16

Щутгарт

преди 3 години

Как чист въздух като тези къщи са заобиколени от черни пътища, а на запад такова чудо черен път няма, смешна територия

15

112

преди 3 години

В подножието на Родопите, над Пловдив се обозначава с родопска яка. Явно коментиращите не са минавали през Марково и не знаят, че там има училище, магазини и пр. комфортни комуникации и цените на имотите не само там са така високи, а и за околните села(те са ситуирани на квартално софийско разстояние не повече от 10 км от центъра на Пловдив). Защото е несравнимо да живееш в собствен дом с двор, без под и над теб съседи.

14

Мα&#961

преди 3 години

На чист въздух е най добре да се живее, особено заради децата. В градовете вече няма какво да се прави. Заводите и фабриките изчезнаха. В градовете си губят времето и дишат мръсният въздух. Народът се връща обратно по селата да търсят спокойствие. По селата хората са по човечни и добронамерени и сплотени.

13

БайХ

преди 3 години

Какво е Родопската яка?

12

Анонимен

преди 3 години

От стотици години хората са се чудели как да се отърват от селската мизерия бягайки към градовете. "Урбанизация" е неслучайна дума...

11

Панелни маймуни

преди 3 години

Люлинските цурвули такава къща не могат да си позволят а и за тях кефа е да се изпърдят в асансьора като слизат до мазата за кисело зеле.

10

Панелни диваци

преди 3 години

До 5 анонимния наркоман: друго си е да смъркаш в мазата на панелката нали? И Бай Пешо от 1 етаж да ти бие чомбери като те хване.

9

Като няма продажби

преди 3 години

Като няма продажби в град ще продават на село

8

Анонимен

преди 3 години

Скок от 0 на 1 човек... Ха ха...

7

anonimen

преди 3 години

sori ama nikoi nikoga nyma da dade tolkova pari za tozi imot gresna informaciya imate sega vav krizata vsico e stopirano i evtino sas isklucenie na golemite gradove horata nymat pari

6

Анонимен

преди 3 години

И златна къща на пииичка си лелина на село не ми трябва.Отделно - мухи, комари и кърлежи, необходимост от кола + липса на инфраструктура, училища, магазини и разни развлечения. Няколкото повече години живот на "чист въздух" ще бъдат "изядени" от изхабените нерви.

5

Анонимен

преди 3 години

Ще се сетят, че е по добре да си в китно селце, отколкото на жълтите павета. Проблема е единствено в училищата за децата и намирането на работа, но сега с онлайн възможностите, може би и това ще се промени.

4

Анонимен

преди 3 години

Мерси...Комшиите да ми мякат и да ми пускат Оркестър "Стоте гайди" и "Излел е Дельо хайдутин"...

3

Анонимен

преди 3 години

Вервайте си. ?50к за селяндурска къщичка на 200-500км от София...

2

селтак

преди 3 години

Само лди може да дадат 100 хил.евра за жилищесъс 1000 съседа на 20-я етаж , за да гледат *** от високо ,вместо с тези пари да си купят китна къщичка на село !

1

Анонимен

преди 3 години

Само без кирлливи софиянци!