845

ББ

преди 3 месеца

Кандидатите да управляват Народа ни...България е вашият работодател...не ви плащаме да ни крадете и убивате...ще ви съдим строго..въпрос на време...децата ви и внуците ви ще съдим..справка История на България...ако си човешки същество,ако обичаш изстрадалият ми Народ,ако работиш за оцеляването и просперитета ни...ще строим паметници...останалото е преходно,лъжа и химера,ограбеното няма да ви спаси от гнева ни и стремежа ни към Справедливост...Бог да пази Народа ни!!!

844

ББ

преди 3 месеца

До Събудите се....

Единственото Обединение ще е за оцеляването и просперитета на България!!!Или обичаш дома ни и се бориш за просперитета му...или си ени.ар и чеждопоклонник,политици,администрация,магистрати,полиция,данъчни...всички работят против България и Народа ни!!!Само рестрикции и обслужват чужди държави...***.,убиват Народа ни за пари,без образование,без здраве,без работа...заемите ще се връщат от децата ви...те в дубай и острови с децата им

843

ББ

преди 3 месеца

До Анонимен

в Освиенцим е струвала 18 долара месечно,и това сте защитниите на налагащите геноцид политици,истината е,че Народа ни живее още по зле...липса на доходи,заробвате децата и внуците ни със заеми за да спасите властта си,липса на демократични и независими институции,липса на шанс...ние не сме раби..Свободни Човешки Същеста сме...ще се борим...ще ви погребем безчест,Бог да пази България!!!

842

Анонимен

преди 3 месеца

докато има натегачи, слагачи, подлезурковци така ще е , тоя уволни стотици свои хора. така ще се сгромоляса, че всички ще побягнат като попарени от него, лошото е че всички десетилетия няма да се оправим, закри стотици хиляди фирми.

841

Събудите се....

преди 3 месеца

Не се ли обедините около БСП добра или лоша, но е единствената партия способна да гътне ТУЛУПА ще му хапнете маркуча... Нужен е общ фронт Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 години. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението (извън ЕНП) с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ ***....в случая добра или лоша това е БСП...иначе Тиквуций ще е вечен!!!! Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!

840

ББ

преди 3 месеца

Харалане...**** си остана,ама сме надживели империи с безчетни армии...Баба Стойна ти плати "образованието"..Боба Стойна ти плаща проектите,обслужването,път,уванията,сладкият живот ти го плаща баба Стойна...баба Тонка...през живота си ти го плаща...ограбена,живееща в нищета,в несправедлива България...баба Стойна си няма обувки...кълне децата ви...внуците ви заради важето еничарство...да си *** по нашите географски...си е риск...изтепахме ги...играете опасни игри хараланчовци!

839

до 844

преди 3 месеца

Доказателството за палежа пред НС на полицаите със слама се намира на:

56 ден София НА ЖИВО от протеста - 02 септември Bulgarian Anti-Government protests

В детейли конкретно момента започва точно на:
1:27:35

Не може да се говори така на килограм и да обинявате хората без да сте проследили и без да сте запознати с детайлите.Понеже не съм за никакви политически партии съм обективен и следих всяка минута ден по ден как се развиват събитията.Изводите си ги направих благодарение на неадекватните.

838

Анонимен

преди 3 месеца

Като знам как мизерствахме при БСП ми се иска не Борисов да е на власт,а Пиночет!Ако имахме български Пиночет бих гласувал за него!Вероятно повечето от хората дето четат и пишатр в този сайт са млади и онова време не го помнят.Разбирате ли,че издръжката на лагерник в Освиенцим е струвала 18 долара месечно ,а аз получавах при Виденов 4 долара месечно.Затова искам Пиночет!

837

Анонимен

преди 3 месеца

Не само ги остави,Бориосв има слабост към тия които го псуват,непреъснато им се водеше по аълите и най=вече на Мангъра от групата на АБВ на Румен пикаещия във фонтани!!Това ни струва съпо ,над 7600 мъртви,като го слушам обаче ум не му идва!А да видим какво ще се случи КЪМ края на месеца,пак за да го угоди на разни “непокорни“,“антиваксъри“и други !!

