85

:)

преди 3 години

Омръзнала му баба Донка,залюбил баба Неделинка,сменя бабите като носни кърпи.Макрон пасти да яде.

84

Анонимен

преди 3 години

Чалгарската драма на една чалга баба.Тази отдавна не я слуша главата.Понеже е осиновена си беше въобразила,че самия Тодор Живков и е баща или поне някой от бившата номенклатура.Все се бута където са парите.Как се става вицепрезидент на модната агенция на покойния Илия Павлов Мегаталант?После любовница на Вальо Топлото,след него завъртяла главата на бившия мъж на актрисата Елена Петрова-Аристотелис Фотилас.След него отново се хванала с грък, син на милионери от Атина.И все така до-Чачов.

83

наблюдател

преди 3 години

Просто той вече не е кмет и тя си търси повода да го напусне. Друго си е да си "кметша"

82

Змиорката

преди 3 години

Ами, това са по селата и малките градчета ***, докопали се до властта. Ограничен Кръгозор и простотия.

81

Анонимен

преди 3 години

Уникална, ексклузивна новина!!!

80

вичи

преди 3 години

Като гледам тоя не струва и пет пари!Бабата изглежда много по - добре от него за годоните си, но не е трябвао да пада я толкова ниско да драска по фейсбук и преса! В такъв момент излез от ситуацията с достойнство и го остави него да се излага и тъне в лай**на

79

Анонимен

преди 3 години

тоя като го гледам какъв *** Е незнам коя би си легнала с него ??? явно си лягат заради това че е имал някакво положение във власта и до там , сега като е у лево няма вече да е така !

78

че

преди 3 години

ЧНГ ферментацията акай сутрин обед и вечер гюбредокато станеш колкото мене ще си попския ръкав на голямото село софия

77

Анонимен

преди 3 години

ОФФФ ДОБРЕ ЧЕ САМО ТЯ СЕ Е РАЗВЕЛА И САМО ТЯ Е ХВАНАЛА МЪЖА СИ В ИЗНЕВЯРА!!!!АКО НАИСТИНА Я БЕШЕ СРАМ НЯМАШЕ ДА СЕ УНИЖАВА ДОПЪЛНИТЕЛНО С ПОДОБНИ ИЗЯВЛЕНИЯ, ТОВА ПОКАЗВА ЧЕ Е НАИСТИНА СЛАБА ЖЕНА И БЕЗ КАПКА ДОСТИ=ОЙНСТВО А ХЛЕНЧЕЩА ТЕТКА ! НЕОДОБРЯВАМ ПОДОБЕН ТИП ИЗНЕВЕРИ , ИМА СИ ЦИВИЛИЗОВАН НАЧИН ЗА ТЕЗИ НЕЩА - РАЗВОД ИЛИ КАТО НЕМОЖЕШ ДА ГО СКРИЕШ НЕ СЕ ХВАЩАЙ ДА ГО ПРАВИШ ТА КАМОЛИ С НЯКОЛКО ! И ОЩЕ ПОВЕЧЕ В СЕЛО КАТО СТРЕЛЧА !

76

Случаен минувач

преди 3 години

Ами той си е виновен, че не внимава къде си оставя телефона. Аз на моя съм сложил парола.

75

Анонимен

преди 3 години

От коя партия са кета и кметицата? Щото предният кмет на Стрелча лежа в зандана за изпълнения по тънката част.Но той май беше от БСП. Този от кои е?

74

Анонимен

преди 3 години

ами кмета гараж няма ли.скрит телефон там или заключено приложение да си чати с любовниците...да сменя гуми 2 часа...а те с джантите да се сменят за 30 минути.. или като приспи бабата в спалнята пак да си чати...до нея..

73

СС

преди 3 години

Каква невероятна мутренско-политическа драма! :) :)

72

Анонимен

преди 3 години

Благодарим на жорнализина, че ни запознава с всички селски мерояприятия, включително тези по селата, а също така и от фермата, биг брадър и т.н. Благодарим, другарю.

71

Интересно

преди 3 години

На кой му дреме, кой с кого се чифтосва? Е.и докато си млад, че като одъртееш да не те е яд! Сценарий за турски сериал, нищо друго.

70

Анонимен

преди 3 години

Бабата се е разлютила, ама й е време да се пенсионира!Тоя като го гледам още не е дядо. За младите момичета може да изглежда чичка, но не и дядка.Сори, бабо! Сори!

69

Тео

преди 3 години

Браво, бабо! Не ви знам отношенията, но може да сте се разминали някъде. Може би иска деца, знам ли, а ти не(примерно). Не ти си се унижила, а той. Ако не иска с теб, това се казва директно в очите. Само плужеците лъжат. Споко - за всеки влак си има пътници. И на твоята улица слънце ще огрее. А пък този момък ... е, и той жив и здрав да е! И само да знае, кв...лъка е до време. Утре като няма кой една чаша вода да му подаде, ще си бие главата в стената! Пожелавам му да се вразуми!

68

Анонимен

преди 3 години

Бабето не преде вече.

67

МЕЧО ПУХ

преди 3 години

БАБАТА С КПРИЗИТЕ ЛИ ГО ДОВЕДЕ ДО ТАМ ДА ГО СВАЛЯТ ОТ ДЛЪЖНОСТ ХАРЕСАХА Ѝ ДОБРА ПОЗИЦИЯ И ВРЪЗКИТЕ МУ С ФИЛИПОВ ОТ АМЕРИКА, НО ВЕЧЕ ГИ НЯМА БЕШЕ ТОЙ ДОБЪР, НО ВСИЧКО СВЪРШИ.

66

Анонимен

преди 3 години

*** тоя много убав бре, голем убавец.