21

Анонимен

преди 3 години

Хващат 10-20%. Снощи един така се беше омтал, че прави две обръщания по много натоварен път. Ей така спира, обръща като се качва и на бордюра, гаааз и нещо му става и пак прави същото наобратно. Долу имаше хора и се опитаха да го изкарат от колата, само че оня гаааз и с отворена врата избяга надолу. На 112 казаха, че ще предадат! Беше опитен шофьор, въпреки че два-три пъти мина през бордюри, все пак избяга

20

Alex2

преди 3 години

Че пък защо да не си поркат и карат ? Малко глоба и пей сърце.Я ги пращайте директно при бай Ставри пък да видим тогава ! При толкова много хванати правете сметка колко не хващат...

19

Наблюдател

преди 3 години

Защо се плаща различен данък и застраховка като правилата за ограничение на скоростта са еднакви ?

18

Издънкова

преди 3 години

Хладнокръвен УБИЕЦ от Борисовата градина се разхожда на свобода отишъл с хладно оръжие да прободе непознат да се укрива от правосъдието близо 1 година и да е навън е супер сравнение с това че са те хванали пиян без да си причинил катастрофа!!!значи без да си убил да лежиш а убийците на свобода така ли ?

17

Анонимен

преди 3 години

Чухте ли го иво? Премиерът бил виновен че животното карало пияно и дрогирано!?! Тия протестъри съвсем изперкаха! Не можеш да разговаряш с тях като с разумни същества!

16

Анонимен

преди 3 години

И на тия им е виновен Бойко, нали ?!И Гешев!

15

Анонимен

преди 3 години

За такива, трябва разстрел на място. Това са потенциални убийци.

14

Анонимен

преди 3 години

Какви книжки сте взели, хора с толкова промили са за затвора.

13

анонимен

преди 3 години

До иво Иво, пияните и дрогираните зад волана са заради некадърното му управление. Нищо друго освен чекмеджето му не го интересува.

12

иво

преди 3 години

най-безотговорно е,че все още търпим една мутра за премиер.

11

Анонимен

преди 3 години

Наистина е трябвало да ги питат накъде са "хванали", че ако там са били над 15 човека, е било за допълнителна глоба.

10

Анонимен

преди 3 години

Списвачката дали е пияна или дрогирана, та да измъдри това заглавие?

9

Анонимен

преди 3 години

Нещо са изненафани от пътна полиция ли? Ако имаше масови проверки всеки друг ден какви щяха да са числата според тях? Според мен са същите, но поради занижения контрол не се хващат

8

селянин

преди 3 години

мен ме ме фанаха щот колата ми е висока и не можах да се качим

7

ГРАМОТНОСТ

преди 3 години

НЕГРАМОТНО СПРЕГНАТО ЗАГЛАВИЕ....

6

Кво речи!?

преди 3 години

Какво хванаха по празниците ? Големи намаления , настинка, корона вирус , задръстванията по пътищата - не ни оставяйте в неведение.

5

Анонимен

преди 3 години

Добре де, ама защо когато *** пие и е пиян трябва да си кара колата? За да спести 20лв.за такси или да ги даде за една бутилка водка повече примерно. Ама че рискува да му вземат книжката, да плати безумна глоба или да убие някой на пътя, тези неща не го интересуват. *** знае и рзбира от всичко. Ограничено и тъ. по племе сме за жалост.

4

Перник секта

преди 3 години

Вярно ли МВР и ДАНС се занимават с гонения на неудобни и поръчкови убийства,а за бельото няма какво да се коментира цели 50 грама конфискувани за година!

3

Дачо

преди 3 години

Кой са хванали пияните и дрогираните...че не разбрах

2

Да

преди 3 години

Съгласен съм, че е безотговорно но защо освен кокошкарските истории, не започнат да хващат и безотговорни, дрогирани и крадливи политици?Пълно е с разни такива, хваната дори от собствения ощим себеподобен вожд, ама той само ги уволнява...