51

Хахаха

преди 3 години

Такава пропаганда не е имало и по времето на Гьобелс. Лъжи от сутрин до вечер, ден след ден.

50

Внуците на Бойко

преди 3 години

Тях да ги видим как ги боцкат поне три пъти с новата ваксина !!!

49

Анонимен

преди 3 години

Жалки докторя! Спрете тая платена пропаганда. Като човек минал през вируса, никога не бих се ваксинирала с този бъркоч. Много бързо забравихте хипократовата клетва, ***!

48

Наблюдател

преди 3 години

Нека не бъдем крайни в мненията си относно ваксините като цяло. Те имат своята роля, която е доказана през годините. Въпросния д-р Дончев е егоист, защото е прекарал Коронавируса, има антитела, но въпреки това се ваксинира. До момента не съм прочел нито една читава научна публикация относно реакцията на организма след реинфекция с вируса. Само слухове, че някой, някъде си, бил карал по-тежко болестта след второто заразяване. За всички останали прекарали безсимптомно - нито дума.

47

Доктор

преди 3 години

Това докторите са невероятни егоисти - въпреки, че реално няма никаква нужда, обаче да се ваксинира за сметка на някой, който наистина има, да не вземе да даде фира, печалбар, това са докторите...

46

Койчо

преди 3 години

Като не искат, да не се ваксинират... youtu.be/LxESzFe_LeYАко ТАМ им мине номера и на 20то число се докопат до властта..., около септ/октомври ТОВА ще е у НАС. Особено, ако % на скотонаселението ни се окаже голям.

45

Анонимен

преди 3 години

Като чета такива новини получавам натрапчиво усещане че е по-важно да се ваксинираш на всяка цена, отколкото да не се разболяваш от Ковид. Наистина какво толкова важно има в тази ваксина?

44

ШабосОтДавос

преди 3 години

Боц...

43

До Истукан

преди 3 години

Точно ти си говорил за диктата на Борисов и силовото му управление.Знаеш ли,че за тези си изказвания ти щеше да си арестуван в Русия,Китай,САЩ,Израел.В С.Корея-разстрелян ! Кой си ти,че да вменяваш такива изводи бе? В ролята на какъв си позволяваш да пишеш тези лъжи! Кои специалисти да питаме бе? Я дай линк или назови името на един специалист,който говори и обяснява "течния чип" и безплодието.От къде на къде ще притендираш за достоверност?Когато кажеш"АЗ МИСЛЯ" ,тогава вече пиши квоти искаш !

42

Shark

преди 3 години

Е и, какъв да го пишем, герой или малууумник. Или ментърджия,защото не е много сигурно какво точно си е сложил.

41

До 51

преди 3 години

Не,не е за убиване тоя ! За убиване са разните му " капацитети" и философи,които не се спират с абсурдните си глупости за чипиране,следене,безплодие,днк промяна и т.н. Вече има прототипи на турска и индийска ваксина ама те се хванали за Пфайзер и декларацията им и не спират да объркват хората с конспиративните си съждения.Той се убил с ГМО,алкохол,цигари,стероиди,пластмаса.Не си е мръднал пръста да поспортува,облещил се пред компютър и смартфон ама тръгнал да се пази от ваксината.Пълна пародия!

40

до 44

преди 3 години

е кво ми цъкаш минус бе невежа, даже има починали след второ боледуване

39

до 51

преди 3 години

Внимавай какво си пожелаваш, не забравяй че в Китай такива като теб ги газеха и разстрелваха и си седнаха на Д.

38

до 44

преди 3 години

......Няма ни една причина при придобит по естествен път имунитет човек да го прави повторно...ти не разбра ли ще този имунитет естествения след 4 месеца е само с пожелателен характер

37

Истукан

преди 3 години

Сложили са във ваксината течен чип за следене. Ваксината води и до безплодие и до редица други проблеми. Има далеч по-добри варианти, които биха заменили ваксината. Като не знаете, обърнете се към специалисти и ще ви кажат какво ще ви предпази от вируса. Аз например пчелен клей прополис. Втечнен го купих и си го слагам в чая.

36

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Науката постигна съществен напредък. Чрез ваксината успяда сбъдне една дългогодишна ЛГБТ мечта - мъж да забременее!

35

Георги

преди 3 години

Прав е.. ваксината е най-малкото срещу което трябва да се страхувате. Страхувайте се срещу навлизането на джендърите, срещу унищожаването на децата ви, срещу унищожаването на културните ценности и нормалният начин на живот. Ваксината е най-малкото..

34

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо се юркате. Ваксини налични още няма за редовия гражданин, а и поне до средата на годината няма да има.До тогава - я камилата, я камиларя. Като има налични ваксини в излишък тогава ще седна да го мисля, а пък и ще има повече информация.

33

Анонимен

преди 3 години

Това е или платен ПР, или тъпотия.Няма ни една причина при придобит по естествен път имунитет човек да го прави повторно, изкуствено, с ваксина с неясни последици.Колкото и да рекламират медиите - безсмислено е.Панираните да се ваксинират. Останалите ще си карат както до сега.

32

човек

преди 3 години

До: номер 35 (анонимна)Вече са качили на сайта на нашето здравно министерство листовката с информирано съгласие. В нея това, за което не се знае нищо са алергичните реакции.Така че официално си предупреждават всеки който е алергичен да има едно наум.А на сайта на Европейската Агенция по Лекарствата, пак официално (И там има учени, а пък и ти ги признаваш и тях нали?) е обявено, че на Пфайзер/БиоНтех е издадено УСЛОВНО разрешително! Условието е две години да се следят страничните ефекти!