807

Анонимен

преди 3 години

докато има натегачи, слагачи, подлезурковци така ще е , тоя уволни стотици свои хора. така ще се сгромоляса, че всички ще побягнат като попарени от него, лошото е че всички десетилетия няма да се оправим, закри стотици хиляди фирми.

806

Събудите се....

преди 3 години

Не се ли обедините около БСП добра или лоша, но е единствената партия способна да гътне ТУЛУПА ще му хапнете маркуча... Нужен е общ фронт Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 години. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението (извън ЕНП) с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ ***....в случая добра или лоша това е БСП...иначе Тиквуций ще е вечен!!!! Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!

805

ББ

преди 3 години

Харалане...**** си остана,ама сме надживели империи с безчетни армии...Баба Стойна ти плати "образованието"..Боба Стойна ти плаща проектите,обслужването,път,уванията,сладкият живот ти го плаща баба Стойна...баба Тонка...през живота си ти го плаща...ограбена,живееща в нищета,в несправедлива България...баба Стойна си няма обувки...кълне децата ви...внуците ви заради важето еничарство...да си *** по нашите географски...си е риск...изтепахме ги...играете опасни игри хараланчовци!

804

до 844

преди 3 години

Доказателството за палежа пред НС на полицаите със слама се намира на:56 ден София НА ЖИВО от протеста - 02 септември Bulgarian Anti-Government protestsВ детейли конкретно момента започва точно на: 1:27:35Не може да се говори така на килограм и да обинявате хората без да сте проследили и без да сте запознати с детайлите.Понеже не съм за никакви политически партии съм обективен и следих всяка минута ден по ден как се развиват събитията.Изводите си ги направих благодарение на неадекватните.

803

Анонимен

преди 3 години

Като знам как мизерствахме при БСП ми се иска не Борисов да е на власт,а Пиночет!Ако имахме български Пиночет бих гласувал за него!Вероятно повечето от хората дето четат и пишатр в този сайт са млади и онова време не го помнят.Разбирате ли,че издръжката на лагерник в Освиенцим е струвала 18 долара месечно ,а аз получавах при Виденов 4 долара месечно.Затова искам Пиночет!

802

Анонимен

преди 3 години

Не само ги остави,Бориосв има слабост към тия които го псуват,непреъснато им се водеше по аълите и най=вече на Мангъра от групата на АБВ на Румен пикаещия във фонтани!!Това ни струва съпо ,над 7600 мъртви,като го слушам обаче ум не му идва!А да видим какво ще се случи КЪМ края на месеца,пак за да го угоди на разни непокорни,антиваксърии други !!

801

ОСТАВКА

преди 3 години

НА ПОДСТРЕКАТЕЛЯ КЪМ МЕТЕЖ И ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА. АЙЛЯКЧИЯТЯ - ФИГУРАНТ . И ДИРЕКТНО ЗАМИНАВАНЕТО МУ НА ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА ВЪВ ПАНДЕЛАТА !!!!

800

Анонимен

преди 3 години

Между другото това, където палеха полицаите живи на обед е практика от едно време. Това е по учебниците на КГБ и на ДС. Генерала е от ДС. Той даде идеята за палежа на полицаите. Стоеше до тях с бившата си униформа от времето преди да е разжалван. Така са палели със слама при атака. Къщи са палили навремето. Имат много зверства и деяния, които хората помнят. Продължавайте да лъжите по форумите и навсякъде! Това помага на Борисов.После се питате защо останали 25 човека на протеста.Заради лъжите.

799

до 844

преди 3 години

Много лъжете. Всички видяхме как генерал Гном на обед още подстрекаваше да се палят полицаите живи и ги зариваха със слама точно пред новата сграда на НС. През това време други къртеха павета и замерваха полицаите. Има записи в канала на Иво Божков от дата 2.09.2020 и от всички дни. Доказателството е там и не само там разбира се. Стотици хора заснеха това с камери и телефони. Полицаите стояха като препарирани и ги палеха живи.Има кадри и от вечерта, когато ултрасите нападнаха полицаите с бомби.

