62

Анонимен

преди 3 години

Четете задочните репортажи на Марков,там ясно е описано какво всъщност представляват такива соц величия!

61

Поема чекмеджето

преди 3 години

Поема чекмеджетопоемата за чекмеджетоПо-тема за чекмеджетоОт поето дето поел темата как поема поемите за чекемеджетосе пръкнало детето дето поето Мето пометнал

60

Киро Х

преди 3 години

Ако бяха хвърлили него и жена му на цимента на стълбите на входа на болницата, както наораавиха с двамата ни сънародници в началото на декември и както правят до ден днешен, но медиите не му дават гласност, едва ли щеше да му е до писане на поеми и поезии на бае ви Неделко. Ама за комунистическата номенклатура и филизите им има ВИП стаи във ВМА при Мутафчийски. Колко удобно само...

59

О-о Недялко

преди 3 години

о-о, бездаркокогато вирус те налазиСвети Унуфрий да те пазище му ходим бавно майна Недялко баш бездаркоо-о Недялко, о-о, бездаркоза пенсионната системанепосилен товарпоголовния ни виус на това ще сложи крайо-о Недялко, о-о бездаркоблюдолизци най-отбранинад ковчега ти кръжатсъпровод достоен те сав последния ти пътРъкописите не горят *** Сороско !

58

ave

преди 3 години

Недялко Йорданов е НАЙ- ГОЛЕМИЯ ПОЕТ. Вие нищо не знаете (по-долу коментарите). Този човек е автор на текстовете на много дълбоки песни като Ваничка .Г-н благодаря ви изцяло за Вашата работа като поет. Мнооого мисли съм научил от вас чрез песните на които текст сте автор. Преборете вируса.

57

О-о, Недялко

преди 3 години

о-о, бездаркокогато вирус те налазиСвети Унуфрий да те пазище му ходим бавно майна Недялко баш бездаркоРъкописите не горят *** Сороско !

56

Анонимен

преди 3 години

По-злобен от българският народ няма.... Подхванахте Глория, айде - тя цял живот е олицетворявана с просташкия жанр "чалга" макар че няма нито една *** и безсмислена песен, нито един просташки текст, нито една гола снимка. Обаче ви чета, сега и Недялко Йорданов, който само заради годините си човек трябва да бъде уважаван, а той е и поет дори.... *** си в злобата и мизерията... понякога ме е срам от такива като вас. Може ли дори сърбите да са по-благи, дето са забили нож в гърба на всеки.

55

Така е то Недялко

преди 3 години

като не си носиш маската и тапата за ггъзтака ставагепи те вируса през гащичките като Навални

54

кръпел

преди 3 години

вма е само за връзкари .....за обикновенните хора няма места или ги отпращат по кварталите където ще ги изкарат с краката напред

53

Анонимен

преди 3 години

Бездарко Йорданов.

52

истЕнски новини

преди 3 години

Нидялко.....кажи си пророчеството и прогнозите за 2021????...според теб ПИК който наужким е собственост на синковеца ти ще оцелее ли????....дай някакви прогнози дай пример на нас несретниците като се ваксинираш да може да те последваме и ние!!!!...или пък едно стихотворение напиши да ни вдъхновиш...като бивш агент който е повдигал непокронастта на "опозицията"ти знаеш как.. ти го можеш най добре все пак!!!:)))))...аман от такава ЕнтЕлигенция у бегетоооууу...:))))))

51

бау бау

преди 3 години

Дано се оправи, много жалко, че този вирус покосява бългаската интелигенция - Недялко, Глория... Пазете се будители!

50

Трилогията на предат

преди 3 години

от три пъти кои са: дядо - фашистбаща - комуниствнук - гербераст

49

Иван Вазов

преди 3 години

Стихоплетстваме ....

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 51Доколкото знам той пееше дитирамби против мерките, а точно тях въведе правителството на ББ. Айде пак намесваме ББ! Писна ми от вас, да знаете, много са зле някои,като заразени са ама не с корона вирус. С мразилен вирус който е много по - опасен. Не знам помислете си как живеете и как смятате да го правите и в бъдеще. Защото политиканстването ви е най- малкият проблем.

47

Анонимен

преди 3 години

Да му пожелаем успешно оздравяване. Ще си правят компания във ВМА с Глория.

46

Анонимен

преди 3 години

Във ВМА я!Няма да се лекува в кварталната болница.Ако даде фира кой ще пише/пее/дитирамби за Бойко.

45

Анонимен

преди 3 години

Айде да е жив и здрав! Ама да престане с това мяукане в стихове. Защото ако извади късмет трябва малко по - сериозно да гледа на тия неща. Защото втори път може и да няма.

44

Анонимен

преди 3 години

Накрая все до Мутафчийски опират. Иначе, да са живи и здрави хората, бързо да се възстановят.

43

Щерю

преди 3 години

Хубаво ги реди думите! Пожелавам му да оздравее!