117

Анонимен

преди 3 години

125- europa.eu- ОТВОРИ И ПРОЧЕТИ ДОКЛАДА НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ И НЕЙНИЯТ ГОВОРИТЕЛ ЙОХАНЕС ЛАЙТЕНБЕРГЕР НА 23 ЮЛИ 2008Г ПРИЕМАТ НА БГ ДА БЪДАТ СПРЕНИ 535 МИЛИОНА ЕВРО ЗА ИЗМАМИ И ЛИПСА НА НАПРЕДЪК В СЪДЕБНАТА РЕФОРМА.

116

Анонимен

преди 3 години

Големият проблем ще е ако БСП дойде на власт!Е,тогава вече само Терминал 2 или ковчега ще е спасението.Втори Жан Виденов не мога да преживея.Тези така крадоха,че днес хората и на домашните си любимци за повече пари храна купуват,отколкото ние тогава месечно получавахме!БСП са толкова опасни,че не би трябвало изобщо да ги има!

115

безпартиен

преди 3 години

т какво се случва.Сега има някакви протести срещу Борисов.Участват едни съмнителни хора,дето като се заразиха с Ковид за тях дойдоха специално линейки от ВМА да ги закарат до болниците за богопомазани! Довчера плюваха Борисов днес и тях и роднините им са с привилегии.

114

1

преди 3 години

До непричем,защо да не мислим за нея,ти какво,искаш,за простата тиква ли да мислим,за празните му чекмеджета,ли да мислим.

113

непричем

преди 3 години

Вие Крушовица не я мислете. Хитрата с-елянка вече е откраднала достатъчно и ще преживее следващите 30 години. Да му мислят тези които се водят по акъла и.

112

Анонимен

преди 3 години

Както винаги българина винаги ще гласува за комунистите БСП, ГЕРП или ДС! Не го проумявам!Затова мисля, че решението ми - терминал 2 беше правилно! Изключително *** народ! Повече 500г. няма да преживее, сега стигат само 30г. и българина има само част от интелекта на предците си! Това което е останало направо с лопатата и на бунището да го изринеш, с малки изключения! Тези коментари тука направо ме отчайват от сънародниците ми!

111

1

преди 3 години

До Анонимен-115 спирането на евросредства,е само в главата,на любимия ти вожд,никой никога не е спирал евросредства.

110

1

преди 3 години

До Зозо ,защо, ти да не си се ваксинирал със сок от тиква.

109

Зозо

преди 3 години

Тая да не са я ваксинирали с ваксината на Путник? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

108

Говедар

преди 3 години

Тишината в спалнята ражда безумия

107

Анонимен

преди 3 години

Не мога да го гледам ***-тиквуна, ама тая и тя ми е особено неприятна.

106

Ганю пулев

преди 3 години

Тая живее на друга планета.

105

Ами, да...

преди 3 години

КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ, СА СЪЗНАТЕЛНИ, ПРЕНОСИТЕЛИ НА ЗАРАЗИ. ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ТЯХ. НЕ ГИ ПУСКАЙ ТЕ В ДОМА СИ!!! .

104

Ами, да...

преди 3 години

ВАКСИНИРАЙ СИ ЕЛЕКТОРАТА, ИМПЕКСОВА!ИНАЧЕ:-НЕМА РАБОТА...-НЕМА ЧУЖБИНА..-НЕМА ГЛАСУВАНЕ НА ИЗБОРИТЕ...ЩЕ НАПРАВИМ ЗДРАВНИЯ ЗАКОН, ЖЕЛЕЗЕН.

103

Яблани и груши

преди 3 години

Ама вие си мислите, че се майтапя. Ша я волимо наистина. Тва е да удариш първенец на столетницата, който изглежда по-добре от Живков, Станишев, Горбачов и там каквито бяха. Първи шанс е.

102

Яблани и груши

преди 3 години

Ако доиш в крушовица да се волимо в лозето, за няколко сеанса си станала демократ. Ай промис

101

Отец ТАРАПОНТИ

преди 3 години

До 110.И двете чадо и двете!

100

Анонимен

преди 3 години

МАРТ ГА ИЗБЕРЕМ ЧЕРВЕНИТЕ- ЩЕ НИ ОПРАВЯТ- НИЕ ПОМНИМ КАК УМЕЛО ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ИМ СПРЯ НАД 500 000 000 ЕВРО ПО ПРОГРАМИ ФАР, ИСПА, САПАРД ЗА КРУПНИ ИЗМАМИ И КРАЖБИ ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ, ТОВА ПРЕЗ 2008Г - А КОСТИНБРОДСКА Е ГОТОВА ЗА НОВИ АФЕРИ- АМАН ВА ДРУГАРЕ ОТ ВСИЧКИТЕ ВИ ХИБРИДНИ НОМЕРА.

99

Анонимен

преди 3 години

Ми да почва частен бизнес и да отваря работни места с високи доходи. Тя тая още в централното планиране ли живее? Приватизирала няколко фирми и стана експерт.

98

така де

преди 3 години

а при вас доходите бяха сигурни ........ едни 5 $ !