798

Коригирам

преди 3 години

Премиерът хич не остави протестиращите млади хора да се налудуват, а вкара в действие спецполицаите и жандармеристите и те ако не се лъжа на 2.09. късно вечерта устроиха кървав погром над протестиращите. Отличиха се петима, които показаха чудеса от жестокост, отделно в РУ последваха издевателства. ББ, министърът на МВР от тетевенските села, шефовете на РДМВР и на униформената полиция на София град показаха как "нашата полиция ни гази".Отделно оставиха над 2 млн. в чужбина реално без глас

797

Анонимен

преди 3 години

ФАКТ Е,ЧЕ НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ ТОЛКОВА МАЛКО НА БРОЙ,ЗАЕДНО С"УМНОЖИЛИТЕ"СЕ МАЛЦИНСТВА В ПЪТИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ/вкл.и на комунизма/,ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРИТЕ/в БГ живеем/И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА НАМАЛЯВАМЕ!ТА ДА ГОВОРИМ ЗА УСПЕХИ Е МЕКО КАЗАНО НАХАЛНО-НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТАКИВА ОТ ВЕКОВЕ/и заради враговете на БГ-народа/!ВСЕ СМЕ СРЕД ПЪРВИТЕ ПО ИЗЧЕЗВАНЕ,ЗАБОЛЕВАЕМОСТ,НИСКА РАЖДАЕМОСТ,СМЪРТНОСТ,КРАТЪК ЖИВОТ,БЕДНОСТ,ПРЕСТЪПНОСТ И НАСИЛИЕ,НИСКО КАЧЕСТВО НА ЖИВОТ-ГОРКИТЕ БЪЛГАРИ! ИНАЧЕ СМЕ"ПРАВОСЛАВНИ"!

796

Ама вижте сега:

преди 3 години

Сега ако погледнем според правото дефиницията и определението за "Организирана престъпна група" най-вероятно след определението ще бъдат дадени три примера: Министерски съвет на Симеон Фердинантов Сакскобурготски 2 и той като Кинг Пин Българска православна църква. Групите на Божков, Арабаджиев, Банев и НаглитеИмайте предвид, че и трите организирани престъпни групи са подредени според степента на щетите нанесли на държавата и държавността.

795

Анонимен

преди 3 години

До ЗЕЛЕН ЧОРАПТъпо фатмашко изказване.

794

Срам голям

преди 3 години

Да нямаме спасителни хеликоптери. За някой има а.А сме европейци. Крадливи политици сте.

793

Е то така, па иначе

преди 3 години

Те господата с расата ясно и недвусмислено показаха, че според тях Република България е във феодализма, тя е откъсната от Европейският съюз, от ООН, от нормите на международното законодателство и не изпитват нито срам нито свян да нарушават Конституцията на Република България при всеки удобен случай и повод просто да покажат, че държавност няма. Е трябва ли външни организации да им бият шамарите, а не ние самите? Това е толкова, толкова нецивилизовано тяхното поведение... държат се каот мафия!

792

Анонимен

преди 3 години

До MakedonБаце, научи се да пишеш на Кирилица, за да не се издаваш, че си *** и ***, който не си познава и телефонЯ и цъка глупости на македоница (демек шльокавица).

791

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите са лузъри и лигльовци, далече от мъдроста на нашия водач премиера генерал лейтенант доктор Бойко Борисов!Народа избира Герб и Бойко!!!

790

Юнеско

преди 3 години

Щом Юнеско твърдят, че нямат пари да субсидират и финансират нечии хилядолетни глупости особено ако те са много налагащи се върху другите глупости, кой съм аз да споря с тях. Нали това са Обединените нации без САЩ в крайна сметка. Кой ще спори с целия свят заради едни брадати слуги на Сакскобурга, ми няма да съм аз естествено да им спират защитения статут и парите и изобщо не ми пука. Ти удряш пръв, аз удрям в последствие и то така по диагонално, елегантно, колкото по-късно толкова по-късно!

789

Анонимен

преди 3 години

да вЕрваме ли още на герберастките политолозЕ

788

Анонимен

преди 3 години

Гнусен национален предател, койтоскрито работи против българскитеинтереси, превръщайки Българияв колония на сащ. Банкянският кретеноид работи България да севключи във военна блокада на Крим,наред с други страни от региона.Абсолютна идиотия.