836

борисов

преди 3 месеца

борисов още ли си бърше бялата течност изодзадзе дето Пеевски му я "доставя"

835

ОСТАВКА

преди 3 месеца

НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ КЪМ МЕТЕЖ И ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА. АЙЛЯКЧИЯТЯ - ФИГУРАНТ . И ДИРЕКТНО ЗАМИНАВАНЕТО МУ НА ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА ВЪВ ПАНДЕЛАТА !!!!

834

Анонимен

преди 3 месеца

Между другото това, където палеха полицаите живи на обед е практика от едно време. Това е по учебниците на КГБ и на ДС. Генерала е от ДС. Той даде идеята за палежа на полицаите. Стоеше до тях с бившата си униформа от времето преди да е разжалван. Така са палели със слама при атака. Къщи са палили навремето. Имат много зверства и деяния, които хората помнят. Продължавайте да лъжите по форумите и навсякъде! Това помага на Борисов.После се питате защо останали 25 човека на протеста.Заради лъжите.

833

до 844

преди 3 месеца

Много лъжете. Всички видяхме как генерал Гном на обед още подстрекаваше да се палят полицаите живи и ги зариваха със слама точно пред новата сграда на НС. През това време други къртеха павета и замерваха полицаите. Има записи в канала на Иво Божков от дата 2.09.2020 и от всички дни. Доказателството е там и не само там разбира се. Стотици хора заснеха това с камери и телефони. Полицаите стояха като препарирани и ги палеха живи.Има кадри и от вечерта, когато ултрасите нападнаха полицаите с бомби.

832

Коригирам

преди 3 месеца

Премиерът хич не остави протестиращите млади хора да се налудуват, а вкара в действие спецполицаите и жандармеристите и те ако не се лъжа на 2.09. късно вечерта устроиха кървав погром над протестиращите. Отличиха се петима, които показаха чудеса от жестокост, отделно в РУ последваха издевателства. ББ, министърът на МВР от тетевенските села, шефовете на РДМВР и на униформената полиция на София град показаха как "нашата полиция ни гази".Отделно оставиха над 2 млн. в чужбина реално без глас

831

Анонимен

преди 3 месеца

ФАКТ Е,ЧЕ НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ ТОЛКОВА МАЛКО НА БРОЙ,ЗАЕДНО С"УМНОЖИЛИТЕ"СЕ МАЛЦИНСТВА В ПЪТИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ/вкл.и на комунизма/,ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРИТЕ/в БГ живеем/И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА НАМАЛЯВАМЕ!ТА ДА ГОВОРИМ ЗА УСПЕХИ Е МЕКО КАЗАНО НАХАЛНО-НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТАКИВА ОТ ВЕКОВЕ/и заради враговете на БГ-народа/!ВСЕ СМЕ СРЕД ПЪРВИТЕ ПО ИЗЧЕЗВАНЕ,ЗАБОЛЕВАЕМОСТ,НИСКА РАЖДАЕМОСТ,СМЪРТНОСТ,КРАТЪК ЖИВОТ,БЕДНОСТ,ПРЕСТЪПНОСТ И НАСИЛИЕ,НИСКО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ-ГОРКИТЕ БЪЛГАРИ! ИНАЧЕ СМЕ"ПРАВОСЛАВНИ"!

830

Ама вижте сега:

преди 3 месеца

Сега ако погледнем според правото дефиницията и определението за "Организирана престъпна група" най-вероятно след определението ще бъдат дадени три примера:
Министерски съвет на Симеон Фердинантов Сакскобурготски 2 и той като Кинг Пин
Българска православна църква.
Групите на Божков, Арабаджиев, Банев и Наглите
Имайте предвид, че и трите организирани престъпни групи са подредени според степента на щетите нанесли на държавата и държавността.

829

Анонимен

преди 3 месеца

До ЗЕЛЕН ЧОРАП

Тъпо фатмашко изказване.

828

ЗЕЛЕН ЧОРАП

преди 3 месеца

АМА ПЪК ВАШИЯ ПОЖАРНИКАР

НЕ МОЖЕ НИТО ДА КАРА САМОЛЕТ, НИТО МОЖЕ И ЕДНО КОРЕМНО ДА НАПРАВИ

МОЖЕ САМО ДА ДЪРЖИ ШЛАНГА ...

827

ПРОЗД

преди 3 месеца

НО ПЪК ПРОЧЕЛ КНИГА

826

Срам голям

преди 3 месеца

Да нямаме спасителни хеликоптери. За някой има а.А сме европейци. Крадливи политици сте.