22

Анонимен

преди 3 години

Учител съм и НЕ, не искам да се ваксинирам. И преди да сте отворили големите си усти да плюете учителите, ще кажа, че НЕ, не искам дистанционно обучение. В момента ходя в училище и преподавам оттам, въпреки, че децата ги няма. Но да ме задължава някой да се ваксинирам, за да ходя на работа не съм съгласна. Спрете да слагате всимки учители под общ знаменател. Във всяка сфера има хора, които не са на мястото си. Означава ли това, че всички счетоводители, готвачи, лекари са некадърни? Стига злоба!

21

Учуден гражданин

преди 3 години

А за университетските преподаватели ваксини няма ли? Нима те не работят с много младежи от цялата страна?

20

ЧЕТЯЩ ВНИМАТЕЛНО

преди 3 години

ЗА ДА СЕ СЛУЧИ ВСИЧКО ТОВА ПО ГОРЕ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧАТ С ПЪРВАТА ГРУПА ,НО ТОВА НИКОЙ ЛИ НЕ ГО ЗАБЕЛЯЗВА ?!?! ВТОРАТА ГРУПА ЩЕ ЗАПОЧНЕ НАЙ РАНО ПРЕЗ МАРТ -НЕ ПО РАНО АКО ИМА ВАКСИНИ !!!! ДО ТОГАВА ИЗРАЕЛ ЩЕ ВАКСИНИРАТ ВСИЧКИТЕ 10 МИЛИОНА ГРАЖДАНИ - КОГА ЩЕ ГИ СТИГНЕМ ????

19

...

преди 3 години

До неЗа кои точно изпитания се притеснявате и как оценявате резултатите дадени до тук?Също кои изпитания остава да мине?

18

до м да

преди 3 години

Що ти не правиш такъв избор? Аман от профани.

17

не

преди 3 години

Всеки има право на избор, аз решавам, че ваксината не e минала всички необходими изпитания. Притеснителна е и пълната липса на отговорност!

16

м,да

преди 3 години

Децата в клас! Страхливите Учители, имат избор-ваксина или уволнение!

15

Анонимен

преди 3 години

Янка Такева е на 73 години. Дали иска да се ваксинира?

14

Анонимен

преди 3 години

Голяма информация получих от тази статия. А 20% са малка част от учителите. Нали ги беше страх да ходят на работа. Синдикалистката ,дето всяка година им вдига заплатите няма ли да ги агитира да се ваксинират.

13

Анонимен

преди 3 години

Ваксина ,или уволнение за даскалите!

12

Радефф

преди 3 години

Аз си сложих Спутник, ние червените ще трябва да управляваме

11

До 15

преди 3 години

Кой те кара да гледаш бе, ***?

10

Анонимен

преди 3 години

Сега цяла седмица ще трябва да гледаме мазната крадлива мутра да се изявява като "спасител"

9

Анонимен

преди 3 години

Разбира се, че когато нещо е дефицитно е добре да има ред за него, в случая да се направят списъци. В противен случай започват опашки, караници, бой, ...С тези следващи три доставки ще станат почти 90 хиляди дози, но както върви ще ваксинират 40-45 хиляди и ще пазят останалите за втората доза.

8

Анонимен

преди 3 години

И не виждам каква работа има РЗИ да събира информация за това кой иска и кой не иска. Това си е личен избор - който иска, ще отиде и ще се ваксинира И не е длъжен да ви дава обяснения.

7

Анонимен

преди 3 години

Айде, 28 000 дози има вече, не виждам Винету с внучетата да са запретнали ръкави за инжекция !

6

ДртПрч

преди 3 години

20% заявили, че искат ваксини, което означава, че 80% не искат. Горе-долу същите са нагласите и при лекарите, и останалата част от интелигенцията, които са традиционно проваксърски настроени. И при останалите е същото. Тия ваксини май си ги бият само Здравния министър и кръгът от натегачи около ББ.

5

Анонимен

преди 3 години

Искат да стоят вкъщи и да получават пари за нищо, даже 20 % повече има дават за т. нар дистанционно обучение, но не искат да се ваксинират, тъй като това означава, че трябва да почнат да ходят на работа. Изходът е под строй към инжекциите! Който не иска, да си търси друга работа. Стига толкова учителски рекет

4

Додо

преди 3 години

"Засега желаещите са малко заради оскъдната информация"------------------------Напротив, "засега" желаещите са малко, но не заради оскъдната информация, а обратно - заради широкия достъп до интернет и информация, а вашата пропаганда е в стил Работническо Дело от 60-те години, когато пишеха как американските войници се търкалят пияни от кока-кола по палубите на кораби в Гърция, че и на карикатури в Стършел ги рисуваха. Вие, другари комсомолци сте децата на журналистите от онова време.

3

Анонимен

преди 3 години

Не!