110

Анонимен

преди 3 години

Хора, не подценявайте Планината. Там времето е различно от това в равнината. В планината, времето може да се промени само за един час. Ако прехода ти е 2 часа, трябва да си готов с всякаква екипировка и много да внимаваш. Не е като да прибягаш до кварталния магазин за 5 минути и да се върнеш.Ако тръгнеш при слънчево време на преход в планината и по средата на пътя излезе буря - НИКОГА не продължавайте напред.Или се върнете или най-добре намерете място, където да се скриете докато отмине бурята.

109

Анонимен

преди 3 години

До KromБъркаш, за да се използва хеликоптер, пак е нужно на терен да има хора, а слизането в този обледенен дол е наистина опасно приключение. Да не казвам какво може да се случи на хеликоптер в толкова тясно място при гъста мъгла и мощни ветрови пориви...Успокой нервата и позитивните халюцинации, хеликоптерите са полезни, но не са панацея. Особено при спасяване от болестта "глупост". Тя е нелечима...

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 108Този ще влезе в историята с това, че е първият, въртял възможно най-*** рап докато се пързаля по 300м леден улей!Рекоорд за Гинес, секция "Дарвин"...

107

Анонимен

преди 3 години

И с какво е популярен, че аз за пръв път го чувам, а съм от Варна?

106

Teo

преди 3 години

До Анонимен От ПСС казаха ,че той е загинал още докато е падал - това са 300 метра свободно падане или търкаляне по алпийски склон. Нито хеликоптер, нито нищо не е щяло да му помогне. Те 3 дена не могат да стигнат да извозят тялото му от пропастта. Опеределено е подценил планината и е бил с неподходяща екипировка.

105

Крум

преди 3 години

Докога о неразумний и юроде ще ся срамиш,че си от провинцията?!Че нали всичките тарикати дет си джиткаме по Витошка сме си баш братчеди от Коматево,Долно *** и т.н.Хеликоптер са поръчали наскоро,а има още 100 закупени от омразнитеми комунеги по времето на Сатанишев.Само че и той не би могъл да ти обясни защо е напазарувал толкова Пантери и Кугари,които не служат и за *** за зеле?Та пак лошата тикваще трябва да ги преустройва с парите на данъкоплатците,а вие да го овиквате,че крадял!?

104

Krom

преди 3 години

До Krum - Спасителен хеликоптер/ летяща линейка - е необходим както и за туристи закъсали в планината, така и за ранени при катастрофи, болни живеещи в отдалечени места и още много други случаи. В този случай, спасителите нямаше да рискуват живота си за тленните останки на това момче. Това с жълтите павета издава в теб озлобен провинциалист, който "умнее" по темата. Въобще не разбирам "идеята" на писанието ти.

103

Krum

преди 3 години

Какъв хеликоптер ве ***??!!Риването и ви се прехвърлиха от жълтите павета,на магистралите и планините!!Споменавам жълтите павета защото те са символ на неподчинение,чалгизация и про,ста,щината на определени индивиди!!Мислите си,че както своеволничехте не носейки маски,замеряйки с домати и яйца,ори,нирайки в центъра на София и ви се разминаваше,така и ще карате с 200км по магистралите и ще катерите върхове по джапанки,а някой друг ще ви спасява с ХЕЛИКОПТЕРИ??!

102

Krom

преди 3 години

Светла Му Памет! Планината трябва да се уважава! А връх Ботев въобще не е за подценяване, особено зимата. Там за много кратко време става ад. Жалко за момчето, но самонадеяността му е причинила тази трагедия. И за пореден път показва жалката истина, че сме единствената европейска планинска държава без спасителен хеликоптер. Което е безпардонно и грозно.

101

Bulgaria

преди 3 години

До Анонименмного си ***, дано медицината ти помогне

100

Вълчан

преди 3 години

Жалко! Явно е бил боен, стойностен мъж с място в обществото. Бог да го прости!

99

Анонимен

преди 3 години

е повече няма да тормози съседите си с шумни купони и силна музика

98

Анонимен

преди 3 години

Гробищата са пълни с добри момчета.

97

истината

преди 3 години

Жив и здрав да е но другия път повече да внимава.

96

Анонимен

преди 3 години

На глупавия, простия и мързеливия все Държавата му е виновна.Или комшията.Или Ран ЪтИли климата.Тоя е загинал от собствената си глупост и самонадеяност.

95

Анонимен

преди 3 години

Сега е момента Фигуранта да поведе катунарите си към вр.Ботев!

94

Анонимен

преди 3 години

И на тоя ли му е виновна Държавата или Боко ?!Решил - умрел.Толкова.Стига сте ревали за тея, дето немат ум по целата глава.Другите им говорили, аме тея си решили да са праят на Батман... еми не станало

93

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 86Когато те предупредят, че замисленият преход е крайно опасен, а ти, дъртак около 50, се правиш, че не ти пука, защото си недосегаем "бордист" и си падаш по екстремиите, щото винаги оцеляваш - за каква точно мания иде реч, ако не е тайна? С какъв точно хеликоптер може да бъде спасен човек с подобно виртуално самочувствие и реално поведение?

92

Анонимен

преди 3 години

До МарияМдамммммм, страшно слънчеви и добри неща е направил в компанията на най-големите рапъри-простаци в страната....Да почива в мир!

91

Анонимен

преди 3 години

До МарияБегай и ти да се отървеш от терора! Ама веднага! Много мъка има по тази земя! Всякакви амфетаминни и кокайнови кукувици.