къщи и да лапат тлъсти заплати, а децата ни стават все по-неграмотни! Какво електрообучение за деца вр начални класове? Търтеи, които покрай Баце захлебиха здраво, а сега като докторите се крият като мишки! Като искате в къщи напускате..

24

Анонимен

преди 3 години

Принудителното държане на децата в къщи е идеално средство за натиск и шантаж спрямо родителите им, за да станат по-отстъпчиви по въпроса с ваксинацията.

23

Ддд

преди 3 години

В запада се стараят децата до 12 години да са на училище.Да и март и сега ги пратиха удома онлайн,но гледат да е за кратко!Разбират ,че психически и физически не е полезно да се седи затворен.Децата имат нужда от общуване и игри.А родителите как да ходят на работа!?

22

XXX

преди 3 години

Е па хареса Ви във вкъщи да отбиете номера от 15-20 мин. до час, а после да си вършите частната работа, да не падаме от Марс... г-жо Ставрева.

21

Анонимен

преди 3 години

По коментарите лесно се разбира кой има деца и кой не. И който няма да си трае какво да става с чуждите деца. Да ходи да си бие ваксини и да си спасява кожичката от вируса убиец.

20

междучасие

преди 3 години

а преди месец тия родители настояваха децата да ходят на училище !

19

Чоко

преди 3 години

За тези които трескат минусите искам да кажа, че лично аз съм тежко потърпевш от вируса. десетдневен престой в болница, системи с антибиотици, двойна бронхопневмония и всички останали екстри на коронавируса. Никога обаче не съм и помислял да убивам бъдещето на децата си спирайки ги от училище или тренировки.Предпочитам аз да се лекувам но децата ми да живуят пълноценен и смислен живот.

18

Анонимен

преди 3 години

Самото й име "Силвена" изглежда като правописна грешка. Поне Силвия да я бяха кръстили.

17

Анонимен

преди 3 години

Кой ви говори, че цял живот ще ви държат децата затворени? Става дума за броени дни още. Не вечности.....нищо няма да им стане на децата. Става на майките, че откачат. Това става.

16

верно

преди 3 години

съкращаваме всички учителки, оставяме по 1 по предмет. така само един учител ще води математика за 5 клас на 10000 петокласници! закакво са ни 20 000 даскали, като могат да останат най-добрите 1000 по всеки предмет и година на преподаване!Айде на бюрото за ковид обезщетение, бива бива държавна хранилка на всичките им държавни парa3ити !!

15

мери

преди 3 години

Абе вие какво искате да кажете че електронното обучение е на ниво и никой да не ходи в училище ли ??осакатихте едно поколение с това елекронно обучение. То е за деца инвалиди или с други проблеми не е за здрави и силни деца. или е удобно да си седите в къщи и за 20 мин да изпеете нещо и да си гледате сериалите а и да получавате пълна заплата осигуровки и да нямате никакви разходи да ходите на работа и да ползвате големите отпуски а и имате време за много часни уроци. На гърба на деца

14

Чоко

преди 3 години

Как не я е срам тази доцентка. Тази ако може ще затвори децата по домовете им до завършване на образованието им. Не вижда ли, че с тези простотии унищожава цяло поколение, което се десоциализира. Освен това чух сутринта, че само 20 % от даскалите щели да се ваксинират. Ама иначе ги е страх от вируса и предпочитат да си стоят вкъщи и да обучават дистанционно. Всички да .попълнят декларация за отказ от ваксина и да се връщат в клас.

13

Анонимен

преди 3 години

Съществуването на доц. Ставрева е голяма грешка!