28

Ванката

преди 3 години

Ми хоум офиса си ми е вкъщи, за кво да се местя на хотел!? А от идеята де се наврем трима в някакво студио, пък макар и "луксозно", тръпки ме побиват...

27

До 27

преди 3 години

Аз си взех за 1 седмица за 350. Хотелът е Св. Иван рилски в Банско. Токът и водата ми ги сметнаха отделно (не ме излъгаха).

26

Програмист

преди 3 години

Позакъснели са. Тези, които можем да си го позволим не се нуждаем от подобна услуга - имам къща в планината и къща на морето. Защо да набивам грешни пари в хотел?

25

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Много знаете вие, колко изкарва куртизантка на нощ ...не на вечер ... прости шопи ?!Сигурно познавате някакви парцаливки, дето ако ги хванат хората на Очите ... страшно става !!!

24

Анонимен

преди 3 години

Като паднат на 30, ще им се обадя.

23

Дзъ

преди 3 години

Да очакваме бум в разводите .... ми се струва. Толкова много хоум офис в хотелите - внимавайте къде резервирате да не се озовете с жената през стая... цените - не коментирам, но ако печелите по 4-5 бона месено - може и да е разумно да оставите 1000

22

Хотелски далавери

преди 3 години

Това са гениални хора надушват винаги от къде могат да дойдат парите.Това е уникално решение на работещи семейни хора които вместо да са вкъщи при жената и децата за домашен офис в хотела където ще си правят секс купони на жената само казват че са на работа.

21

Отлична оферта

преди 3 години

За нает терен за проституция. За една вечер куртизанката ще си изработи наема за цял месец.

20

Това мяза на

преди 3 години

Организиране скрити тайни групови секс купони и частни партита.Тези хора ще правят какви ли не чудеса за да изкарат някой лев на печалба.

19

Анонимен

преди 3 години

Това звучи изключително тъжно, явно са отчаяни :) И това няма да в всичко, най-големият им проблем ще дойде, когато хората осъзнаят, че на нашите пишман хотелиери и 1 лев не трябва да се дава занапред.

18

Таню

преди 3 години

Хахаха... Илядо лева на месец за едната керемидка... Ю МЕЙД МАЙ ДЕЙ!!!Току-що букнах един трип до Занзибар за тия пари (на човек), верно 12 дни, ама ултра инклузив със сат. нет. Може да е някъв лууз шериат, но в комплекса има 6 бара, ще изкарам сертификат за гмуркач, ще храним маймуните с малките, а когато ни се остава сами с майка им - почасовото гледане със интересни занимания е за нищо пари. Кифлeйте си на воля в eБанско! ;) То, сняг да имаше, че да се радва плебса... Много ниска топка, ужас

17

Анонимен

преди 3 години

Умря коня ,печелбари )

16

Ко? Не?

преди 3 години

"има соли от Мъртво море, и солна стая с хималайска сол" :)))) Много обичам когато на елементарната готварска сол започнат да и дават екзотични имена :))) И още повече се кефя когато разни киф-ли започнат да си дават парите за това :)))

15

Анонимен

преди 3 години

До:до спецаЗависи от къде си. Ако си от София - 15 мин. до Витоша, минерална вода, разходка, ски...Благодат.

14

прахмапут

преди 3 години

Че на мен ипотеката ми е 500лв на месец - това са грубо четири седмици, което са грубо 125лв на седмица.Защо ми е да ходя в Банско и да работя от там, когато тук си имам всичко необходимо, че даже и приятна гледка.

13

Анонимен

преди 3 години

Мисля , че хотелиерите не се нуждаят от никакви форми на подпомагане . За хората би било по добре , ако се намали ДДС на храните .

12

Киро Рамбото

преди 3 години

Много пара е това - 1000 кинта месечно. Аз колко парички трябва да печеля, за да ми излезе файдата.

11

Анонимен

преди 3 години

По скоро те трябва да дават пари да ходи някой там нанхоум офис хахаха

10

Анонимен

преди 3 години

До до спецаА може ли секретарката да кара ски и в очите и сняг да хвърчи?

9

до спеца

преди 3 години

До IT-спец за да караш ски ,когато решиш да си починеш!