17

Ковача

преди 3 години

Той им го каза на едно интервю: Джо не знае че е жив ти го знаеш и аз го зная:)))) най-великият президент в историята на Америка ще бъде вероятно свален по престъпен измамен начин.

16

Анонимен

преди 3 години

Тези сенатори са същите които глуваха за ветото на Тръмп срещу закона за военния бюджет на 1.1.2021. Тогава 81 гласуваха срещу ветото и 13 подкрепиха Тръмп. Тръмп вече е персона ноно грата и с *** си упорство си провали и шансовете за евентуален кандидат президент на републиканците през 2024.

15

до "бившите&quo

преди 3 години

"По устав" се употребява, в преносен смисъл на, "умело използване на законовите положения в свой интерес". Но дебiлите ви затруднява пренасянето на смисъла и се пените по примитивните картинки на прекия смисъл, ама много доволни от себе си.

14

Анонимен

преди 3 години

Значи за тея изброените Тръмп държи компромати! Те знаят, че всичко свърши и неволю са част от предизборната кампания на Тръмп за 2024, която вече започна!

13

Рижия клоун

преди 3 години

изгуби над 60 съдебни дела след изборите опитвайки са да докаже "измами" които вижда той единствен.Както всеки битИебан и той не си признава, но след 17 дни ще усети суровата реалност.

12

Това кубинско мекоте

преди 3 години

ло не заслужава никакъв респект. 2016 McDonald го нарича с доста обидни епитети, обвинява баща му в участие на убийството на Кенеди, напада и обижда съпругата му и тн.

11

Анонимен

преди 3 години

Палячовци.Падение невиждано никога преди.Когато е политиката е пълно с кукловоди, след време започват да си мислят че са в цирк. Боузо клоуни

10

до Зодиака

преди 3 години

Тед Круз е роден през 1970, а зодиака е извършил престъпленията си през 60-те и началото на 70-те. Това, което пишеш няма абсолютно никакъв смисъл...

9

муспи

преди 3 години

За да се владее по мазно раята, Синедрионът създава усещането, - че има броене на -- гласова?!

8

Зодиака

преди 3 години

тоя е зодиака, скоро ще го хванат. оня ден разбиха кода на едното писмо на зодиака, остават още няколко да разбият и в едно от тях се крие името му. така че имайте го предвид.

7

Анонимен

преди 3 години

То цялото ръководство на руепубликанската партия се отказа от оранжевия, некъф сенатар щял да пави нещо.Тръмп се излага все повече.

6

Бай Дрън

преди 3 години

Кой тоя бе... ?

5

1

преди 3 години

Отчаяни последни опити на Тръмп да се прави на интересен. Свърши се с неговоте напъни.

4

Да се поклоним

преди 3 години

Умрелите избраха Байдън.Велик е този претендент, който накара и мъртвите да гласуват за него. Поклон!

3

Гост+

преди 3 години

"Ще се иска учредяване на комисия за разследване на фалшификации" - понякога, макар и рядко, идват и хубави новини отъвъд океана........

2

Шоу

преди 3 години

Според вас колко демократи от камарата могат да бъдат купени????

1

Янг

преди 3 години

Бозавият маймун е за предпочитане пред дементния старчок избран главно от мъртвите ...